Testy owulacyjne
-
WIADOMOŚĆ
-
Maliina wrote:A ile dni po stosunku jesteś? ☺️☺️
Od ostatniego 6 dni wiec się nie dziwie że wyszedł negatywny, ale nie wiedziałam co oznaczała ta „krew” ale teraz mogę być pewna że to był mój okres. Wiec raczej wątpię w to że mogło dość do zapłodnienia w okresie miesiączki lub zaraz po. -
Kurcze to dla mnie jest chyba Nadzieja na brak ciąży 🥴🙈
Ale powiem Ci ze natura plata takie figle 😘 ja w tamtym roku miałam tylko 2 razy okres po porodzie z córką, seks z mężem mielismy jeden w miesięcu bo nawet nie było na to sił, sugerowałam się kalendarzykiem a kalendarzyk pokazywał hohoo chyba 15 dni do owulacji, wszystko miałam tak dziwnie że teraz mamy Kube który ma 2 miesiące 🙈Nika_we lubi tę wiadomość
👩❤️💋👨 Przemek
❤️ Zuzia 29.09.2020
💙 Kuba 06.12. 2021 -
nick nieaktualnyNadzieja🤗 wrote:U mnie z porannego negatyw wyszedł... Już nie mam złudzeń bo do miesiączki 4 dni zrobiłam test o czułości 10 mlu
Nadzieja dla pewności powtórz test w dniu spodziewanej miesiączki. I jak wredna @ przyjdzie jednak to trzymam kciuki za kolejny cykl i nową szansę ❤️❤️❤️Maliina lubi tę wiadomość
-
Nika_we wrote:Noo .. psychika dużo robi! Ale ogólnie nie nastawiałam się na ciąże wiec nie jestem rozczarowana.
A ty jesteś rozczarowana ?
Ja? Nieeeee
Bo ja nie planuje, ja czekam na @ ☺️☺️ pisałam o tym wcześniej 😁 ja jestem 2 miesiące po porodzie plus mam córkę 1,5 roku więc nie możemy pozwolić sobie na 3 dziecko
Także ja się z moich testów cieszę, ale mam nadzieję że każda kobietka tutaj która chce być w ciąży w końcu będzie👩❤️💋👨 Przemek
❤️ Zuzia 29.09.2020
💙 Kuba 06.12. 2021 -
Gosia84 wrote:Wczoraj lekkie plemieniem dziś mnie boli jak na
Okres @ czuje ze dziś przyjdzie . Tzn ze progesteron za niski to plamienie ?
Możliwe, możliwe też że to plamienia miesiączkowe i przyjdzie @ dzisiaj albo jutro. Poczekaj jeszcze pare dni, jak plamienia ustąpią to zrób sobie test. Możliwe ze to będą plamienia implantacyjne. -
Jak u was dziewczyny z każdym dniem z każdym czekaniem coraz ciężej 🥴Starania od 01.21
On 40l🤵♂️
badania wszystkie w normie
Ona 33l👩💼
Badania ;
Hormony w normie
04.21 cp lewy jajowod zachowany laparaskopia
07.22 cp prawy jajowod usunięty
09.23 Udroznienie lewego jajowodu -
Nadzieja🤗 wrote:Jak u was dziewczyny z każdym dniem z każdym czekaniem coraz ciężej 🥴
U mnie na całego zawitała grypka- kaszel, ból głowy i zatkane zatoki 😞 gorączki nie ma wiec cale szczęście
A tak ogólnie jestem zmęczona intensywny tydzien w pracy 😐 nie mysle o testowaniu bo czuje ze nic z tego nie bedzie... bardziej nastawiam się psychicznie ze niebawem czeka mnie drożność. Zobaczymy cos los przyniesie... -
Nadzieja🤗 wrote:Jak u was dziewczyny z każdym dniem z każdym czekaniem coraz ciężej 🥴
Ja mam nadzieje 2 dpo, na razie temperatura ładnie rośnie - już bym chciała żeby było 10 dpo to bym sobie siknęła na test 😅
Mam nadzieje, że wystrzeliliśmy się w owulacje i że nie była później (w dzień wyższej temperatury) 💚🍀Maliina lubi tę wiadomość
19.02 ⏸
21.02 BetaHCG 63,2 💚
23.02 BetaHCG 223 💚💚
7+5 8,5 mm i bijące serduszko ❤️
11+6 badania genetyczne ✅ chyba chłopiec 💙
14+6 kilkanaście centymetrów zdrowego chłopaka! 💙
18+6 Ok. 274 g 💙
06.07 badania połówkowe ✊🏻
Planowany termin: 03.11.2022 💚 -
Trzymam za Was kciuki, mnie zaskoczyła biegunka chyba mam chorobę jelitową bo strasznie źle się czuję.Starania od 01.21
On 40l🤵♂️
Ona 33l👩💼
Badania ;
Hormony w normie
GratulujeStarania od 01.21
On 40l🤵♂️
Ona 33l👩💼
Badania ;
Hormony w normie
Nadzieja🤗 wrote:Gratuluje
GRATULACJE ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2022, 19:47
19.02 ⏸
21.02 BetaHCG 63,2 💚
23.02 BetaHCG 223 💚💚
7+5 8,5 mm i bijące serduszko ❤️
11+6 badania genetyczne ✅ chyba chłopiec 💙
14+6 kilkanaście centymetrów zdrowego chłopaka! 💙
18+6 Ok. 274 g 💙
06.07 badania połówkowe ✊🏻
Planowany termin: 03.11.2022 💚 -
Maliina wrote:Tak szybko staracie się o dzidziusia? 😁😁 Powiem Ci ze przy takiej małej różnicy wieku jest fajny cyrk w domu 🙈
Ja karmie modyfikowanym ale pokarm jeszcze mam, mało bo mało ale cholera wie jak to jest z tymi cyklami po porodzie 🙄🙄