Testy owulacyjne
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny tyle w was pozytywu dziękuję za miłe słowa i wsparcie 🤗🤗🤗Starania od 01.21
On 40l🤵♂️
badania wszystkie w normie
Ona 33l👩💼
Badania ;
Hormony w normie
04.21 cp lewy jajowod zachowany laparaskopia
07.22 cp prawy jajowod usunięty
09.23 Udroznienie lewego jajowodu -
Nadzieja🤗 wrote:Nie wiem czy to był dobry pomysł zrobiłam teraz wieczorem i negatyw teraz jeszcze bardziej pogorszyłam swój humor..
Owulacyjny tak?? Czy ciążowy?
Może się uda jednak
Kurcze ja się czuje jak taka czarna owca tutaj 😅 bo ja czekam na @.... I żeby te bóle nie zwiastowały ciąży...
Ale służę pomocą bo jestem świeża mamą no prawie rok po roku 😁👩❤️💋👨 Przemek
❤️ Zuzia 29.09.2020
💙 Kuba 06.12. 2021 -
Natka23 wrote:Malina a masz same bóle czy jeszcze jakieś objawy? Jeśli same bóle i testy są negatywne ciążowe to raczej ciąży nie będzie z tego. Zwłaszcza, że testy owulacyjne miałaś negatywne, więc owulki najpewniej jeszcze nie było. Nie schizuj, idź na spokojnie do ginka ❤️
Tylko te bóle w kroczu nic więcej
Może owulacja była wcześniej hmm... Albo ten test który był najciemniejszy
Przedwczoraj nie umiałam usiąść bo tak mnie bolało w środku, na spacer z maluchem ledwo wyszłam a dziś już jest w miarę ok, oszalec można 😪😪😪👩❤️💋👨 Przemek
❤️ Zuzia 29.09.2020
💙 Kuba 06.12. 2021 -
Maliina wrote:Tylko te bóle w kroczu nic więcej
Przedwczoraj nie umiałam usiąść bo tak mnie bolało w środku, na spacer z maluchem ledwo wyszłam a dziś już jest w miarę ok, oszalec można 😪😪😪Nika_we lubi tę wiadomość
Starania od 01.21
On 40l🤵♂️
Ona 33l👩💼
Badania ;
Hormony w normie
Maliina wrote:Tylko te bóle w kroczu nic więcej
Przedwczoraj nie umiałam usiąść bo tak mnie bolało w środku, na spacer z maluchem ledwo wyszłam a dziś już jest w miarę ok, oszalec można 😪😪😪Starania od 01.21
On 40l🤵♂️
Ona 33l👩💼
Badania ;
Hormony w normie
nick nieaktualnyNadzieja🤗 wrote:Nie wiem czy to był dobry pomysł zrobiłam teraz wieczorem i negatyw teraz jeszcze bardziej pogorszyłam swój humor..
Nadzieja testy ciążowe należy wykonać rano z pierwszego porannego moczu bo wtedy jest największe stężenie hcg w siuśkach. I poczekaj kilka dni jeszcze. Często pozytywne testy wychodzą dopiero w okolicy terminu miesiączki, więc nic nie jest przesądzone. A jak już chcesz mieć pewność to zrób beta hcg z krwi ❤️❤️Nika_we lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaliina wrote:Tylko te bóle w kroczu nic więcej
Przedwczoraj nie umiałam usiąść bo tak mnie bolało w środku, na spacer z maluchem ledwo wyszłam a dziś już jest w miarę ok, oszalec można 😪😪😪
To mogło zostać po porodzie, może być też infekcja. Wątpię, że to ciąża bo testy owulacyjne były negatywne a i stosunek nie był pełny. Ile dni temu ten stosunek miał miejsce? -
Nadzieja🤗 wrote:Najlepiej udaj się jak najszybciej bo bole to nic przyjemnego jeśli to byłaby ciąża to napewno by tak nie bolało mi się wydaje że to związane z porodem ale nie chce straszyć kiedy idziesz do tego ginekologa?
Kochana w wtorek idęjeśli się nie jest w ciąży to nie ma u nas tak szybko terminów 🙈 a i tak położna w miarę szybko mi ogarnęła 😁
Właśnie ja rodziłam poprzez cesarkę ale męczyli mnie do 7 cm rozwarcia więc no może coś po porodzie👩❤️💋👨 Przemek
❤️ Zuzia 29.09.2020
💙 Kuba 06.12. 2021 -
Natka23 wrote:To mogło zostać po porodzie, może być też infekcja. Wątpię, że to ciąża bo testy owulacyjne były negatywne a i stosunek nie był pełny. Ile dni temu ten stosunek miał miejsce?
17 dni temu👩❤️💋👨 Przemek
❤️ Zuzia 29.09.2020
💙 Kuba 06.12. 2021 -
I nie wiem czy to można nazwać stosunkiem bo to była dosłownie chwila.. Bo oboje stwierdziliśmy że nie, że czekamy na moją spirale , ja już się śmieje ze mój mąż zapladnia wzrokiem 🤦♀️ nasz Kubuś to była naprawdę niespodzianka.. Przy małej Zuzi mieliśmy stosunek raz jeden jedyny raz (PELNY) bo nie było na to czasu i brak sił i buuuum ciąża 🙈👩❤️💋👨 Przemek
❤️ Zuzia 29.09.2020
💙 Kuba 06.12. 2021 -
Maliina wrote:A ty robisz testy owulacyjne? Czy już ciążowe też były? 😁
Testy sobie zakupiłam na ten cykl i zobaczymy co z tego wyniknie, ale i tak test ciążowy będzie kupowany w tym tygodniu 🙈 jak narazie to wszystko na luzie bez stresu.Maliina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaliina wrote:I nie wiem czy to można nazwać stosunkiem bo to była dosłownie chwila.. Bo oboje stwierdziliśmy że nie, że czekamy na moją spirale , ja już się śmieje ze mój mąż zapladnia wzrokiem 🤦♀️ nasz Kubuś to była naprawdę niespodzianka.. Przy małej Zuzi mieliśmy stosunek raz jeden jedyny raz (PELNY) bo nie było na to czasu i brak sił i buuuum ciąża 🙈
Raczej by ci już test wyszedł. Betę zrób jutro, to już całkiem rozwieje wątpliwości. To jesteś mega płodna jak ci tak z dziećmi wyszło 🙉Nika_we, Maliina lubią tę wiadomość
-
Nadzieja🤗 wrote:Nie wiem czy to był dobry pomysł zrobiłam teraz wieczorem i negatyw teraz jeszcze bardziej pogorszyłam swój humor..
Nie smuć się. Najlepiej odczekaj pare dni i zrób sobie z porannego moczu. W tedy wynik będzie już wiarygodny a że teraz jest negatywny to nie oznacza brak ciąży.Nadzieja🤗 lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny o słowa otuchy, Malina nie wierzę że tak ciężko o ginekologa co za system..Starania od 01.21
On 40l🤵♂️
Ona 33l👩💼
Badania ;
Hormony w normie
Maliina wrote:Jak tam dziś dziewczyny?
Ja dzisiaj 1 albo 2 dpo, także czekamy 🍀💚Maliina lubi tę wiadomość
19.02 ⏸
21.02 BetaHCG 63,2 💚
23.02 BetaHCG 223 💚💚
7+5 8,5 mm i bijące serduszko ❤️
11+6 badania genetyczne ✅ chyba chłopiec 💙
14+6 kilkanaście centymetrów zdrowego chłopaka! 💙
18+6 Ok. 274 g 💙
06.07 badania połówkowe ✊🏻
Planowany termin: 03.11.2022 💚 -
U mnie z porannego negatyw wyszedł... Już nie mam złudzeń bo do miesiączki 4 dni zrobiłam test o czułości 10 mluStarania od 01.21
On 40l🤵♂️
Ona 33l👩💼
Badania ;
Hormony w normie
09.23 Udroznienie lewego jajowodu