X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Testy owulacyjne
Odpowiedz

Testy owulacyjne

Oceń ten wątek:
  • Nika_we Przyjaciółka

Wysłany: 10 lutego 2022, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja🤗 wrote:
    Jutro rano zrobię ale już czuje ze moje starania na nic...

Daj znać 🤗

Nadzieja🤗 lubi tę wiadomość

• Maliina Przyjaciółka

Wysłany: 10 lutego 2022, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę dziewczyny że w tym wątku dużo piszecie :) ja za każdą trzymam oczywiście mocno kciuki <3 bo tutaj jest w sumie wątek o starających mamach
    Ja mam córkę 1,5 roku i synka 2 miesiące <3

Może tutaj ml odpowiecie bo w nowych wątkach ml nikt nie odpisuje , niepokoją mnie moje bóle... Ja nawet nie wiem co mnie tak naprawdę boli.. Po prostu pochwa w środku nie wiem czy to z jajnika czy to szyjka, macica.. Nie jestem w stanie odpowiedzieć :(
    Mam już ginekologa umówionego na wtorek, udało się mojej położnej szybko załatwić ale to czekanie mnie wykończy :/
    Testy wychodzą negatywne a ja nie wiem czy te bóle powiązać z owulacją ciężką po porodzie czy ja już świruje ze znów jestem w ciąży 🤦‍♀️🤦‍♀️

👩‍❤️‍💋‍👨 Przemek
    ❤️ Zuzia 29.09.2020
    💙 Kuba 06.12. 2021
  • Maliina Przyjaciółka

Wysłany: 10 lutego 2022, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://zapodaj.net/73cd5677a1f73.jpg.html

👩‍❤️‍💋‍👨 Przemek
    ❤️ Zuzia 29.09.2020
    💙 Kuba 06.12. 2021
  • Maliina Przyjaciółka

Wysłany: 10 lutego 2022, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój kochany mąż mówi że jak jeszcze jeden test kupię to on oszaleje 😂🙈 że nie ma możliwości żeby była ciąża, ale się boimy 🙄

👩‍❤️‍💋‍👨 Przemek
    ❤️ Zuzia 29.09.2020
    💙 Kuba 06.12. 2021
  • Nika_we Przyjaciółka

Wysłany: 10 lutego 2022, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maliina wrote:
    Widzę dziewczyny że w tym wątku dużo piszecie :) ja za każdą trzymam oczywiście mocno kciuki <3 bo tutaj jest w sumie wątek o starających mamach

Może tutaj ml odpowiecie bo w nowych wątkach ml nikt nie odpisuje , niepokoją mnie moje bóle... Ja nawet nie wiem co mnie tak naprawdę boli.. Po prostu pochwa w środku nie wiem czy to z jajnika czy to szyjka, macica.. Nie jestem w stanie odpowiedzieć :(
    Mam już ginekologa umówionego na wtorek, udało się mojej położnej szybko załatwić ale to czekanie mnie wykończy :/
    Testy wychodzą negatywne a ja nie wiem czy te bóle powiązać z owulacją ciężką po porodzie czy ja już świruje ze znów jestem w ciąży 🤦‍♀️🤦‍♀️

Idź na spokojnie do ginekologa, w którym dniu cyklu jesteś ?

• Nika_we Przyjaciółka

Wysłany: 10 lutego 2022, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maliina wrote:
    Mój kochany mąż mówi że jak jeszcze jeden test kupię to on oszaleje 😂🙈 że nie ma możliwości żeby była ciąża, ale się boimy 🙄

Testy niestety negatywne .. kiedy je wykonałaś ?

• Maliina Przyjaciółka

Wysłany: 10 lutego 2022, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika_we wrote:
    Idź na spokojnie do ginekologa, w którym dniu cyklu jesteś ?
    23 dzień, ale ja wam za dużo nie powiem o swoim cyklu no bo to pierwszy po porodzie :/
    Według jakiś moich obserwacji plus kalendarzyka to owulacja wypadała 8/9 luty czyli hmmm 21/22 dzień cyklu 😔

👩‍❤️‍💋‍👨 Przemek
    ❤️ Zuzia 29.09.2020
    💙 Kuba 06.12. 2021
  • Maliina Przyjaciółka

Wysłany: 10 lutego 2022, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika_we wrote:
    Testy niestety negatywne .. kiedy je wykonałaś ?
    Ani jeden nie jest pozytywny z tych owulacyjnych?! Wykonywałam w wtorek, środę no i dziś :(
    No to ja stawiam w moim przypadku na najgorsze.... Nie wyobrażam sobie kolejnej ciąży jak urodziłam 2 miesiące temu :(

👩‍❤️‍💋‍👨 Przemek
    ❤️ Zuzia 29.09.2020
    💙 Kuba 06.12. 2021
  • Nika_we Przyjaciółka

Wysłany: 10 lutego 2022, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maliina wrote:
    Ani jeden nie jest pozytywny z tych owulacyjnych?! Wykonywałam w wtorek, środę no i dziś :(
    No to ja stawiam w moim przypadku na najgorsze.... Nie wyobrażam sobie kolejnej ciąży jak urodziłam 2 miesiące temu :(

Jeden test owulacyjny był dosyć mocny ale jeszcze za jasny moim zdaniem.
    Po porodzie jest wszystko możliwe… mówi się nawet że jest największa szansa na zajście w ciąże, ja bym na twoim miejscu poszła do ginekologa. Może to jakaś infekcja ? Lub owulacja dopiero się zbliża.

Maliina lubi tę wiadomość

• Maliina Przyjaciółka

Wysłany: 10 lutego 2022, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika_we wrote:
    Po porodzie jest wszystko możliwe… mówi się nawet że jest największa szansa na zajście w ciąże, ja bym na twoim miejscu poszła do ginekologa. Może to jakaś infekcja ? Lub owulacja dopiero się zbliża.

Tak tak mam ginekologa w wtorek <3 pozostaje mi czekać :)

Tylko my nie mieliśmy pełnego stosunku :( to było dosłownie chwila bo stwierdziliśmy że jednak nie... I był to ostatni dzień okresu 7 dzień cyklu, więc już sama nie wiem 🤷‍♀️

Albo tak jak mówisz infekcja może :/

👩‍❤️‍💋‍👨 Przemek
    ❤️ Zuzia 29.09.2020
    💙 Kuba 06.12. 2021
  • Nika_we Przyjaciółka

Wysłany: 10 lutego 2022, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maliina wrote:
    Tak tak mam ginekologa w wtorek <3 pozostaje mi czekać :)

Tylko my nie mieliśmy pełnego stosunku :( to było dosłownie chwila bo stwierdziliśmy że jednak nie... I był to ostatni dzień okresu 7 dzień cyklu, więc już sama nie wiem 🤷‍♀️

Albo tak jak mówisz infekcja może :/

Hmm szanse zawsze jakieś są, ale wydaje mi się że w tym wypadku małe.

Powodzenia u lekarza i oby wszystko było dobrze 🤗

• Aniasg Znajoma

Wysłany: 10 lutego 2022, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika_we wrote:
    Wszystko zależy od sposobu karmienia dziecka...albo bardziej od poziomu prolaktyny. Ja miałam zbitą prolaktynę 3 fiolkami bromergonu po porodzie aby zatrzymać laktację. Od 3 mc po porodzie próbuje zajść w ciążę. To był 4 cykl i nic. Owulacja jest. Hormony wróciły do normy. A ciąży nie ma. Zwalam na psyche...poród Wandy wykończył mnie psychicznie. Fizycznie to był najpiękniejszy z moich 4 porodów 😔

• Maliina Przyjaciółka

Wysłany: 10 lutego 2022, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję <3
    A ja życzę fasolki jeśli się starasz :* nam się udało z parką bo tak chcieliśmy i na tym mielismy skończyć produkcję że tak powiem,
    Marzy mi się powrót do pracy 😂🙈

Nika_we lubi tę wiadomość

👩‍❤️‍💋‍👨 Przemek
    ❤️ Zuzia 29.09.2020
    💙 Kuba 06.12. 2021
  • Maliina Przyjaciółka

Wysłany: 10 lutego 2022, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniasg wrote:
    Wszystko zależy od sposobu karmienia dziecka...albo bardziej od poziomu prolaktyny. Ja miałam zbitą prolaktynę 3 fiolkami bromergonu po porodzie aby zatrzymać laktację. Od 3 mc po porodzie próbuje zajść w ciążę. To był 4 cykl i nic. Owulacja jest. Hormony wróciły do normy. A ciąży nie ma. Zwalam na psyche...poród Wandy wykończył mnie psychicznie. Fizycznie to był najpiękniejszy z moich 4 porodów 😔

Tak szybko staracie się o dzidziusia? 😁😁 Powiem Ci ze przy takiej małej różnicy wieku jest fajny cyrk w domu 🙈
    Ja karmie modyfikowanym ale pokarm jeszcze mam, mało bo mało ale cholera wie jak to jest z tymi cyklami po porodzie 🙄🙄

👩‍❤️‍💋‍👨 Przemek
    ❤️ Zuzia 29.09.2020
    💙 Kuba 06.12. 2021
  • Nika_we Przyjaciółka

Wysłany: 10 lutego 2022, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maliina wrote:
    Dziękuję <3
    A ja życzę fasolki jeśli się starasz :* nam się udało z parką bo tak chcieliśmy i na tym mielismy skończyć produkcję że tak powiem,
    Marzy mi się powrót do pracy 😂🙈

Nie dziękuje 🤗🙈
    Hahaha to lepiej zamknąć produkcje i wracaj do pracy 😃 oby było wszystko po twojej myśli

• Maliina Przyjaciółka

Wysłany: 10 lutego 2022, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika_we wrote:
    Nie dziękuje 🤗🙈
    Hahaha to lepiej zamknąć produkcje i wracaj do pracy 😃 oby było wszystko po twojej myśli

A ty robisz testy owulacyjne? Czy już ciążowe też były? 😁

👩‍❤️‍💋‍👨 Przemek
    ❤️ Zuzia 29.09.2020
    💙 Kuba 06.12. 2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2022, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia84 wrote:
    Czy wodnisty śluz 3 dni przed okresem to normalne czy to raczej na ciąże ?

Gosia z tym śluzem jest tak, że jak zaobserwuje się u siebie inny niż zwykle to może to oznaczać ciążę. Nie ma jednego konkretnego, który wskazywałby na ciążę. Więc zasadnicze pytanie brzmi czy ten wodnisty śluz, który masz teraz wystąpił u ciebie pierwszy raz w tym dniu cyklu ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2022, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maliina wrote:

Malina a masz same bóle czy jeszcze jakieś objawy? Jeśli same bóle i testy są negatywne ciążowe to raczej ciąży nie będzie z tego. Zwłaszcza, że testy owulacyjne miałaś negatywne, więc owulki najpewniej jeszcze nie było. Nie schizuj, idź na spokojnie do ginka ❤️

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2022, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja🤗 wrote:
    Dziewczyny 5 dni do okresu już mnie ciągnie macica załamka okres znów przyjdzie 😢

Nadzieja może to bóle 🤰. Nie trać wiary, póki nie ma @ nadal jest nadzieja 🙃❤️

Nadzieja🤗 lubi tę wiadomość

• Nadzieja🤗 Ekspertka

Wysłany: 10 lutego 2022, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika_we wrote:
    Daj znać 🤗
    Nie wiem czy to był dobry pomysł zrobiłam teraz wieczorem i negatyw teraz jeszcze bardziej pogorszyłam swój humor..

Starania od 01.21
    On 40l🤵‍♂️
    badania wszystkie w normie
    Ona 33l👩‍💼
    Badania ;
    Hormony w normie
    04.21 cp lewy jajowod zachowany laparaskopia
    07.22 cp prawy jajowod usunięty
    09.23 Udroznienie lewego jajowodu
‹‹ 117 118 119 120 121 ››
Zgłoś post
Od: