Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:tylko idź naturalnie!!!!! wiem, jakie jest życie - ostro dało mi w dupsko, ale trzeba z nim walczyć i pokazywać kto tu rządzi;)
Nic nie bede brala oprocz tych co musze i co bralam w maju wtedy....Na tarczyce , metformine i suplementy ,ktore mam..Zadnego clo , pregnylu dongow....Malenq lubi tę wiadomość
-
KAsia pozwól że ja ocenię czy moja modlitwa ma sens i czy jest mi potrzebna.
dla mnie to co się dzieje na świecie jest niepojęte ale mimo buntu i niezgodności z kościołem mam wiarę i wierzę w siłę modlitwy.Malenq, zagubiona_82 lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:KAsia pozwól że ja ocenię czy moja modlitwa ma sens i czy jest mi potrzebna.
dla mnie to co się dzieje na świecie jest niepojęte ale mimo buntu i niezgodności z kościołem mam wiarę i wierzę w siłę modlitwy.
Kasia zle mnie zrozumialas..CYTUJE Bog gdyby istnial naprawde nie krzywdzilby i nie doswiadczal cierpieniem.To skurwysynstwo ..Ja sie juz nie modle , nie potrafie , i nie potrafie juz wierzyc w niego...
to napisalam o sobie
Ja nie neguje twojej wiary skarbie i modlitwy w zaden sposob......Ja napisalam ,ze we mnie juz nie potrafie znalesc tej wiary i mam bunt wewnetrzny....
.....Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2014, 11:32
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zeby to bylo jeszcze jasneijsze..Ja podziwiam ludzi ktorzy mimo przeciwnosci ida w ufnosc Bogu..Maja sile in wytrwalosc w modlitwsie...
Dostalam od zycia wiele razy kopa w dupe..
Ojca sadyste , przeszlam biede gdzie matka do gara nie miala co wlozyc...Chodzilam i blagalam ksiezy i zakonnice by nam pomogli kiedy kolejny raz ojciec gonil matke z siekiera a nas tak okaleczyl ,ze do szkoly nie chodzila....Wtedy zaczelam tracic wiare w Boga ,ze krzywdzi nas i nikt z tych bardzo wierzacych nam nie chce pomoc..Pozniej kiedy wyszlam za maz i zycie zaczelo sie ukladac wiecej znow mialam wiary..Ale pozniej pewne wypadkiw zyciu i jawna niesprawiedliwosc spowodowaly ,ze moja droga i kosciola znow sie rozeszly,...I to calkiemw rpzeciwne strony
Kasia modl sie i za mnie i za siebie jesli masz tyle sily i wiary
kurde zazdroszcze ci tej wiary...Mojej juz nie ma.... -
zagubiona_82 wrote:proponuję iść na monitoring, żebyś nie celowała w ciemno, nie tak po omacku
Skarbie a co mi ma dac monitoring???
Do tej pory mam monit przez7miesiecy i on sobie, pregnyl sobie a zycie sobie...Pojsc pode bo musze ,bo mam badania zrobic..Ale poki moj bedzie bedzie sex czesty i tyle mozna zrobic... -
zagubiona_82 wrote:Powiedzcie, bo na ulotce nie jest napisane, tą luteinę podjęzykową można łykać-bo niedobra że szok
no i nie wiem czy nie mam za dużej dawki-gin mi przepisał 3xdziennie po dwie!!!
niestety nie lykac bo nie bedzie dzialala....,.ona ma sie wchlaniac przez blony sluzowe a nie rozklad w zoladku.... -
zagubiona_82 wrote:ale same pisałyście żeby nie strzelać w ciemno bo szkoda zdrowych plemniorów-więc jakbyś wiedziała że wyhodował Ci się dorodny tłuściutki pęcherzyk to mogłabyś bardziej męczyć chłopa
kochanie ja mam chlopa do 16tego sierpnia..od8go dnia sex c 2gi dzien i od 12tego codziennie..Tyle moge zrobic..A jak sie cykl rpzedluzy to czego szkoda bedzie??tych brakow wspolzycia...Moj ma duza ilosc plemnikow wiec sex czesty nie wplynie na ilosc zbytnio -
ej schodzicie z tematu, rozmawialiśmy o wierze a nie o księżach i kościele!!!
KAsia skoro Tobie brakuje wiary to pozwól że będę Cię wspierać nadal w swojej wierze i paciorkach:)
kapturnica, Malenq lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:ej schodzicie z tematu, rozmawialiśmy o wierze a nie o księżach i kościele!!!
KAsia skoro Tobie brakuje wiary to pozwól że będę Cię wspierać nadal w swojej wierze i paciorkach:)
I o tym Kasia pisze..We mnie wiary nie ma ,przynajmniej na te chwile mam ogromna klotnie z bogiem... A czy schodze z tematu...modlilam sie do Boga by przerwal wiele razy ten sadyzm, a ksiezy i koscio traktowalamw oczywisty sposob jako przedluzenie boga na ziemi..Jedno i drugie mnie zawiodlo i stracilam wiare....Nie umiem jak na razie jej odzyskac..Ale kazde dobre slowo szeptane w duzej wierze przez Ciebie bedzie dla mnie wielkim wsparciem kochanie...Robotka1 lubi tę wiadomość
-
muuua:) no to super:)
za mnie się wiecznie mama modli;) ja się już czasem z tego śmieję no ale co poradzę
ej dziś mam wizytę. nie wiem w sumie po co no ale idę.....kazał to idę.
nie orientujecie się ile lutka ma termin ważności????