X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie no tak ale chodzi mi skarbie o to że tsh i betę masz tych samych WARTOŚCI - czy takie rzeczy się zdarzają???
    to niedobrze, niedobrze, że jeszcze Ci tsh tak spadło....

drzemki nie było - ósemka nie daje poleżeć...qrwa a autko zepsute, jak mój małż dzisiaj nie wróci, to będę musiała do soboty czekać z wizytą u dentysty (mieszkam na takim popierd...zadupiu że nie mam pksów nawet) buuuuuuuu z tego bólu, to chyba sama sobie ją wyrwę :-/

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A termometry poszly w glab szafki....Chyba musialam zostac przez nia zrobiona w chuja zeby dojrzec do tego...nic nie robie co ma byc to bedzie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 14:20

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez sie zdziwilam ze i tu i tu 0,3 ale nie ebde sie dopatrywac bledu labolatoryjnego bo to wrecz niemozliwe....

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    tez sie zdziwilam ze i tu i tu 0,3 ale nie ebde sie dopatrywac bledu labolatoryjnego bo to wrecz niemozliwe....
    uhmmmmm oj nigdy nie mów nigdy.........ale ok. w takim razie poczekamy do wizyty u gina.....

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak nie dostane okresu do 3dni to cykl sierpniowy strace....To mnie najbardziej doluje......

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uhmmmm Kasiek chyba w 3dni to nie ma sposobu aby przyspieszyć @..... niech to szlag grrrrrrrrrrrr......

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o jesuuu ale mi się humor popsuł Twoimi wiadomościami:( i jeszcze straszysz tym straconym cyklem boshhhh czemu to musi być takie poyebane;/
    Kaśka a może weź aspirynę na wywołanie @ i gorącą kąpiel??? nawet mi się na rofum nie chce wchodzić;/

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyrzucilam stare wykresy , wywalilam owczesny i przygotowany kolejny.
    .Nie robie nic Kasia chyba sie poddalam calkiem... Napisalam Ewie na priv..Ze jesli sierpien nie wypali rezygnuje calkiem ze staran..Nie bede latac po lekarzach, faszerowac sie gownem....Po prostu nie bedziemy sie zabezpieczac...Ale w naszym przypadku to sama antykoncepcja jest jego praca....

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rozumiem że wywaliłaś je z szafki.
    Kaśka teraz jesteś wkurfiona, zła i bezsilna, ale spójrz na to z innej strony, jest tyle lasek w podobnej do Ciebie sytuacji, chłop za granicą one tu w PL.
    nie trać nadziei prosze Cię.
    nikt Ci nie karze chodzić po lekarzach, ja nie chodziłam na monitoringi wiesz od kiedy, bierz te leki podstawowe co musisz i wsio. odpocznij bo ileś Ty na serio się starała? 3 miesiące?? i po 3 miesiącach zachowujesz się jakbyś juz 2 lata to robiła, jesli ma Cię to niszyczyć to lepiej odpuścić. ale ja wiem że jesteś silne babsko i nie poddasz się:)

mam nadzieję że nie odebrałaś tego jako filozofowanie 8)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia nie chodzi o ilosc prob,...ale o to ile ja musze na kazda czekac.
    ..Jesli sie teraz nie uda zalapac na sierpien to byc moze dopiero w grudniu rozumiesz??bo w listopadzie wpadnie na 4dni..Wiec w tym rzecz..Jesli sierpien ucieknie to Kasia w roku ja mam 4proby na 12..Wiec nie sadze ,ze wyolbrzymiam..

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem o czym piszesz ale nie pisz że się poddajesz bo z każdym razem jak będzie Twoj mąż będziesz chciała wykorzystać ten czas jak najlepiej i pewnie każda babeczka mająca taką sytuację jak Ty myśli tak samo.
    a na sierpień się załapiesz!!! nie myśl nawet inaczej

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiek to dzisiaj się powściekaj, jutro też, ale później WEŹ głęboki oddech i działaj, nawet w grudniu...., działaj...nie biegaj po ginach, bierz co masz brać, ale się NIE PODDAWAJ niuniek ....
    jak już pisałam powściekaj się....
    mimo wszystko dziwne te Twoje wyniki z dzisiaj.....:-/

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mała wyniki wynikami ale chyba poraz kolejny u Kaśki widać że wykresy ma przedziwne i nie ma co żadnemu wierzyć do puki nie zobaczy pozytywa.

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia, moja tarczyca spadła o połowę do 0.7. Lekarz powiedział, że ok. Do 18 sierpnia mam taką samą dawkę, a potem znowu zwiększam.
    Po dupku pewnie lada chwila @ przyjdzie i wyrobisz się w sierpniu.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2014, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    mała wyniki wynikami ale chyba poraz kolejny u Kaśki widać że wykresy ma przedziwne i nie ma co żadnemu wierzyć do puki nie zobaczy pozytywa.
    no ja wiem....przecież od wielu miesięcy skaczemy sobie po różnych wykresach i już dawno nauczyłyśmy się, że z dziwnych "bezowulacyjnych" były ciąże, a z książkowych zero....to wiemy, że nie zawsze temp. są miarodajne...
    ale i tak dla mnie dziwne są te wyniki, żeby tak "łeb w łeb" prawie identyczne??:-/

chujnia i tyle, sama nie wiem co myśleć, ryczałam jak głupia - z bezsilności, wściekłości..........hormony robią swoje i takie wieści mnie rozbiły......

i nie wiem co jest grane, ale że jak? temperatura swoją drogą, szyjka swoje, a beta swoje????

kapturnica lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W kazdym razie chuj nie ciaza u mnie 8) Mala nie denerwuj sie bo przeciez masz dzidziola pod serduchem..A ono odczuwa bardzo....

Mam nadzieje ze szybko przyjdzie @ w sobote na wieczor wzielam ostatni dupek dzis 4ty dzien po...Oby szybko sie wsio wyjasnilo

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2014, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kap.... nio mój dzidziol chciałby wirtualną koleżankę i to bardzo bardzo.....
    ostatnio coś z prawej strony na jajniku się ułożył bo ciśnie jak nic, sprawdzałam detektorem i faktycznie leży sobie na jajniku.....

życzę Ci aby wszystko poszło po Twojej myśli, chociaż jak do niedzieli nie przyjdzie @ to nadal bym się zastanawiała...ale ty w poniedziałek masz wizytę tak? tylko idź na nią!!!!!!!!!!

i tup nogami ile się da....albo trasę na rowerze sobie wrzuć...

kapturnica lubi tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    laseczki do jutra

Malenq lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Wonderwall Ekspertka

Wysłany: 30 lipca 2014, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 11:41

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinkie wrote:
    Kapturnica ale dla kobiet w ciąży i planujących normy są troche inne. Tak czytałam na necie, i granica jest chyba mniejsza niż 0,3. Ja ostatnio miałam coś w granicy 0,75 i moja endo zostawiła mi dawki. Bo uważa że lepiej niższe niz za wysokie. Więc się nie przejmuj, idź do endo, napewno Cie uspokoi. A jakie dawki teraz brałas? I tak jak coś to nadczynność sztuczna, pewnie przy odstawieni lekow lub zmniejszeniu dawki, tsh wzrosnie :) daj znak co lekarz na to?[/QUOTE

.Wg mojego endo tsh od 0,5 do do 1,5 przy staraniu sie na lekach.. 0,34 to juz dosc nisko nawet przy lekach juz ...No i wiem skad mam uderzenia goraca juz ehhhh ...
    .Nie mam potrzeby isc do endo bo wystarczy ,ze 2dni w tygodniu zmniejsze sobie dawke to moze troche tsh podskoczy..
    A biore teraz 100ke boprzy 75tce podskoczylo mi do 2ki....

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 970 971 972 973 974 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ