Testy owulacyjne
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOla-Ola1992 wrote:Hej
Bylam dzis u lekarza
Pecherzyk pękł, endometrium 10mm, za kilka dni mam sprawdzić jeszcze progesteron
Mamy czekać i byc dobrej myśli:)
Dziewczynki trzymam za was kciuki✊✊✊✊
Ola to super. Powodzenia 🙂❤️Ola-Ola1992, Nika_we lubią tę wiadomość
-
Natka23 wrote:Vanilliowaczekolada chyba chodzi o to, że testy w kolejnych dniach były coraz jaśniejsze. Więc można przypuszczać, że z początku test był pozytywny i kolejne już wychodziły jaśniejsze. Ale tym bym się nie sugerowała Nika bo też tak miałam a pozytywny przyszedł dopiero później. Organizm może się przygotowywać do owulacji ale sama owulacja może nastąpić później i dopiero wtedy też wychodzi pozytyw
Dzisiaj kreska testowa była tak jasna że prawie jej nie widać.. nie wiem czy powinnam dalej testować ? -
nick nieaktualny
-
Natka23 wrote:Testuj Nika. Owulacja jeszcze może przyjść. Który u ciebie dzień cyklu ?
Dzisiaj jest mój 8 dzień cyklu, a w zeszłym miesiącu cały cykl mi się przestawił.. normalnie to mam 30-33 dni, w styczniu nie przyszła mi @. Opóźniła mi się o prawie tydzień. Moja @ trwała tylko 2 dni i była również bardzo jasna.. dosyć nie typowa jak na @.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2022, 16:06
-
nick nieaktualnyNika_we wrote:Dzisiaj jest mój 8 dzień cyklu, a w zeszłym miesiącu cały cykl mi się przestawił.. normalnie to mam 30-33 dni, w styczniu nie przyślą mi @ opóźniła mi się o prawie tydzień. Moja @ trwała tylko 2 dni i była również bardzo jasna.. dosyć nie typowa jak na @.
A robiłaś test ciążowy? Bo może to krwawienie, które miałaś nie było miesiączką tylko krwawieniem implantacyjnym -
Vanilliowaczekolada wrote:Ten z 20 wyglada bardzo ładnie
myślę, że można działać, ale sprawdź jeszcze jutro o dwóch porach test owu
https://zapodaj.net/9e78c03c6e182.jpg.html
Ten na samym dole to z dzisiaj sprzed chwili.
Rozumiem, że wczoraj był pik? Dzisiaj wydaje się być bledsze. -
Natka23 wrote:A robiłaś test ciążowy? Bo może to krwawienie, które miałaś nie było miesiączką tylko krwawieniem implantacyjnym
Nie robiłam testu ciążowego. Ale plamienia implantacyjne nie powinny się pojawić w dniu spodziewanej @ ? Tak samo nie miałam typowych objawów jak na @. Czytałam również że to mogły być plamienia śródcykliczne i często jest mylące one z okresem .. ale nie mam zielonego pojęcia. 🙈 -
Nika_we wrote:Nie robiłam testu ciążowego. Ale plamienia implantacyjne nie powinny się pojawić w dniu spodziewanej @ ? Tak samo nie miałam typowych objawów jak na @. Czytałam również że to mogły być plamienia śródcykliczne i często jest mylące one z okresem .. ale nie mam zielonego pojęcia. 🙈
PS. 2 dni po krwawieniu zaczęło mnie bolec podbrzusze jak na @. Wydzielina z pochwy jest dosyć inna niż zwykle .. jest jej mało i jest ona przezroczysta. -
Nika_we wrote:PS. 2 dni po krwawieniu zaczęło mnie bolec podbrzusze jak na @. Wydzielina z pochwy jest dosyć inna niż zwykle .. jest jej mało i jest ona przezroczysta.
Ja pierwsze co to zrobiłabym test 😉Natka23, Nika_we lubią tę wiadomość
19.02 ⏸
21.02 BetaHCG 63,2 💚
23.02 BetaHCG 223 💚💚
7+5 8,5 mm i bijące serduszko ❤️
11+6 badania genetyczne ✅ chyba chłopiec 💙
14+6 kilkanaście centymetrów zdrowego chłopaka! 💙
18+6 Ok. 274 g 💙
06.07 badania połówkowe ✊🏻
Planowany termin: 03.11.2022 💚 -
anuch199 wrote:https://zapodaj.net/9e78c03c6e182.jpg.html
Ten na samym dole to z dzisiaj sprzed chwili.
Rozumiem, że wczoraj był pik? Dzisiaj wydaje się być bledsze.
Bardzo prawdopodobne, że to był pik 😊😊anuch199 lubi tę wiadomość
19.02 ⏸
21.02 BetaHCG 63,2 💚
23.02 BetaHCG 223 💚💚
7+5 8,5 mm i bijące serduszko ❤️
11+6 badania genetyczne ✅ chyba chłopiec 💙
14+6 kilkanaście centymetrów zdrowego chłopaka! 💙
18+6 Ok. 274 g 💙
06.07 badania połówkowe ✊🏻
Planowany termin: 03.11.2022 💚 -
nick nieaktualnyNika_we wrote:Nie robiłam testu ciążowego. Ale plamienia implantacyjne nie powinny się pojawić w dniu spodziewanej @ ? Tak samo nie miałam typowych objawów jak na @. Czytałam również że to mogły być plamienia śródcykliczne i często jest mylące one z okresem .. ale nie mam zielonego pojęcia. 🙈
Nika plamienie implantacyjne jest około 10 dni po owulacji. Owulacja może się przesunąć, więc to możliwe. Zwłaszcza, że nie miałaś objawów okresowych. I jeszcze piszesz, że pobolewa cię podbrzusze i śluz masz inny niż zwykle. Jakby to było krwawienie sródcykliczne to miałabyś strasznie długi cykl, który nadal by trwał. Leć po test albo na betę 😀❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2022, 17:31
Nika_we lubi tę wiadomość
-
Natka23 wrote:Nika plamienie implantacyjne jest około 10 dni po owulacji. Owulacja może się przesunąć, więc to możliwe. Zwłaszcza, że nie miałaś objawów okresowych. I jeszcze piszesz, że pobolewa cię podbrzusze i śluz masz inny niż zwykle. Jakby to było krwawienie sródcykliczne to miałabyś strasznie długi cykl, który nadal by trwał. Leć po test albo na betę 😀❤️
Tak zrobię !Natka23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny 5 dni do okresu już mnie ciągnie macica załamka okres znów przyjdzie 😢Starania od 01.21
On 40l🤵♂️
badania wszystkie w normie
Ona 33l👩💼
Badania ;
Hormony w normie
04.21 cp lewy jajowod zachowany laparaskopia
07.22 cp prawy jajowod usunięty
09.23 Udroznienie lewego jajowodu -
Nika_we wrote:Z tego co wiem są testy które wykryją ciąże pare dni przed @ .Starania od 01.21
On 40l🤵♂️
badania wszystkie w normie
Ona 33l👩💼
Badania ;
Hormony w normie
04.21 cp lewy jajowod zachowany laparaskopia
07.22 cp prawy jajowod usunięty
09.23 Udroznienie lewego jajowodu