Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Awięc:-) pasztet z cukini jem widelcem bez chlebka bo jest pyszny
Dobrze, że pokroiłam cukinię w kosteczkę bo teraz fajnie ją czuć . Miało być tylko dla mnie a mlody już cina a twierdził, że nie lubi moj m pewnie też się koło tego zakręcizagubiona_82, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja dzisiaj zrobiłam makaron z sosem ala moja mama. Sos z kiełbaską zwyczajną pokrojoną w kostkę, przyprawioną czosnkiem, do tego ogórki kiszone i podsmażone pomidory z bazylią. Jakie mi dobre wyszło. Już dawno tego nie jadłam i tak mnie dzisiaj naszło.
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:aj tam od razu rodzynek....rodzynek z dzieciem nastoletnim....Kacha ja mam 30lat i dopiero pierwsze będę miała....pierwsze.....Ty się starasz o kolejne, i się wystarasz zobaczysz...tylko nie odpuszczaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I raczej z tym jednym zostane.....Humor pod psem ale gdybym tryskala radoscia byloby to wrecz sztuczne i maskowanie swoich odczuc..
A troche poobijana emocjonalnie jestem..Coby nie mowic-to byl moj najladniejszy i najstabilniejszy cykl...Byl-jest bo cholernej @ nie ma...A jak nigdy tak jej teraz juz potrzebuje...
Spadam laski.... , czasem zajrze i podczytam co u Was ale poki co ogranicze swoje bytowanie na ovu nie bede wam smucic...
Trzymam za was mocno w kciuki niech dzieciaczki urodza sie przede wszystkim zdrowe...A plec...to juz nie tak wazne jak to by dzieciaczki rosly zdrowe i madre....
buziaczki dla Was -
nick nieaktualnykapturnica wrote:I raczej z tym jednym zostane.....Humor pod psem ale gdybym tryskala radoscia byloby to wrecz sztuczne i maskowanie swoich odczuc..
A troche poobijana emocjonalnie jestem..Coby nie mowic-to byl moj najladniejszy i najstabilniejszy cykl...Byl-jest bo cholernej @ nie ma...A jak nigdy tak jej teraz juz potrzebuje...
Spadam laski.... , czasem zajrze i podczytam co u Was ale poki co ogranicze swoje bytowanie na ovu nie bede wam smucic...
Trzymam za was mocno w kciuki niech dzieciaczki urodza sie przede wszystkim zdrowe...A plec...to juz nie tak wazne jak to by dzieciaczki rosly zdrowe i madre....
buziaczki dla Was
Kasiek nie spadaj odpocznij, ale nie znikaj....podczytuj i odpisuj, "smęć", krzycz i "rzucaj mięsem" jak chcesz i tego potrzebujesz, ale nie spadaj.......
powqrwiaj się i wróć
ROZUMIEM......
dobranoc...
-
nick nieaktualnyMambella wrote:Dziewczyny bylam dzis u gina ot tak kontrolna wizyta, wyszlo endometrium 7,6mm a pecherzyk 23mm. Powiedziala za wszystko jest dobrze alee... Czy on nie jest juz za duzy na pekniecie? Czy endo nie jest za cienkie?
a pęcherzyk już gotowy do pęknięcia - powodzenia -
nick nieaktualnyDzień dobry:)
pochmurno, lżejsze powietrze ech.....
Kasiek dawaj witaj się mi tutaj
przecież to wątek o monitoringu cyklu, a nie o ciężarówkach.....
to przylazła już ta @???
ja i tak tutaj czekam na Ciebie....
Ewik a co u Ciebie?
Miłego dnia kobietki -
Dzien bry,,,Malutka @ nie ma jeszcze ale temp spadla na leb na szyje wiec mam nadzieje ,ze moze dzis sie rozkreci...
Moj malz wczoraj powiedzial ocieszajac mnie ,ze jesli duzo sie opozni postara sie te 2,3dni przeciagnac urlop..Ale boje sie ,zeby nie mial przez to problemow jakby nie bylo dziecko wazne ale za cos trzeba zyc.......Czekam dalej z nadzieja ,ze do jutra sie pojawi.. Buziaczki
-
nick nieaktualnyuhmmmmm to znaczy, że jutro, najpóźniej pojutrze będzie.....nawet włączyłam wiatrak na najwyższą moc i skierowałam w Twoją stronę, coby przywiać jak najszybciej @ do Ciebie......
czekam zatem na wieści....
fajny ten Twój mąż....kapturnica lubi tę wiadomość
-
Kaśka ja Ci kurva stąd pójdę!!!! ani mi się waż!!!!
ile miesięcy ja tu siedziałam jak pipa, wszystkie się starały, zachodziły w ciąży a ja miałam przestój??? 3 miechy!!! więc nie pitol mi tu że odchodzisz bo jak Ty odejdziesz to ja też już tu nie wrócę !!!!
masz kochanego małża ze pomyślał o przedłużeniu urlopu, doceń to, z głodu nie umrzecie przez te trzy dni a za to możecie mieć owocny piękny cykl więc spinaj pośladki i do roboty!
no już mi lepiej:D
KAsiu i tak Cię kocham:)
kurcze muszę sprzedać 2 clo, jedno trzymam dla Ewci jak sięzdecyduje ale dwa musze opchnąć.
Malenq lubi tę wiadomość