Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Jakas alternatywe tzra brac pod uwage A tak na powaznie nie wiadomo co jest pisane..Juz se zapowiedzialam do konca roku te cykle ze staraniami pojade na clo..Potem??potem nie wiem :)Moze naprawde odpuszcze te monity srity i zajme sie normalnym zyciem....A tak-nie czarujmy sie i ovu , leki i wszytsko wokol nie daje zaomniec o staraniach
Swiruje bo dawnom chlopa zywego nie miala Ale moj biedny w niedziele bedzie Dorwalabym w sobote na wieczor jak wroci ale nie mam serc molestowac po 26godzinach meki w sindbadzie -
Robotka1 wrote:hehehe oj Kaśka Ty opono:P mówisz że najwyższy czas zmienić z zimowej na letnią?
Kasiek Ty optymistycznie myśl o dzidziusiu, podobno 90% powodzenia rodzi się w głowie:D
a siłownia 5 razy w tygodniu nie polecam;)
chodziłam 7 miesięcy po urodzeniu młodej i trzy razy to był max:) ale pięknie schudłam i się wyżyłowałam na chwilę tzn na 2 latka:) dupkę miałam super:)
Kacha od pon do piatku te poltorej godziny to nie ejst duzo..Juz tak chodzilam 2lata temu przez miesiac i na diecie plus bieznia i rowerek schudlam ladnie i wciecia wgiecia mi sie zaokragliluy.//Jest u nas silka tylko dla kobitek takze super -
ja mam świderki i do spagetii kto jaki woli każdy poasi ostatnio zrobiliśmy te klopsy ale z przyprawą do kebabu i z ziemniakami i surówką też były super
-
Ja tam jestem zdania żeby schudnąć trzeba jeść tu tylko o przemiał chodzi nie oszukujmy się ale już nam zwalnia i tylko ruch nam pomoże a nie zmiany w odżywianiu organizm nie lubi zmian zywieniowych widać to w nastoju wtedy.I organizm magazynuje na wypadek kolejnych pomysłów djetetycznych.
zagubiona_82 lubi tę wiadomość
-
Lubi lubi zmiany...uwierz;) cos o tym wiem w koncu te 25kg kiedys sie zrzucilo...Jak przestalam pieczywo jesc , wykluczylam cukier rafinowany i wszystko z tym zwiazane ..To naprawde czulam sie lepiej ale nie od razu dopiero po kilku tygodniach.Wrocila energia,zero problemow z cera ,zaparciami czy wzdeciami....
A jesc trzeba nawet czesciej niz normalnie tylko wartosc energetycvczna musi byc duzo nizsza..A jesli dostaje papu co2,3godziny to ie magazynuje bo mozg nastawia sie na to , ze zaraz znow porcje zarcia dostanie... -
no na mnie owsianka też super działa:) przynajmniej na początku, potem nie widzę różnicy;)
i jak mi się nie daj boże zdazy zapalić fajkę rano (co może ze 3 razy w życiu mi sie zdażyło) to od razu kibel:P
no i kawa czasem na czczo dobrze działa:)
a z tym chlebem makaronami i cukrami Kap masz rację. ja jak nie jadłam w ogóle chleba to buzie miałam śliczną a teraz, taki grysik, niby nic widocznego ale jak się przyjżysz to skórę mam taką chropowatą. ehhhh wiem że to przez chleb makarony i cukry;/kapturnica lubi tę wiadomość
-
u mnie wykresy to co jeden to berdziej podejrzany już nie raz mi figle płatały nigdy niz z niczym się nie zgadza nie sugeruję się wykresem już kiedyś się sparzyłam dał mi popalić i mam focha na wykresy
-
to jak wy macie kaszkę to ja mam płatki górskie choć nie powiem bo nie chcę zapeszać chyba mi się chormony uspokoiły i wróciły do normy bo tylko malutki pryszczyk mi wyszedł w tym cyklu a to już sukces bo była wcześniej tragedja.
-
Hehe, dziendoberek, babski wątek:-)
Gotowanie, diety i dzieci
Widzę, ze wszystkie zwolenniczki bezglutenu i bezcukru...
Może przemianujemy wątek
Kap, to zanim ja we wrześniu dolacze do ciebie, to ty juz po diecie będziesz
Robotka lubi chodakowska bo sama jest robot..
Miesiąc po porodzie trzy razy dziennie chłopa ujezdzac i na silke chodzić?
LO matko i córko
A ja dopiero wstaje, czytalo się w nocy
Młoda mi dziś powiedziała, ze ja nie jem śniadania..
Nie wiem czym niezasluzylam, buuuukapturnica, Robotka1, zagubiona_82 lubią tę wiadomość