Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hehe no zapiłam przed chwilą
laski padam, wypogodziło się a ja w dżinsach i czarnej bluzie, no czuję się jak powalona!!! usypiam na stojąco, ale za to byłam i kupiłam sobie czekoladę truskawkową, spudnicę do kostek cytrynową i spodnie alladynki we wzorki:PMalenq lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:hehe no zapiłam przed chwilą
laski padam, wypogodziło się a ja w dżinsach i czarnej bluzie, no czuję się jak powalona!!! usypiam na stojąco, ale za to byłam i kupiłam sobie czekoladę truskawkową, spudnicę do kostek cytrynową i spodnie alladynki we wzorki:P
ciążowe, mam nadzieję?
-
Elfik wrote:ciążowe, mam nadzieję?
dziewczyny czuję się dziś jak z krzyża zdjęta, bolą mnie barki, zasypiam na stojąco, jest mi słabo i jedyna rzecz o jakiej marzę to walnąć się na łóżko i zasnąć.
do tego uwaga....jest mi niedobrze!!!! na prawdę, na myśl o jedzeniu mnie odrzuca-cały czas podpinam to pod stres bo mam tyle przemyśleń że szkoda gadąc. -
nick nieaktualnyNo więc byłam u gin, i okazało się że to małpa się rozkręca. Tamto było po prostu krwawienie z odstawienia Orgametrilu. Na dobrą sprawę tego cyklu nie ma. Więc powinnam chyba zacząć nowy cykl. Dostałam CLO od 3dc. Metformax w dalszym ciągu. A ten pęcherzyk się wchłoną więc to nie jest plamienie owulacyjne. Nie wiem czy się cieszyć czy się martwić. Wczoraj zaczęłam plamić, dziś większe plamienie więc pierwszy dzień cyklu mam liczyć od wczoraj czy dop jak się rozkręci??? Dziwne to wszystko.
-
ej ale podobno plamienia się do okresu nie liczy jeśli było skąpe, nie można go po prostu uznać jako pierwszy dzień cyklu
CLOnówka kurcze no szkoda że się jednak pęcherzyk wchłoną, jednak monitring się przydaje. tak to byś pewnie niecierpliwie czekała na rozwój wydarzeń.
a bierzesz oprócz wspomagaczy od lekarza jakieś inne wspomagacze typu zioła itp?
Asia magnez B6? no dobra, kupię sobie:) no i mam zagwózdkę bo nie wiem co z lutką....biorę ją wiecie na własną rękę i jak pójdę do gienka to się mam przyznać czy jak? że biorę bez niczyjej zgody? -
No bier kasia bier lutke nie zaszkodzi ci przeciez..a jak pojdziesz do gina to mu powiedz...swoja droga jak jutro idziesz powtorzyc bete zrob se progesteron.bedziesz wiedziec na jakim poziomie masz....
Ja obralam koszyk papierowek wlasnie sie smaza powoli w garze..bedzie jutro szarlotka..
Kacha ja nie w ciazy a dzis przelknelam za caly dzien jedynie bulke z serem bialym ipomidorem...Spadek apetytu totalny ale u mnie to stres zwiazany ze strachem ze torbiel moze sie powiekszac i grozic mi laparoskopia...Boze na sama mysl mi sie chce ryczec ... -
CLOnówka22 wrote:No więc byłam u gin, i okazało się że to małpa się rozkręca. Tamto było po prostu krwawienie z odstawienia Orgametrilu. Na dobrą sprawę tego cyklu nie ma. Więc powinnam chyba zacząć nowy cykl. Dostałam CLO od 3dc. Metformax w dalszym ciągu. A ten pęcherzyk się wchłoną więc to nie jest plamienie owulacyjne. Nie wiem czy się cieszyć czy się martwić. Wczoraj zaczęłam plamić, dziś większe plamienie więc pierwszy dzień cyklu mam liczyć od wczoraj czy dop jak się rozkręci??? Dziwne to wszystko.
Ehh zeby to wszystko bylo takie zero jedynkowe..Tak albo tak...A nie ciagle cos chyba byloby za idealnie...Jak sie rozkrecilo w krwawienie to ja bym zaliczyla od dzis..Jako ze plamienie nie powinno sie zaliczac jako poczatek cyklu ale jedynie zywa czerwona krew malpiszonowa...Miejmy nadzieje ,ze skonczyly sie juz twoje hece i cykl bedziesz miala prawidlowy..Czego ci zycze z serducha -
nick nieaktualnyKap....boszzzzzzzzzzzzz...nawet o tym nie myśl...ta wredota - torbiel wcale się nie rozkręca!!!!!!!!!!! tylko powoli znika, ale że musi odejść zauważona to boli...
a ja dzisiaj się "odjadłam" za wczoraj - jogurty 2x400 (jeden naturalny, jeden owocowy), pomidory z oliwą z oliwek i kromka razowaca, później 2 gołąbki i 3ziemniaczki małe, następnie trochę melona, a teraz 1/2 chałki i szklanka mleka....pękam......buuuuuuu ale mamusia mnie dzisiaj nakarmiła hehehehe -
Malenq wrote:Kap....boszzzzzzzzzzzzz...nawet o tym nie myśl...ta wredota - torbiel wcale się nie rozkręca!!!!!!!!!!! tylko powoli znika, ale że musi odejść zauważona to boli...
Mala ja juz raz mialam laparotomie w zwiazku z torbiela ktora sobie urosla raptem na 7cm tyle ze na lewym jajniku.......I wiem ,ze czesto gesto tak sie wlasnie konczy....Ehhh czekam...A jajniki marsza graja lewy jakby pozazdroscil prawemu i tez wojuje...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2014, 18:15
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny, oprócz metformaxu nie biiorę nic , nawet dupka nie dostałam bo gin stwierdziła że nie będzie potrzebny.od dziś liczę nowy cykl . Tylko zastanawiam się nad CLO bo jeśli znów jakieś jaja wyjdą z małpiszonem ?? Jutro zobaczę jaki będzie dalszy ciąg tego wszystkiego. Już cholera byłam w połowie "cyklu" a tu jeb.. no nic, przynajmniej ten zacznę z CLO .
-
Clonowka widzisz jak to jest..Wie sie tyle ,ze nic sie nie wie....Oby @ byla malpa Dziwi mnie tylko jedno,ze @ po odstawieniubyla i nagle znow ...Pytanie z czego ta malpa skoro endometrium zluszczylo sie raptem kilkanascie dni temu..Na co bralas orgametril..Na wyciszenie po lyzeczkowaniu???
-
nick nieaktualnyNa wywołanie @ bo mięło 6tyg poszłam do gin i mi dał to świnstwo, brałam przez 5 dni bo mi nie dobrze było. po 6 dniach dostałam @. a ginka moja mi mówiła dziś że to jest tak jak z antykami, że jak się bierze bierze i odstawi pojawia się krwawienie. Orgametril niby nie antyk ale ponoć działa podobnie. Też się zastanawiałam jak to z tym endo będzie ;/
-
nick nieaktualny