Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Masz c h...we testy, wszystkie obiawy jak ja miałam , nawet szyjka się zgadza, wykres też, kurcze ocipiejemy wszystkie jak nie wyjdzie druga krecha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 11:01
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Kaśka kochanie moja beta to był czysty spontan, wiesz o tym:)
do 17 rozmawiałyśmy tu normalnie a po 17 tchnęło mnie żeby skręcić na szpital!! a jak szłam odebrać wynik??? w głowie miałam że negatyw i to pozwoliło mi zachować zdrowy rozum do końca.
tak jak Ci mówię rano miałam negatywa na całego a popołudniu beta ładna. więc allegrowymi się nie sugeruj zbytnio są hujowe:Dkapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja to tym razem ani razu bety nie robiłam poszłam na luzie w 6 tyg na usg był pęcherzyk, potem czekałam spokojnie żeby okazało się czy nie jest pusty i w pn byłam na usg jest już serduszko ale dalej obawa jest bo te 3 miesiące nadal trwają może mi ulży jak minę 72 dzień tyle trwała tamta ciąża.
Kasia będzie dobrze najlepiej to idz ze spokojem poradzisz sobieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 11:37
kapturnica lubi tę wiadomość
-
A CYCKI TO MNIE DOPIERO NIEDAWNO DOPIERO CHWILAMI TAK BOLEĆ ZACZĘŁY ALE CZĘŚCIEJ SWĘDZĄ OD SAMEGO POCZĄTKU
kapturnica, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny