Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Laski rece mi opadly jak zobaczylam rachunek za zestaw ksiazek do 1gimnazjum..Zaplacilam 640zeta za same knigi!!Nosz kurna a gdzie zeszyty , plecak???Jprdole i miej tu gromadke dzieci ...Z czego to brac na wszystko??
Upal nie daje zyc czuje ze burza przyjdzie bo nie ma czym oddychac... -
Joanna0071 wrote:Hejka, kurcze nie tak miało być
Tyle krakałam ale będzie na ten cykl
Wydaje mi się, że na własnym progesteronie lepiej wyjdziesz
No w tym cyklu jak sie go uda wywolac na czasie to nic,.,zero wspomagaczy ..Na naturalnym cyklu mialam 28dniowy jak pamietam....I fl 13to wiec roznica jestMalenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zmienia sie bo juz 1-3maja miec ksiazki za free..No z mlodym to sie jz na nic nie zalapiemy niestety,,,,Ale przyznam ze kopara mi opadla w ksiegarni...Ok rozumiem ,ze duzo przedmiotow..Ale na litosc bosko tyle kasy???Jeszcze we wrzesniu do niemieckiego i angielksiego bo nauczyciele dopiero powiedza jakie...Rozboj w bialy dzionek!!
-
o masakra z tymi książkami;/ ani nie chcę myśleć co mnie za rok czeka....wyprawka sama jaka droga ehhh
MAŁA za 6-7lat to dzieci będą sie na tabletach uczyły;) nie będą może nosić tych porażająco ciężkich plecaków ehhhh
zagubiona_82, Malenq lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Asia ja sie nie lapie przy zarobkach mojego malza...U nas zwracaja za ksiazki jedynie do pewnego pulapu zarobkow tj na tzw osobe w rodzinie...
U nas jest bez kryterium dochodowego każdy uczeń moze faktury dostarczyć tzn rodzic i 200 jest zwrotu i wiecie co może ze 20% ludzi skozystalo ostatnio nie chcialo im się chodzić -
Piekę właśnie pasztet z cukini
Tak jak ostatni tydzień zdrowo to nigdy się nie odrzywiałam może się przyzwyczaję na zawsze -
zagubiona_82 wrote:o ja pierdziu uwielbiam cukinię!!
Asiu, zdradź jak to robisz, plissss
W necie masz mase przepisów ja trochę zmieniłam bo nie ztarłam na oczkach tylko w ksteczkę pokroiłam, dałam przyprawy ktore lubię bużo świerzo startej bułki poł papryki, cebule pidsmażyłam z czosnkiem,5 jajek i dałam do tortownicy w 180 stopni 70 min teraz stygnie dam znać czy to jadalnezagubiona_82, Robotka1 lubią tę wiadomość