Testy owulacyjne
-
WIADOMOŚĆ
-
Widzę dziewczyny że w tym wątku dużo piszecie
ja za każdą trzymam oczywiście mocno kciuki
bo tutaj jest w sumie wątek o starających mamach
Ja mam córkę 1,5 roku i synka 2 miesiące
Może tutaj ml odpowiecie bo w nowych wątkach ml nikt nie odpisuje , niepokoją mnie moje bóle... Ja nawet nie wiem co mnie tak naprawdę boli.. Po prostu pochwa w środku nie wiem czy to z jajnika czy to szyjka, macica.. Nie jestem w stanie odpowiedzieć
Mam już ginekologa umówionego na wtorek, udało się mojej położnej szybko załatwić ale to czekanie mnie wykończy
Testy wychodzą negatywne a ja nie wiem czy te bóle powiązać z owulacją ciężką po porodzie czy ja już świruje ze znów jestem w ciąży 🤦♀️🤦♀️👩❤️💋👨 Przemek
❤️ Zuzia 29.09.2020
💙 Kuba 06.12. 2021 -
Maliina wrote:Widzę dziewczyny że w tym wątku dużo piszecie
Może tutaj ml odpowiecie bo w nowych wątkach ml nikt nie odpisuje , niepokoją mnie moje bóle... Ja nawet nie wiem co mnie tak naprawdę boli.. Po prostu pochwa w środku nie wiem czy to z jajnika czy to szyjka, macica.. Nie jestem w stanie odpowiedzieć
Mam już ginekologa umówionego na wtorek, udało się mojej położnej szybko załatwić ale to czekanie mnie wykończy
Testy wychodzą negatywne a ja nie wiem czy te bóle powiązać z owulacją ciężką po porodzie czy ja już świruje ze znów jestem w ciąży 🤦♀️🤦♀️
Idź na spokojnie do ginekologa, w którym dniu cyklu jesteś ?
-
Nika_we wrote:Idź na spokojnie do ginekologa, w którym dniu cyklu jesteś ?
Według jakiś moich obserwacji plus kalendarzyka to owulacja wypadała 8/9 luty czyli hmmm 21/22 dzień cyklu 😔👩❤️💋👨 Przemek
❤️ Zuzia 29.09.2020
💙 Kuba 06.12. 2021 -
Nika_we wrote:Testy niestety negatywne .. kiedy je wykonałaś ?
No to ja stawiam w moim przypadku na najgorsze.... Nie wyobrażam sobie kolejnej ciąży jak urodziłam 2 miesiące temu👩❤️💋👨 Przemek
❤️ Zuzia 29.09.2020
💙 Kuba 06.12. 2021 -
Maliina wrote:Ani jeden nie jest pozytywny z tych owulacyjnych?! Wykonywałam w wtorek, środę no i dziś
No to ja stawiam w moim przypadku na najgorsze.... Nie wyobrażam sobie kolejnej ciąży jak urodziłam 2 miesiące temu
Jeden test owulacyjny był dosyć mocny ale jeszcze za jasny moim zdaniem.
Po porodzie jest wszystko możliwe… mówi się nawet że jest największa szansa na zajście w ciąże, ja bym na twoim miejscu poszła do ginekologa. Może to jakaś infekcja ? Lub owulacja dopiero się zbliża.Maliina lubi tę wiadomość
-
Nika_we wrote:Jeden test owulacyjny był dosyć mocny ale jeszcze za jasny moim zdaniem.
Po porodzie jest wszystko możliwe… mówi się nawet że jest największa szansa na zajście w ciąże, ja bym na twoim miejscu poszła do ginekologa. Może to jakaś infekcja ? Lub owulacja dopiero się zbliża.
Tak tak mam ginekologa w wtorekpozostaje mi czekać
Tylko my nie mieliśmy pełnego stosunkuto było dosłownie chwila bo stwierdziliśmy że jednak nie... I był to ostatni dzień okresu 7 dzień cyklu, więc już sama nie wiem 🤷♀️
Albo tak jak mówisz infekcja może👩❤️💋👨 Przemek
❤️ Zuzia 29.09.2020
💙 Kuba 06.12. 2021 -
Maliina wrote:Tak tak mam ginekologa w wtorek
pozostaje mi czekać
Tylko my nie mieliśmy pełnego stosunkuto było dosłownie chwila bo stwierdziliśmy że jednak nie... I był to ostatni dzień okresu 7 dzień cyklu, więc już sama nie wiem 🤷♀️
Albo tak jak mówisz infekcja może
Hmm szanse zawsze jakieś są, ale wydaje mi się że w tym wypadku małe.
Powodzenia u lekarza i oby wszystko było dobrze 🤗 -
Nika_we wrote:Jeden test owulacyjny był dosyć mocny ale jeszcze za jasny moim zdaniem.
Po porodzie jest wszystko możliwe… mówi się nawet że jest największa szansa na zajście w ciąże, ja bym na twoim miejscu poszła do ginekologa. Może to jakaś infekcja ? Lub owulacja dopiero się zbliża. -
Dziękuję
A ja życzę fasolki jeśli się starasz :* nam się udało z parką bo tak chcieliśmy i na tym mielismy skończyć produkcję że tak powiem,
Marzy mi się powrót do pracy 😂🙈Nika_we lubi tę wiadomość
👩❤️💋👨 Przemek
❤️ Zuzia 29.09.2020
💙 Kuba 06.12. 2021 -
Aniasg wrote:Wszystko zależy od sposobu karmienia dziecka...albo bardziej od poziomu prolaktyny. Ja miałam zbitą prolaktynę 3 fiolkami bromergonu po porodzie aby zatrzymać laktację. Od 3 mc po porodzie próbuje zajść w ciążę. To był 4 cykl i nic. Owulacja jest. Hormony wróciły do normy. A ciąży nie ma. Zwalam na psyche...poród Wandy wykończył mnie psychicznie. Fizycznie to był najpiękniejszy z moich 4 porodów 😔
Tak szybko staracie się o dzidziusia? 😁😁 Powiem Ci ze przy takiej małej różnicy wieku jest fajny cyrk w domu 🙈
Ja karmie modyfikowanym ale pokarm jeszcze mam, mało bo mało ale cholera wie jak to jest z tymi cyklami po porodzie 🙄🙄👩❤️💋👨 Przemek
❤️ Zuzia 29.09.2020
💙 Kuba 06.12. 2021 -
Maliina wrote:Dziękuję
A ja życzę fasolki jeśli się starasz :* nam się udało z parką bo tak chcieliśmy i na tym mielismy skończyć produkcję że tak powiem,
Marzy mi się powrót do pracy 😂🙈
Nie dziękuje 🤗🙈
Hahaha to lepiej zamknąć produkcje i wracaj do pracy 😃 oby było wszystko po twojej myśli -
nick nieaktualnyGosia84 wrote:Czy wodnisty śluz 3 dni przed okresem to normalne czy to raczej na ciąże ?
Gosia z tym śluzem jest tak, że jak zaobserwuje się u siebie inny niż zwykle to może to oznaczać ciążę. Nie ma jednego konkretnego, który wskazywałby na ciążę. Więc zasadnicze pytanie brzmi czy ten wodnisty śluz, który masz teraz wystąpił u ciebie pierwszy raz w tym dniu cyklu ? -
nick nieaktualnyMaliina wrote:Widzę dziewczyny że w tym wątku dużo piszecie
Testy wychodzą negatywne a ja nie wiem czy te bóle powiązać z owulacją ciężką po porodzie czy ja już świruje ze znów jestem w ciąży 🤦♀️🤦♀️
Malina a masz same bóle czy jeszcze jakieś objawy? Jeśli same bóle i testy są negatywne ciążowe to raczej ciąży nie będzie z tego. Zwłaszcza, że testy owulacyjne miałaś negatywne, więc owulki najpewniej jeszcze nie było. Nie schizuj, idź na spokojnie do ginka ❤️ -
nick nieaktualny
-
Nika_we wrote:Daj znać 🤗Starania od 01.21
On 40l🤵♂️
badania wszystkie w normie
Ona 33l👩💼
Badania ;
Hormony w normie
04.21 cp lewy jajowod zachowany laparaskopia
07.22 cp prawy jajowod usunięty
09.23 Udroznienie lewego jajowodu