X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Testy owulacyjne
Odpowiedz

Testy owulacyjne

Oceń ten wątek:
  • Nika_we Przyjaciółka

Wysłany: 10 lutego 2022, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja🤗 wrote:
    Jutro rano zrobię ale już czuje ze moje starania na nic...

Daj znać 🤗

Nadzieja🤗 lubi tę wiadomość

• Maliina Przyjaciółka

Wysłany: 10 lutego 2022, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę dziewczyny że w tym wątku dużo piszecie :) ja za każdą trzymam oczywiście mocno kciuki <3 bo tutaj jest w sumie wątek o starających mamach
    Ja mam córkę 1,5 roku i synka 2 miesiące <3

Może tutaj ml odpowiecie bo w nowych wątkach ml nikt nie odpisuje , niepokoją mnie moje bóle... Ja nawet nie wiem co mnie tak naprawdę boli.. Po prostu pochwa w środku nie wiem czy to z jajnika czy to szyjka, macica.. Nie jestem w stanie odpowiedzieć :(
    Mam już ginekologa umówionego na wtorek, udało się mojej położnej szybko załatwić ale to czekanie mnie wykończy :/
    Testy wychodzą negatywne a ja nie wiem czy te bóle powiązać z owulacją ciężką po porodzie czy ja już świruje ze znów jestem w ciąży 🤦‍♀️🤦‍♀️

👩‍❤️‍💋‍👨 Przemek
    ❤️ Zuzia 29.09.2020
    💙 Kuba 06.12. 2021
  • Maliina Przyjaciółka

Wysłany: 10 lutego 2022, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://zapodaj.net/73cd5677a1f73.jpg.html

👩‍❤️‍💋‍👨 Przemek
    ❤️ Zuzia 29.09.2020
    💙 Kuba 06.12. 2021
  • Maliina Przyjaciółka

Wysłany: 10 lutego 2022, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój kochany mąż mówi że jak jeszcze jeden test kupię to on oszaleje 😂🙈 że nie ma możliwości żeby była ciąża, ale się boimy 🙄

👩‍❤️‍💋‍👨 Przemek
    ❤️ Zuzia 29.09.2020
    💙 Kuba 06.12. 2021
  • Nika_we Przyjaciółka

Wysłany: 10 lutego 2022, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maliina wrote:
    Widzę dziewczyny że w tym wątku dużo piszecie :) ja za każdą trzymam oczywiście mocno kciuki <3 bo tutaj jest w sumie wątek o starających mamach

Może tutaj ml odpowiecie bo w nowych wątkach ml nikt nie odpisuje , niepokoją mnie moje bóle... Ja nawet nie wiem co mnie tak naprawdę boli.. Po prostu pochwa w środku nie wiem czy to z jajnika czy to szyjka, macica.. Nie jestem w stanie odpowiedzieć :(
    Mam już ginekologa umówionego na wtorek, udało się mojej położnej szybko załatwić ale to czekanie mnie wykończy :/
    Testy wychodzą negatywne a ja nie wiem czy te bóle powiązać z owulacją ciężką po porodzie czy ja już świruje ze znów jestem w ciąży 🤦‍♀️🤦‍♀️

Idź na spokojnie do ginekologa, w którym dniu cyklu jesteś ?

• Nika_we Przyjaciółka

Wysłany: 10 lutego 2022, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maliina wrote:
    Mój kochany mąż mówi że jak jeszcze jeden test kupię to on oszaleje 😂🙈 że nie ma możliwości żeby była ciąża, ale się boimy 🙄

Testy niestety negatywne .. kiedy je wykonałaś ?

• Maliina Przyjaciółka

Wysłany: 10 lutego 2022, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika_we wrote:
    Idź na spokojnie do ginekologa, w którym dniu cyklu jesteś ?
    23 dzień, ale ja wam za dużo nie powiem o swoim cyklu no bo to pierwszy po porodzie :/
    Według jakiś moich obserwacji plus kalendarzyka to owulacja wypadała 8/9 luty czyli hmmm 21/22 dzień cyklu 😔

👩‍❤️‍💋‍👨 Przemek
    ❤️ Zuzia 29.09.2020
    💙 Kuba 06.12. 2021
  • Maliina Przyjaciółka

Wysłany: 10 lutego 2022, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika_we wrote:
    Testy niestety negatywne .. kiedy je wykonałaś ?
    Ani jeden nie jest pozytywny z tych owulacyjnych?! Wykonywałam w wtorek, środę no i dziś :(
    No to ja stawiam w moim przypadku na najgorsze.... Nie wyobrażam sobie kolejnej ciąży jak urodziłam 2 miesiące temu :(

👩‍❤️‍💋‍👨 Przemek
    ❤️ Zuzia 29.09.2020
    💙 Kuba 06.12. 2021
  • Nika_we Przyjaciółka

Wysłany: 10 lutego 2022, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maliina wrote:
    Ani jeden nie jest pozytywny z tych owulacyjnych?! Wykonywałam w wtorek, środę no i dziś :(
    No to ja stawiam w moim przypadku na najgorsze.... Nie wyobrażam sobie kolejnej ciąży jak urodziłam 2 miesiące temu :(

Jeden test owulacyjny był dosyć mocny ale jeszcze za jasny moim zdaniem.
    Po porodzie jest wszystko możliwe… mówi się nawet że jest największa szansa na zajście w ciąże, ja bym na twoim miejscu poszła do ginekologa. Może to jakaś infekcja ? Lub owulacja dopiero się zbliża.

Maliina lubi tę wiadomość

• Maliina Przyjaciółka

Wysłany: 10 lutego 2022, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika_we wrote:
    Po porodzie jest wszystko możliwe… mówi się nawet że jest największa szansa na zajście w ciąże, ja bym na twoim miejscu poszła do ginekologa. Może to jakaś infekcja ? Lub owulacja dopiero się zbliża.

Tak tak mam ginekologa w wtorek <3 pozostaje mi czekać :)

Tylko my nie mieliśmy pełnego stosunku :( to było dosłownie chwila bo stwierdziliśmy że jednak nie... I był to ostatni dzień okresu 7 dzień cyklu, więc już sama nie wiem 🤷‍♀️

Albo tak jak mówisz infekcja może :/

👩‍❤️‍💋‍👨 Przemek
    ❤️ Zuzia 29.09.2020
    💙 Kuba 06.12. 2021
  • Nika_we Przyjaciółka

Wysłany: 10 lutego 2022, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maliina wrote:
    Tak tak mam ginekologa w wtorek <3 pozostaje mi czekać :)

Tylko my nie mieliśmy pełnego stosunku :( to było dosłownie chwila bo stwierdziliśmy że jednak nie... I był to ostatni dzień okresu 7 dzień cyklu, więc już sama nie wiem 🤷‍♀️

Albo tak jak mówisz infekcja może :/

Hmm szanse zawsze jakieś są, ale wydaje mi się że w tym wypadku małe.

Powodzenia u lekarza i oby wszystko było dobrze 🤗

• Aniasg Znajoma

Wysłany: 10 lutego 2022, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika_we wrote:
    Wszystko zależy od sposobu karmienia dziecka...albo bardziej od poziomu prolaktyny. Ja miałam zbitą prolaktynę 3 fiolkami bromergonu po porodzie aby zatrzymać laktację. Od 3 mc po porodzie próbuje zajść w ciążę. To był 4 cykl i nic. Owulacja jest. Hormony wróciły do normy. A ciąży nie ma. Zwalam na psyche...poród Wandy wykończył mnie psychicznie. Fizycznie to był najpiękniejszy z moich 4 porodów 😔

• Maliina Przyjaciółka

Wysłany: 10 lutego 2022, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję <3
    A ja życzę fasolki jeśli się starasz :* nam się udało z parką bo tak chcieliśmy i na tym mielismy skończyć produkcję że tak powiem,
    Marzy mi się powrót do pracy 😂🙈

Nika_we lubi tę wiadomość

👩‍❤️‍💋‍👨 Przemek
    ❤️ Zuzia 29.09.2020
    💙 Kuba 06.12. 2021
  • Maliina Przyjaciółka

Wysłany: 10 lutego 2022, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniasg wrote:
    Wszystko zależy od sposobu karmienia dziecka...albo bardziej od poziomu prolaktyny. Ja miałam zbitą prolaktynę 3 fiolkami bromergonu po porodzie aby zatrzymać laktację. Od 3 mc po porodzie próbuje zajść w ciążę. To był 4 cykl i nic. Owulacja jest. Hormony wróciły do normy. A ciąży nie ma. Zwalam na psyche...poród Wandy wykończył mnie psychicznie. Fizycznie to był najpiękniejszy z moich 4 porodów 😔

Tak szybko staracie się o dzidziusia? 😁😁 Powiem Ci ze przy takiej małej różnicy wieku jest fajny cyrk w domu 🙈
    Ja karmie modyfikowanym ale pokarm jeszcze mam, mało bo mało ale cholera wie jak to jest z tymi cyklami po porodzie 🙄🙄

👩‍❤️‍💋‍👨 Przemek
    ❤️ Zuzia 29.09.2020
    💙 Kuba 06.12. 2021
  • Nika_we Przyjaciółka

Wysłany: 10 lutego 2022, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maliina wrote:
    Dziękuję <3
    A ja życzę fasolki jeśli się starasz :* nam się udało z parką bo tak chcieliśmy i na tym mielismy skończyć produkcję że tak powiem,
    Marzy mi się powrót do pracy 😂🙈

Nie dziękuje 🤗🙈
    Hahaha to lepiej zamknąć produkcje i wracaj do pracy 😃 oby było wszystko po twojej myśli

• Maliina Przyjaciółka

Wysłany: 10 lutego 2022, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika_we wrote:
    Nie dziękuje 🤗🙈
    Hahaha to lepiej zamknąć produkcje i wracaj do pracy 😃 oby było wszystko po twojej myśli

A ty robisz testy owulacyjne? Czy już ciążowe też były? 😁

👩‍❤️‍💋‍👨 Przemek
    ❤️ Zuzia 29.09.2020
    💙 Kuba 06.12. 2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2022, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia84 wrote:
    Czy wodnisty śluz 3 dni przed okresem to normalne czy to raczej na ciąże ?

Gosia z tym śluzem jest tak, że jak zaobserwuje się u siebie inny niż zwykle to może to oznaczać ciążę. Nie ma jednego konkretnego, który wskazywałby na ciążę. Więc zasadnicze pytanie brzmi czy ten wodnisty śluz, który masz teraz wystąpił u ciebie pierwszy raz w tym dniu cyklu ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2022, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maliina wrote:

Malina a masz same bóle czy jeszcze jakieś objawy? Jeśli same bóle i testy są negatywne ciążowe to raczej ciąży nie będzie z tego. Zwłaszcza, że testy owulacyjne miałaś negatywne, więc owulki najpewniej jeszcze nie było. Nie schizuj, idź na spokojnie do ginka ❤️

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2022, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja🤗 wrote:
    Dziewczyny 5 dni do okresu już mnie ciągnie macica załamka okres znów przyjdzie 😢

Nadzieja może to bóle 🤰. Nie trać wiary, póki nie ma @ nadal jest nadzieja 🙃❤️

Nadzieja🤗 lubi tę wiadomość

• Nadzieja🤗 Ekspertka

Wysłany: 10 lutego 2022, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika_we wrote:
    Daj znać 🤗
    Nie wiem czy to był dobry pomysł zrobiłam teraz wieczorem i negatyw teraz jeszcze bardziej pogorszyłam swój humor..

Starania od 01.21
    On 40l🤵‍♂️
    badania wszystkie w normie
    Ona 33l👩‍💼
    Badania ;
    Hormony w normie
    04.21 cp lewy jajowod zachowany laparaskopia
    07.22 cp prawy jajowod usunięty
    09.23 Udroznienie lewego jajowodu
‹‹ 117 118 119 120 121 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ