Testy owulacyjne
-
WIADOMOŚĆ
-
Maliina wrote:Ja dziś znów lecę po test ciążowy.. Chyba do wtorku nie wytrzymam
A dalej czuje dziwne uczucie w środku mam nadzieję że to coś związanego po porodzieMaliina lubi tę wiadomość
Starania od 01.21
On 40l🤵♂️
badania wszystkie w normie
Ona 33l👩💼
Badania ;
Hormony w normie
04.21 cp lewy jajowod zachowany laparaskopia
07.22 cp prawy jajowod usunięty
09.23 Udroznienie lewego jajowodu -
Nadzieja🤗 wrote:Do wtorku musisz się trzymać a może Ci się szykuje na kolejny okres i bardziej to odczuwasz bo jesteś po porodzie nigdy nic nie wiadomo nasz organizm jest taki skomplikowany jedne zachodzą od chuchniecia inne starają się latami w określone dni i nic. Niezbadane są wyroki Boskie
Ahhh cholera wiemój mąż chyba zapladnia wzrokiem naprawdę 🤦♀️ oby to nie było to.. Tylko boląca pierwsza owulacja po porodzie
Nika_we lubi tę wiadomość
👩❤️💋👨 Przemek
❤️ Zuzia 29.09.2020
💙 Kuba 06.12. 2021 -
Maliina wrote:A za ile masz dostać @
?
Daj nam znać jak test ❤️
Właśnie nie wiem .. cały cykl mi się przesunął a @ miałam tydzień temu .. jeżeli można nazwać to okresem .. nie miałam żadnych objawów jak zwykle i trwała 2-3 dni i była dosyć rzadka jak na 6 dni spóźnienia. Nie wiem co o tym myśleć .. ciagle mam mokro w majtach, mój śluz jest taki wodnisty, ból podbrzusza jak na okres + lekki ból piersi (uczycie pełności) . Nie wiem czy coś jest nie tak czy faktycznie owulacja mi się tak przesunęła że faktycznie mogło dość do zapłodnienia .🙈🙄 -
Maliina wrote:Ahhh cholera wie
mój mąż chyba zapladnia wzrokiem naprawdę 🤦♀️ oby to nie było to.. Tylko boląca pierwsza owulacja po porodzie
Możliwe że to owulacja i masz bóle owulacyjne ja tez odczuwam bóle owulacyjne i są one mocniejsze od bólu miesiączkowego.Maliina lubi tę wiadomość
-
Nika_we wrote:Właśnie nie wiem .. cały cykl mi się przesunął a @ miałam tydzień temu .. jeżeli można nazwać to okresem .. nie miałam żadnych objawów jak zwykle i trwała 2-3 dni i była dosyć rzadka jak na 6 dni spóźnienia. Nie wiem co o tym myśleć .. ciagle mam mokro w majtach, mój śluz jest taki wodnisty, ból podbrzusza jak na okres + lekki ból piersi (uczycie pełności) . Nie wiem czy coś jest nie tak czy faktycznie owulacja mi się tak przesunęła że faktycznie mogło dość do zapłodnienia .🙈🙄
Starania od 01.21
On 40l🤵♂️
Ona 33l👩💼
Badania ;
Hormony w normie
Nadzieja🤗 wrote:Jedynie co to test zrobić może jesteś w ciąży?
Kurde nie wiem właśnie .. No dzisiaj pojadę po test ale nie wiem czy nie za wcześnie na testowanie.
A . możliwe że to było krwawienie śródcykliczne i mogło dość do zapłodnienia pare dni później.
B . jednak to był @ ale mogę teraz odczuwać bóle owulacyjne ale śluz nie wyglada mi na płodny bo to tylko sama woda.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2022, 12:53
-
Nika_we wrote:Kurde nie wiem właśnie .. No dzisiaj pojadę po test ale nie wiem czy nie za wcześnie na testowanie.
A . możliwe że to było krwawienie śródcykliczne i mogło dość do zapłodnienia pare dni później.
B . jednak to był @ ale mogę teraz odczuwać bóle owulacyjne ale śluz nie wyglada mi na płodny bo to tylko sama woda.Starania od 01.21
On 40l🤵♂️
Ona 33l👩💼
Badania ;
Hormony w normie
Nika_we wrote:Właśnie nie wiem .. cały cykl mi się przesunął a @ miałam tydzień temu .. jeżeli można nazwać to okresem .. nie miałam żadnych objawów jak zwykle i trwała 2-3 dni i była dosyć rzadka jak na 6 dni spóźnienia. Nie wiem co o tym myśleć .. ciagle mam mokro w majtach, mój śluz jest taki wodnisty, ból podbrzusza jak na okres + lekki ból piersi (uczycie pełności) . Nie wiem czy coś jest nie tak czy faktycznie owulacja mi się tak przesunęła że faktycznie mogło dość do zapłodnienia .🙈🙄
Kupiłaś? 😁👩❤️💋👨 Przemek
❤️ Zuzia 29.09.2020
💙 Kuba 06.12. 2021 -
Maliina wrote:Ja zrobiłam i dalej negatywny, oby tak zostało, owulacyjny już też pokazuje baaaardzo prawie wcale nie widoczna kreske wiec pewnie jestem po 🤷♀️
Trzymam kciuki ale jak dzisiaj jest negatywny to raczej możesz wykluczyć ciąże.Maliina lubi tę wiadomość
-
Czekam na @jeszcze 4 dni 🤷♀️
Starania od 01.21
On 40l🤵♂️
Ona 33l👩💼
Badania ;
Hormony w normie
09.23 Udroznienie lewego jajowodu