Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Milcia no niestety ale opuchlizna w ciąży jest częsta szczególnie na takie upały.
pamiętam ją z młodą ale tylko z ostatniego miesiąca bo wcześniej była zima i wiosna i było chłodno....
samej mi ciężko na takim upale wytrzymać. ehhhh
KAśka założę się że będziesz miala większego nerwa niż bhcg jak będziesz robić ranny pomiar temperatury:Pkapturnica lubi tę wiadomość
-
Kaśka no ale to będzie stres:) bo na pewno będziesz bardzo chciała żeby temp się utrzymała już na tym etapie:)
ale w sumie racja, temperatura powie wszytko:)
kurka śpię....a tu tyle roboty.
laski tak się przestawiam że to moje ostatnie tygodnie być moze w pracy że już innej opcji nie widzę do koncva września i spadam:P -
Kap, spadaj z forum. Od teraz masz zakaz wstępu, możesz wrócić po becie!
Nakrecasz się jak sprężyna, dziewczyny jeszczev dodają...
Jeszcze moment i ci wentyle puszcza..
Kochana, wypij drinka, tak tak, możesz, nie mjeszcze lozyska , KT by doprowadziło alka do dzidzi..
Posprzataj spizarke, zrób weki...
A jutro jak nie będzie @ jedziesz na bete...
Wiesz, ze życzę ci jak najlepiej, z całego serca...
I właśnie dlatego, spadają stad, pozyj chwile
I nie histeryzowac, bo jak z laczka przylatuje...kapturnica lubi tę wiadomość
-
Kocham cie kap, sp.... stad...
Ja znam ten bol.
A zaraz robię ciasto
Miałam się urwac do miasta na romantyczna kolacje z malzem i co?
Zostaje z rodzicami, sama jak mam córkę zrozumiałym jak to jest...
Pala fajki i mnie wkurzaja, ale kochają własne dziecko..
To nie będę im przykrości robić i spedze dzień z nimi...
Dziecko zmienia perspektywę
A mała was pozdrawia z nocnika, za chwile spuszczamy 'wąża" do morza i robimy papazagubiona_82 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny nie mowilam wam ale rano bylam zrobic tsh i zrobilam bete...
Tsh0,3 prawie nadczynnosc zajebiscie ..
No a beta hcg 0,3 czyli total negatyw..Prosze nie pocieszajcie..Widocznie torbiel tak sie ladnie wypromowala i pokazala klase..albo jest moj org calkiem zjebany.....
.Wiem jedno juz kurwa nigdy nie zmierze temperatury rano..Dziekuje zaraz jebne drina moze jak sie upije to sie lepiej poczuje -
No wlasnie ejst za niskie..na granicy..Musze dawke zmniejszyc leku.Moze to ma wplyw na to ze czuje sie rozhisteryzowana..
Kurde powiem wam ,ze balam sie strasznie zrobic bo czulam ,ze by bylo za pieknie...
Teraz jesli @ do soboty nie rpzyjdzie strace cykl w sierpniu....Bo nie wyrobie sie z dniami plodnymi zanim moj wyjedzie -
nick nieaktualny