X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko idź naturalnie!!!!! wiem, jakie jest życie - ostro dało mi w dupsko, ale trzeba z nim walczyć i pokazywać kto tu rządzi;)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    tylko idź naturalnie!!!!! wiem, jakie jest życie - ostro dało mi w dupsko, ale trzeba z nim walczyć i pokazywać kto tu rządzi;)

Nic nie bede brala oprocz tych co musze i co bralam w maju wtedy....Na tarczyce , metformine i suplementy ,ktore mam..Zadnego clo , pregnylu dongow....

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KAsia pozwól że ja ocenię czy moja modlitwa ma sens i czy jest mi potrzebna.
    dla mnie to co się dzieje na świecie jest niepojęte ale mimo buntu i niezgodności z kościołem mam wiarę i wierzę w siłę modlitwy.

Malenq, zagubiona_82 lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    KAsia pozwól że ja ocenię czy moja modlitwa ma sens i czy jest mi potrzebna.
    dla mnie to co się dzieje na świecie jest niepojęte ale mimo buntu i niezgodności z kościołem mam wiarę i wierzę w siłę modlitwy.

Kasia zle mnie zrozumialas..CYTUJE Bog gdyby istnial naprawde nie krzywdzilby i nie doswiadczal cierpieniem.To skurwysynstwo ..Ja sie juz nie modle , nie potrafie , i nie potrafie juz wierzyc w niego...
    to napisalam o sobie

Ja nie neguje twojej wiary skarbie i modlitwy w zaden sposob......Ja napisalam ,ze we mnie juz nie potrafie znalesc tej wiary i mam bunt wewnetrzny....
    .....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2014, 11:32

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ech obie KASIE jak ja WAS rozumiem - i z jednej i z drugiej mam coś w sobie....

• zagubiona_82 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 11:26

iv09io4pihi3rplf.png
    relgj44j6yagzc9t.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zeby to bylo jeszcze jasneijsze..Ja podziwiam ludzi ktorzy mimo przeciwnosci ida w ufnosc Bogu..Maja sile in wytrwalosc w modlitwsie...
    Dostalam od zycia wiele razy kopa w dupe..
    Ojca sadyste , przeszlam biede gdzie matka do gara nie miala co wlozyc...Chodzilam i blagalam ksiezy i zakonnice by nam pomogli kiedy kolejny raz ojciec gonil matke z siekiera a nas tak okaleczyl ,ze do szkoly nie chodzila....Wtedy zaczelam tracic wiare w Boga ,ze krzywdzi nas i nikt z tych bardzo wierzacych nam nie chce pomoc..Pozniej kiedy wyszlam za maz i zycie zaczelo sie ukladac wiecej znow mialam wiary..Ale pozniej pewne wypadkiw zyciu i jawna niesprawiedliwosc spowodowaly ,ze moja droga i kosciola znow sie rozeszly,...I to calkiemw rpzeciwne strony

Kasia modl sie i za mnie i za siebie jesli masz tyle sily i wiary
    kurde zazdroszcze ci tej wiary...Mojej juz nie ma....

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zagubiona_82 wrote:
    proponuję iść na monitoring, żebyś nie celowała w ciemno, nie tak po omacku :-)

Skarbie a co mi ma dac monitoring???
    Do tej pory mam monit przez7miesiecy i on sobie, pregnyl sobie a zycie sobie...Pojsc pode bo musze ,bo mam badania zrobic..Ale poki moj bedzie bedzie sex czesty i tyle mozna zrobic...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • zagubiona_82 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

iv09io4pihi3rplf.png
    relgj44j6yagzc9t.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zagubiona_82 wrote:
    Powiedzcie, bo na ulotce nie jest napisane, tą luteinę podjęzykową można łykać-bo niedobra że szok :/
    no i nie wiem czy nie mam za dużej dawki-gin mi przepisał 3xdziennie po dwie!!!

niestety nie lykac bo nie bedzie dzialala....,.ona ma sie wchlaniac przez blony sluzowe a nie rozklad w zoladku....

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • zagubiona_82 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

iv09io4pihi3rplf.png
    relgj44j6yagzc9t.png
  • zagubiona_82 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

iv09io4pihi3rplf.png
    relgj44j6yagzc9t.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zagubiona_82 wrote:
    ale same pisałyście żeby nie strzelać w ciemno bo szkoda zdrowych plemniorów-więc jakbyś wiedziała że wyhodował Ci się dorodny tłuściutki pęcherzyk to mogłabyś bardziej męczyć chłopa :-)

kochanie ja mam chlopa do 16tego sierpnia..od8go dnia sex c 2gi dzien i od 12tego codziennie..Tyle moge zrobic..A jak sie cykl rpzedluzy to czego szkoda bedzie??tych brakow wspolzycia...Moj ma duza ilosc plemnikow wiec sex czesty nie wplynie na ilosc zbytnio

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • zagubiona_82 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

iv09io4pihi3rplf.png
    relgj44j6yagzc9t.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej schodzicie z tematu, rozmawialiśmy o wierze a nie o księżach i kościele!!!

KAsia skoro Tobie brakuje wiary to pozwól że będę Cię wspierać nadal w swojej wierze i paciorkach:)

kapturnica, Malenq lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    ej schodzicie z tematu, rozmawialiśmy o wierze a nie o księżach i kościele!!!

KAsia skoro Tobie brakuje wiary to pozwól że będę Cię wspierać nadal w swojej wierze i paciorkach:)

I o tym Kasia pisze..We mnie wiary nie ma ,przynajmniej na te chwile mam ogromna klotnie z bogiem... A czy schodze z tematu...modlilam sie do Boga by przerwal wiele razy ten sadyzm, a ksiezy i koscio traktowalamw oczywisty sposob jako przedluzenie boga na ziemi..Jedno i drugie mnie zawiodlo i stracilam wiare....Nie umiem jak na razie jej odzyskac..Ale kazde dobre slowo szeptane w duzej wierze przez Ciebie bedzie dla mnie wielkim wsparciem kochanie...

Robotka1 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muuua:) no to super:)
    za mnie się wiecznie mama modli;) ja się już czasem z tego śmieję no ale co poradzę;)

ej dziś mam wizytę. nie wiem w sumie po co no ale idę.....kazał to idę.

nie orientujecie się ile lutka ma termin ważności????

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tyle co na opakowaniu ..tam powinnas miec napisane

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zagubiona, to nie jest za duża dawka. Sama taką miałam, a teraz zeszłam do dwóch razy dziennie i nadal biorę.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • zagubiona_82 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

iv09io4pihi3rplf.png
    relgj44j6yagzc9t.png
‹‹ 975 976 977 978 979 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ