Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Hehe wy kochane jesteście na prawdę ten tekst mnie rozwalił
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Ja na siłę spałam albo z wami pisałam nie myśląc o pekającym pęcherzu sama nie wiem jak wytrzymałam od 2 w nocy do 12:45
po południu nigdy nie zapomnę miny kuriera stwierdził, że jeszcze nigdy nikt się tak na jego widok nie cieszył
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Juz se powiedzialam ,ze jak sie okaze ze to jednak ciaza to we wrzesniu jade na pielgrzymke do czestochowy..Zgodnie z zobowiazaniem....Tylko zeby sie udalo....
Ostatnia tabletke dupka wzielam w sobote dzis 4ty dzien po jego odstawieniu na glupi rozum powinnam juz spadac w dol....Jak jutro nie sadne bedzie ciazaMalenq lubi tę wiadomość
-
Joanna0071 wrote:Ja na siłę spałam albo z wami pisałam nie myśląc o pekającym pęcherzu sama nie wiem jak wytrzymałam od 2 w nocy do 12:45
po południu nigdy nie zapomnę miny kuriera stwierdził, że jeszcze nigdy nikt się tak na jego widok nie cieszył
-
Kasia jakys miała kolezance zinterpretować wykres patrząc na twoj to co bys jej powiedziała
?
Malenq lubi tę wiadomość
-
KAsia weź mnie po drodze bo ja się wybieram na pewno we wakacje:)
Ej Cipko no dobra jak się uparłaś to czekamy do jutra ale ani dnia dłużej!!!!
rano zapierdzielasz po test czy będzie upał czy będzie żabami prało
zrobiłam sobie zupkę chińską krabowąa co wolno mi:P
kapturnica, Malenq lubią tę wiadomość
-
Joanna0071 wrote:Kasia jakys miała kolezance zinterpretować wykres patrząc na twoj to co bys jej powiedziała
?
ze kurwa jest upragnionej w ciazy!!Ja to wiem..Ale takich trzesacych galotow ja nigdy nie mialam..Mowie wam....!!!Malenq lubi tę wiadomość
-
Ok więc czekamy kochana
Kasia ja pamietam też na początku wciagnełam taką zupkę tylko że serowa w ziolach i tulko ją mi sedes wydarł -
Kasia co ma być to będzie ale przynajmniej bedziesz już wiedzieć o tyle lepiej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2014, 10:44
-
hehe ja też mam wifona:P zaraz się przekonam czy dobrze zrobiłam jedząc ją
KAsia no dupo wredna, ale się męczysz:(, ty galocie trzesący:) KAśka rano nie będzie dla mnie wymówki że testu nie kupiłaś!!kapturnica, Malenq lubią tę wiadomość
-
Powiedzcie mi czego nie jeść jeśli muszę zredukować cukry proste w diecie bo mam dyslipidemie a one nabijają triglicerydy
-
Kaska a przypomnij se co przezywalas jak robilas bete??
Ja raz zrobilam bete w styczniu kiedy bylam 100%pewna ze jestem w ciazy..objawy ksiazkowe..I jak dostalam od baby wnik ze ponizej 1 to tak jakby mnie ktos jebnal w pysk z polobrotu...Od tego czasu sram ze starchu przed wyrokiem.... -
Kasia, ja Ci powiem jedno. Jak ja robiłam test, to tez miałam allegrowy i jak go zrobiłam, to nic nie wyszło, zero cienia cienia nawet nie było i wtedy sobie pomyślałam, że trudno się mówi, widocznie mamy iść do tej kliniki. Ale ale... miałam jeszcze test apteczny w domu i go wzięłam i zrobiłam i na nim wyszła kreska. Mój mąż powiedział, że resztę tych z allegro mam od razu wyrzucić, bo są gów..... warte. I potem robiłam już tylko takie z apteki. Tak więc jeśli masz takie z allegro jak ja, to lepiej kup w aptece.
kapturnica, Joanna0071 lubią tę wiadomość