Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Hehe wy kochane jesteście na prawdę ten tekst mnie rozwalił
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Ja na siłę spałam albo z wami pisałam nie myśląc o pekającym pęcherzu sama nie wiem jak wytrzymałam od 2 w nocy do 12:45 po południu nigdy nie zapomnę miny kuriera stwierdził, że jeszcze nigdy nikt się tak na jego widok nie cieszył
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Juz se powiedzialam ,ze jak sie okaze ze to jednak ciaza to we wrzesniu jade na pielgrzymke do czestochowy..Zgodnie z zobowiazaniem....Tylko zeby sie udalo....
Ostatnia tabletke dupka wzielam w sobote dzis 4ty dzien po jego odstawieniu na glupi rozum powinnam juz spadac w dol....Jak jutro nie sadne bedzie ciazaMalenq lubi tę wiadomość
-
Joanna0071 wrote:Ja na siłę spałam albo z wami pisałam nie myśląc o pekającym pęcherzu sama nie wiem jak wytrzymałam od 2 w nocy do 12:45 po południu nigdy nie zapomnę miny kuriera stwierdził, że jeszcze nigdy nikt się tak na jego widok nie cieszył
-
Kasia jakys miała kolezance zinterpretować wykres patrząc na twoj to co bys jej powiedziała ?
Malenq lubi tę wiadomość
-
KAsia weź mnie po drodze bo ja się wybieram na pewno we wakacje:)
Ej Cipko no dobra jak się uparłaś to czekamy do jutra ale ani dnia dłużej!!!!
rano zapierdzielasz po test czy będzie upał czy będzie żabami prało
zrobiłam sobie zupkę chińską krabową a co wolno mi:Pkapturnica, Malenq lubią tę wiadomość
-
Joanna0071 wrote:Kasia jakys miała kolezance zinterpretować wykres patrząc na twoj to co bys jej powiedziała ?
ze kurwa jest upragnionej w ciazy!!Ja to wiem..Ale takich trzesacych galotow ja nigdy nie mialam..Mowie wam....!!!Malenq lubi tę wiadomość
-
Ok więc czekamy kochana
Kasia ja pamietam też na początku wciagnełam taką zupkę tylko że serowa w ziolach i tulko ją mi sedes wydarł -
Kasia co ma być to będzie ale przynajmniej bedziesz już wiedzieć o tyle lepiej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 10:44
-
hehe ja też mam wifona:P zaraz się przekonam czy dobrze zrobiłam jedząc ją
KAsia no dupo wredna, ale się męczysz:(, ty galocie trzesący:) KAśka rano nie będzie dla mnie wymówki że testu nie kupiłaś!!kapturnica, Malenq lubią tę wiadomość
-
Powiedzcie mi czego nie jeść jeśli muszę zredukować cukry proste w diecie bo mam dyslipidemie a one nabijają triglicerydy
-
Kaska a przypomnij se co przezywalas jak robilas bete??
Ja raz zrobilam bete w styczniu kiedy bylam 100%pewna ze jestem w ciazy..objawy ksiazkowe..I jak dostalam od baby wnik ze ponizej 1 to tak jakby mnie ktos jebnal w pysk z polobrotu...Od tego czasu sram ze starchu przed wyrokiem.... -
Kasia, ja Ci powiem jedno. Jak ja robiłam test, to tez miałam allegrowy i jak go zrobiłam, to nic nie wyszło, zero cienia cienia nawet nie było i wtedy sobie pomyślałam, że trudno się mówi, widocznie mamy iść do tej kliniki. Ale ale... miałam jeszcze test apteczny w domu i go wzięłam i zrobiłam i na nim wyszła kreska. Mój mąż powiedział, że resztę tych z allegro mam od razu wyrzucić, bo są gów..... warte. I potem robiłam już tylko takie z apteki. Tak więc jeśli masz takie z allegro jak ja, to lepiej kup w aptece.
kapturnica, Joanna0071 lubią tę wiadomość