Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ewcia żebyś zawsze miała gdzie z kim i za co a tak na poważnie to życzę Ci tego czego życzylabyś sobie najbardziej .
A ja dalej w zaparte kra,kra,kra,kra ...
I dalej czuję że mam racjękapturnica lubi tę wiadomość
-
Ja sobie nie wyobrażam stresu jaki masz wolałabym dziś na betę iść po co czekać do piątku
-
Joanna0071 wrote:Ja sobie nie wyobrażam stresu jaki masz wolałabym dziś na betę iść po co czekać do piątku
-
Robotka1 wrote:no nasakra albo choć sikańca robić codziennie. no na bank by było wiadomo.
KAsiek a Ty robisz sikańce codziennie?? ;> przyznaj się
Trza je miec. .Mialam jakiesik 2allegrowe i na nich zero cieni nic.....Ale ja nie umiem utrzymac moczu dluzej niz 3godziny..Musze w nocy sie wysikiwac bo az mnie brzuch boli..... -
no powiem Ci że sado maso poziom expert..... nie wiem po co się tak katujesz.
czego się boisz??? ciotko wredna że w ciąży jestes??
przecież i tak nastawiłaś się że to nie możliwe:) więc powinnaś być raczej miło zaskoczona jeśli poszło by "nie po Twojej myśli" dawaj kobieto sikanego i już!
ja bym nie dała rady tyle...ale ja nigdy nie miałam problemu bo @ zawsze zawitała do mnie oczasie albo przed. więc testów nie robiłam.kapturnica lubi tę wiadomość
-
Jak tak czekasz i z każdym dniem nadzieja rośnie to i obuch się zwiększa jak @ przyjdzie to dopiero cie pier...nie, a tak wcześniej boli mniej mom zdaniem kazdy dzień to katorga sikacza Ci nie polecam bo skasz za czesto mi po 10 h wychodził bladzioch po 2 dniach na 10 już trochę lepsza kreska ale wiem , że beta jak ma być u ciebie to już będzie . I Ty też to wiesz , nie powiem Ci masz robić zrobisz jak zechcesz
kapturnica lubi tę wiadomość