Testy owulacyjne
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAtopikowa wrote:Hej 14,15 dc testy owulacji pozytywne. 16 dc bylam na monitoringu i owulacji jeszcze nie bylo,pecherzyk 18 mm. Dzis 19 dc a ja nadal nie czułam jak zawsze kłucia jak na owulacje mam. Czyzby nie pękł.....
Atopikowa tak jak Vanilliowaczekolada pisze, mogłaś nie mieć takich samych objawów jak zwykle. Za kilka dni leć na monitoring albo progesteron sobie zrób, żeby sprawdzić. Trzymam kciuki, żeby ci owulka ładnie wyszła ✊Vanilliowaczekolada lubi tę wiadomość
-
Hej
wczoraj robiłam jeszcze raz test ale blada kreska byla za to dzis jest juz chyba ewidentnie pozytyw i tak szybko się pokazala jak nigdyale proszę o wasza opinie
https://naforum.zapodaj.net/e86de07f8ca3.jpg.html
Sorry ze nie odzywam się ale zalatany tydzien się zapowiada w pracy
W czwartek wizyta wiec ciekawe czego ciekawego się dowiem -
Ola-Ola1992 wrote:Hej
wczoraj robiłam jeszcze raz test ale blada kreska byla za to dzis jest juz chyba ewidentnie pozytyw i tak szybko się pokazala jak nigdyale proszę o wasza opinie
W czwartek wizyta wiec ciekawe czego ciekawego się dowiem
Piękny PIK - działajcie! 🍀💪🏻💚
Ola-Ola1992 lubi tę wiadomość
19.02 ⏸
21.02 BetaHCG 63,2 💚
23.02 BetaHCG 223 💚💚
7+5 8,5 mm i bijące serduszko ❤️
11+6 badania genetyczne ✅ chyba chłopiec 💙
14+6 kilkanaście centymetrów zdrowego chłopaka! 💙
18+6 Ok. 274 g 💙
06.07 badania połówkowe ✊🏻
Planowany termin: 03.11.2022 💚 -
Same pozytywy, działajcie dziewczyny 🍀🍀🍀
Ola-Ola1992, Vanilliowaczekolada lubią tę wiadomość
Starania od 01.21
On 40l🤵♂️
badania wszystkie w normie
Ona 33l👩💼
Badania ;
Hormony w normie
04.21 cp lewy jajowod zachowany laparaskopia
07.22 cp prawy jajowod usunięty
09.23 Udroznienie lewego jajowodu -
nick nieaktualnyOla-Ola1992 wrote:Hej
W czwartek wizyta wiec ciekawe czego ciekawego się dowiem
Ola śliczny pik 😀. Działajcie ❤️Ola-Ola1992 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej,dziewczyny spójrzcie na moje testy,oba są z dzisiaj, co myślicie? Dziś miałam spadek tempki, od jakiejś 16.00 boli mnie podbrzusza, a teraz śluz zaczął wyglądać na najbardziej płodny. Czy owu dopiero przede mną, czy już za mną? To mój trzeci cykl, gdzie owu zaczęło się pojawiać, dwa cykle miałam stymulowane Letrozolem ,a ten cykl bez Letrozolu, ale za to na saszetkach Miovelia. Wykresik też udostępniłam w profilu. Wczoraj test był minimalnie bledszy jak ten z dzisiaj z 15.30. Pozdrawiam 😉
https://naforum.zapodaj.net/a4665fd418e1.jpg.html -
Dominique wrote:Hej,dziewczyny spójrzcie na moje testy,oba są z dzisiaj, co myślicie? Dziś miałam spadek tempki, od jakiejś 16.00 boli mnie podbrzusza, a teraz śluz zaczął wyglądać na najbardziej płodny. Czy owu dopiero przede mną, czy już za mną? To mój trzeci cykl, gdzie owu zaczęło się pojawiać, dwa cykle miałam stymulowane Letrozolem ,a ten cykl bez Letrozolu, ale za to na saszetkach Miovelia. Wykresik też udostępniłam w profilu. Wczoraj test był minimalnie bledszy jak ten z dzisiaj z 15.30. Pozdrawiam 😉
https://naforum.zapodaj.net/a4665fd418e1.jpg.html
Hej ja wczoraj miałam takie testy a dzisiaj już jest piekny pozytywny.
Wiec może jutro jeszcze sprawdz jak to będzie wyglądać
A powiedz mi ile bierzesz juz Miovelie ?? Ja brałam przez 4 miesiące i trochę po niej przytyłam i lekarz kazal odstawić -
nick nieaktualnyOla-Ola1992 wrote:Hej ja wczoraj miałam takie testy a dzisiaj już jest piekny pozytywny.
Wiec może jutro jeszcze sprawdz jak to będzie wyglądać
A powiedz mi ile bierzesz juz Miovelie ?? Ja brałam przez 4 miesiące i trochę po niej przytyłam i lekarz kazal odstawić
Miovelie biorę dokładnie 25 dzień 😉.Jak narazie czuję się dobrze i mam wrażenie mniejszego apetytu. -
Dominique wrote:Czyli kiedy tej owulacji mogę się spodziewać?
Miovelie biorę dokładnie 25 dzień 😉.Jak narazie czuję się dobrze i mam wrażenie mniejszego apetytu.
Testuj jeszcze jutro i zobaczysz jaki będzie tescik ale juz pewnie owu jest za rogiem
Jeju to na mnie miovelia musiala zle zadziałać bo jadłam jak najęta:) -
Dominique wrote:Czyli kiedy tej owulacji mogę się spodziewać?
Miovelie biorę dokładnie 25 dzień 😉.Jak narazie czuję się dobrze i mam wrażenie mniejszego apetytu.
Moim zdaniem Twoje testy są pozytywne (nie wiem jak to wyglądało na żywo i od razu po ich zrobieniu).
Jeśli test wychodzi pozytywny lub pik to owulacja najprawdopodobniej wystąpi w ciągu najbliższych 24/36 h 😊 Także jest to najlepszy czas na przytulanki ❤️19.02 ⏸
21.02 BetaHCG 63,2 💚
23.02 BetaHCG 223 💚💚
18+6 Ok. 274 g 💙
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDominique wrote:Hej,dziewczyny spójrzcie na moje testy,oba są z dzisiaj, co myślicie? Dziś miałam spadek tempki, od jakiejś 16.00 boli mnie podbrzusza, a teraz śluz zaczął wyglądać na najbardziej płodny. Czy owu dopiero przede mną, czy już za mną? To mój trzeci cykl, gdzie owu zaczęło się pojawiać, dwa cykle miałam stymulowane Letrozolem ,a ten cykl bez Letrozolu, ale za to na saszetkach Miovelia. Wykresik też udostępniłam w profilu. Wczoraj test był minimalnie bledszy jak ten z dzisiaj z 15.30. Pozdrawiam 😉
https://naforum.zapodaj.net/a4665fd418e1.jpg.html
Domonique ten z 15 jest jakby pozytyw, ten z 18 trochę jaśniejszy, ale może siuśki były rozcieńczone. Porównaj jeszcze jutro, albo będzie jaśniejszy albo ciemniejszy 🙂. Jak masz test pozytywny to w ciągu 36 h wystąpi owulka. Trzymam kciuki za udaną owulację ❤️ -
anuch199 wrote:Dziewczyny, poniżej zdjęcie
https://zapodaj.net/20eeba92c875c.jpg.html
To jeszcze nie to?
Według obliczeń aplikacji jutro ma być owulacja..
Jeszcze zdecydowanie negatyw. Zrób jutro i w kolejnych dniach aż do pozytywu 😉
1. Nie sugerowałabym się aż tak aplikacją, ona ma pomagać w obserwacjach, ale nie pokaże kiedy na 100% jest owulacja :-😊
2. Zmieniłabym paski - mnie te niebieskie co chwile pokazywały pik w niezwiązanych ze sobą momentach i wiele osób narzeka, ze są niewiarygodne.
Najłatwiej dostępne i faktycznie dobre testy owulacyjne to te z Rossmanna firmy Facelle, albo z SuperPharm firmy Life 😊19.02 ⏸
21.02 BetaHCG 63,2 💚
23.02 BetaHCG 223 💚💚
18+6 Ok. 274 g 💙
Vanilliowaczekolada wrote:Jeszcze zdecydowanie negatyw. Zrób jutro i w kolejnych dniach aż do pozytywu 😉
1. Nie sugerowałabym się aż tak aplikacją, ona ma pomagać w obserwacjach, ale nie pokaże kiedy na 100% jest owulacja :-😊
2. Zmieniłabym paski - mnie te niebieskie co chwile pokazywały pik w niezwiązanych ze sobą momentach i wiele osób narzeka, ze są niewiarygodne.
Najłatwiej dostępne i faktycznie dobre testy owulacyjne to te z Rossmanna firmy Facelle, albo z SuperPharm firmy Life 😊
Myślisz, że powinnam teraz robić więcej niż jeden test dziennie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2022, 08:07
-
anuch199 wrote:Właśnie te są z domowego laboratorium. Do facelle mam uraz (aczkolwiek do ciążowych), bo kilka razy pokazały mi fałszywie pozytywny wynik
Myślisz, że powinnam teraz robić więcej niż jeden test dziennie?
Ja robię 2 dziennie (ok 15 i około 20). Myśle, ze raz to może być mało, żeby wyłapać pik19.02 ⏸
21.02 BetaHCG 63,2 💚
23.02 BetaHCG 223 💚💚
18+6 Ok. 274 g 💙
anuch199 wrote:Właśnie te są z domowego laboratorium. Do facelle mam uraz (aczkolwiek do ciążowych), bo kilka razy pokazały mi fałszywie pozytywny wynik
Myślisz, że powinnam teraz robić więcej niż jeden test dziennie?
Jak to domowe laboratorium to Ok 😊
Poczekaj jeszcze chwile, powinien się na dniach pokazać pozytyw 🍀19.02 ⏸
21.02 BetaHCG 63,2 💚
23.02 BetaHCG 223 💚💚
18+6 Ok. 274 g 💙
Koala27 wrote:Dziewczyny jakie testy owu polecacie?
Właśnie wyżej pisałam, że ja polecam Facelle z Rossmanna albo z SuperPharm firmy Life 😊
Na pewno nie polecam pasków niebieskich dostępnych w każdej apteceKoala27 lubi tę wiadomość
19.02 ⏸
21.02 BetaHCG 63,2 💚
23.02 BetaHCG 223 💚💚
18+6 Ok. 274 g 💙
Planowany termin: 03.11.2022 💚