X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ejj:(

Ewik bierz męża i racja wypad pod namiot:)
    fajnie że jesteście przyjaciółmi, ja ze swoim na pewno nie:P ale liczyć na niego mogę:)a taką miałam ochotę na piwo dziś.......

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    ejj:(

Ewik bierz męża i racja wypad pod namiot:)
    fajnie że jesteście przyjaciółmi, ja ze swoim na pewno nie:P ale liczyć na niego mogę:)a taką miałam ochotę na piwo dziś.......

zapij wodą....hehehe tak się mówi w moich stronach

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe no zapiłam przed chwilą:)
    laski padam, wypogodziło się a ja w dżinsach i czarnej bluzie, no czuję się jak powalona!!! usypiam na stojąco, ale za to byłam i kupiłam sobie czekoladę truskawkową, spudnicę do kostek cytrynową i spodnie alladynki we wzorki:P

Malenq lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    hehe no zapiłam przed chwilą:)
    laski padam, wypogodziło się a ja w dżinsach i czarnej bluzie, no czuję się jak powalona!!! usypiam na stojąco, ale za to byłam i kupiłam sobie czekoladę truskawkową, spudnicę do kostek cytrynową i spodnie alladynki we wzorki:P

ciążowe, mam nadzieję? :P

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    ciążowe, mam nadzieję? :P
    hahaha spadaj:D no w sumie na gumce są.
    dziewczyny czuję się dziś jak z krzyża zdjęta, bolą mnie barki, zasypiam na stojąco, jest mi słabo i jedyna rzecz o jakiej marzę to walnąć się na łóżko i zasnąć.
    do tego uwaga....jest mi niedobrze!!!! na prawdę, na myśl o jedzeniu mnie odrzuca-cały czas podpinam to pod stres bo mam tyle przemyśleń że szkoda gadąc.

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No więc byłam u gin, i okazało się że to małpa się rozkręca. Tamto było po prostu krwawienie z odstawienia Orgametrilu. Na dobrą sprawę tego cyklu nie ma. Więc powinnam chyba zacząć nowy cykl. Dostałam CLO od 3dc. Metformax w dalszym ciągu. A ten pęcherzyk się wchłoną więc to nie jest plamienie owulacyjne. Nie wiem czy się cieszyć czy się martwić. Wczoraj zaczęłam plamić, dziś większe plamienie więc pierwszy dzień cyklu mam liczyć od wczoraj czy dop jak się rozkręci??? Dziwne to wszystko.

• Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia bierz magnez z b6 łagodzi skurcze i bóle brzucha ja lutkę na noc biorę jedną

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Liber feat. Natalia Szroeder - Nie Patrze W Dol.
    Najlepszy przekaz W Mieście- Zawsze do celu.
    Bednarek "Cisza"
    Enej - Symetryczno-Liryczna
    Polecam te utworki :-) .
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym od wczoraj liczyła skoro było plamienie

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej ale podobno plamienia się do okresu nie liczy jeśli było skąpe, nie można go po prostu uznać jako pierwszy dzień cyklu

CLOnówka kurcze no szkoda że się jednak pęcherzyk wchłoną, jednak monitring się przydaje. tak to byś pewnie niecierpliwie czekała na rozwój wydarzeń.
    a bierzesz oprócz wspomagaczy od lekarza jakieś inne wspomagacze typu zioła itp?

Asia magnez B6? no dobra, kupię sobie:) no i mam zagwózdkę bo nie wiem co z lutką....biorę ją wiecie na własną rękę i jak pójdę do gienka to się mam przyznać czy jak? że biorę bez niczyjej zgody?

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No bier kasia bier lutke nie zaszkodzi ci przeciez..a jak pojdziesz do gina to mu powiedz...swoja droga jak jutro idziesz powtorzyc bete zrob se progesteron.bedziesz wiedziec na jakim poziomie masz....

Ja obralam koszyk papierowek wlasnie sie smaza powoli w garze..bedzie jutro szarlotka..
    Kacha ja nie w ciazy a dzis przelknelam za caly dzien jedynie bulke z serem bialym ipomidorem...Spadek apetytu totalny ale u mnie to stres zwiazany ze strachem ze torbiel moze sie powiekszac i grozic mi laparoskopia...Boze na sama mysl mi sie chce ryczec ...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CLOnówka22 wrote:
    No więc byłam u gin, i okazało się że to małpa się rozkręca. Tamto było po prostu krwawienie z odstawienia Orgametrilu. Na dobrą sprawę tego cyklu nie ma. Więc powinnam chyba zacząć nowy cykl. Dostałam CLO od 3dc. Metformax w dalszym ciągu. A ten pęcherzyk się wchłoną więc to nie jest plamienie owulacyjne. Nie wiem czy się cieszyć czy się martwić. Wczoraj zaczęłam plamić, dziś większe plamienie więc pierwszy dzień cyklu mam liczyć od wczoraj czy dop jak się rozkręci??? Dziwne to wszystko.

Ehh zeby to wszystko bylo takie zero jedynkowe..Tak albo tak...A nie ciagle cos chyba byloby za idealnie...Jak sie rozkrecilo w krwawienie to ja bym zaliczyla od dzis..Jako ze plamienie nie powinno sie zaliczac jako poczatek cyklu ale jedynie zywa czerwona krew malpiszonowa...Miejmy nadzieje ,ze skonczyly sie juz twoje hece i cykl bedziesz miala prawidlowy..Czego ci zycze z serducha

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia ja w biedronce kupiłam ten magnez musujący, a o lutce to nawet ginowi nie mówię :-)

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Bednarek "Cisza"
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2014, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kap....boszzzzzzzzzzzzz...nawet o tym nie myśl...ta wredota - torbiel wcale się nie rozkręca!!!!!!!!!!! tylko powoli znika, ale że musi odejść zauważona to boli...

a ja dzisiaj się "odjadłam" za wczoraj - jogurty 2x400 (jeden naturalny, jeden owocowy), pomidory z oliwą z oliwek i kromka razowaca, później 2 gołąbki i 3ziemniaczki małe, następnie trochę melona, a teraz 1/2 chałki i szklanka mleka....pękam......buuuuuuu ale mamusia mnie dzisiaj nakarmiła hehehehe

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Kap....boszzzzzzzzzzzzz...nawet o tym nie myśl...ta wredota - torbiel wcale się nie rozkręca!!!!!!!!!!! tylko powoli znika, ale że musi odejść zauważona to boli...

Mala ja juz raz mialam laparotomie w zwiazku z torbiela ktora sobie urosla raptem na 7cm tyle ze na lewym jajniku.......I wiem ,ze czesto gesto tak sie wlasnie konczy....Ehhh czekam...A jajniki marsza graja lewy jakby pozazdroscil prawemu i tez wojuje...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2014, 18:15

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała, to ładną porcję zjadłaś :)

Malenq lubi tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2014, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny, oprócz metformaxu nie biiorę nic , nawet dupka nie dostałam bo gin stwierdziła że nie będzie potrzebny.od dziś liczę nowy cykl . Tylko zastanawiam się nad CLO bo jeśli znów jakieś jaja wyjdą z małpiszonem ?? Jutro zobaczę jaki będzie dalszy ciąg tego wszystkiego. Już cholera byłam w połowie "cyklu" a tu jeb.. no nic, przynajmniej ten zacznę z CLO .

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Clonowka widzisz jak to jest..Wie sie tyle ,ze nic sie nie wie....Oby @ byla malpa Dziwi mnie tylko jedno,ze @ po odstawieniubyla i nagle znow ...Pytanie z czego ta malpa skoro endometrium zluszczylo sie raptem kilkanascie dni temu..Na co bralas orgametril..Na wyciszenie po lyzeczkowaniu???

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2014, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na wywołanie @ bo mięło 6tyg poszłam do gin i mi dał to świnstwo, brałam przez 5 dni bo mi nie dobrze było. po 6 dniach dostałam @. a ginka moja mi mówiła dziś że to jest tak jak z antykami, że jak się bierze bierze i odstawi pojawia się krwawienie. Orgametril niby nie antyk ale ponoć działa podobnie. Też się zastanawiałam jak to z tym endo będzie ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2014, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miałam brać przez 10 ale szybciej odstawiłam. zapomniałam uściślić ;)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra ale dostalas normalna @??czy nie???Tzn mialas krwawienie z odstawienia??

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 952 953 954 955 956 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ