Testy owulacyjne
-
WIADOMOŚĆ
-
Czekam na @robilam test wczoraj pokazal negatywny dzis jest dzien miesiaczki wczoraj kapnelo myslalam ze juz bedzie ale sie cofnelo chyba przez stresStarania od 01.21
On 40l🤵♂️
badania wszystkie w normie
Ona 33l👩💼
Badania ;
Hormony w normie
04.21 cp lewy jajowod zachowany laparaskopia
07.22 cp prawy jajowod usunięty
09.23 Udroznienie lewego jajowodu -
Nadzieja🤗 wrote:Czekam na @robilam test wczoraj pokazal negatywny dzis jest dzien miesiaczki wczoraj kapnelo myslalam ze juz bedzie ale sie cofnelo chyba przez stres👩❤️💋👨 Przemek
❤️ Zuzia 29.09.2020
💙 Kuba 06.12. 2021 -
Nika_we wrote:I byłaś u lekarza już?
No ja wczoraj zrobiłam test i wyszedł negatywny
Czyli jednak nie były to plamienia implantacyjne.ja mam lekarza o 16, znów zrobiłam test ale brak kreski drugiej, prześwietliłam go w każdy możliwy sposób, więc zobaczymy co powie lekarz.. Czy to była taka mocna owulacja czy o co chodzi 🙄🙄
Nika_we lubi tę wiadomość
👩❤️💋👨 Przemek
❤️ Zuzia 29.09.2020
💙 Kuba 06.12. 2021 -
Maliina wrote:Czyli czekasz na kolejny cykl?
ja mam lekarza o 16, znów zrobiłam test ale brak kreski drugiej, prześwietliłam go w każdy możliwy sposób, więc zobaczymy co powie lekarz.. Czy to była taka mocna owulacja czy o co chodzi 🙄🙄
Możliwe że to była owulacja. Daj znać 🙈 -
Malina już nie mogę się doczekać tych wieści od lekarza 😉
Nika_we, Maliina lubią tę wiadomość
Starania od 01.21
On 40l🤵♂️
badania wszystkie w normie
Ona 33l👩💼
Badania ;
Hormony w normie
04.21 cp lewy jajowod zachowany laparaskopia
07.22 cp prawy jajowod usunięty
09.23 Udroznienie lewego jajowodu -
Hej, dołączę się do Was:)
Krótko o mnie - staramy się prawie rok. Z pomocą medyczną. Mój M dopiero ma się badać. Póki co ❤️ regularnie i testy owu. I tutaj jest haczyk, bo o ile testy wychodzą dodatnie i prog wysoki w 21 dc, o tyle endo mi powiedziała, że z podwyższona prolaktyną może nie dochodzić do pęknięcia pęcherzyka, a jedynie do jego wzrostu,przy czym prog może być wytwarzany i tak. Na usg też nie było widać żadnego pęcherzyka dominującego, ale Gin mnie zbył - starać się i przyjść jak minie rok. 🙄🤯 Staram się być cierpliwa i czekać, ale już mnie Ci ludzie denerwują.. Też tak czasem macie w Waszych staraniach?
Trzymam mocno kciuki za każdy owulak 🤞niech niesie za sobą kolejne ⏸️ na teście ciążowym -
Miałyście może tak że robiąc testy owulacyjne jednego dnia kreska mało widoczna następnego dnia była troszkę bardziej widoczna wczoraj przez cały dzień była widoczna wyraźnie obie kreski a dziś rano już nic nie pokazywało ? Czy to oznacza ze testy źle pokazywały ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2022, 15:33
-
Ely wrote:Hej, dołączę się do Was:)
Krótko o mnie - staramy się prawie rok. Z pomocą medyczną. Mój M dopiero ma się badać. Póki co ❤️ regularnie i testy owu. I tutaj jest haczyk, bo o ile testy wychodzą dodatnie i prog wysoki w 21 dc, o tyle endo mi powiedziała, że z podwyższona prolaktyną może nie dochodzić do pęknięcia pęcherzyka, a jedynie do jego wzrostu,przy czym prog może być wytwarzany i tak. Na usg też nie było widać żadnego pęcherzyka dominującego, ale Gin mnie zbył - starać się i przyjść jak minie rok. 🙄🤯 Staram się być cierpliwa i czekać, ale już mnie Ci ludzie denerwują.. Też tak czasem macie w Waszych staraniach?
Trzymam mocno kciuki za każdy owulak 🤞niech niesie za sobą kolejne ⏸️ na teście ciążowym
Myślałaś może żeby zmienić lekarza albo przynajmniej drugą opinie lekarza usłyszeć ?
Cóż przy takich intensywnych staraniach często się zdarza że nie wychodzi zapłodnieniem pod wpływem stresu. Koleżanka również tak miała ponad rok starań.. lekarze.. badania.. aż w końcu odpuściła i po 3 miesiącach ciąża.
Jak bym na twoim miejscu skonsultowała się jeszcze z innym lekarzem.Ely lubi tę wiadomość
-
Aniulka1992 wrote:Miałyście może tak że robiąc testy owulacyjne jednego dnia kreska mało widoczna następnego dnia była troszkę bardziej widoczna wczoraj przez cały dzień była widoczna wyraźnie obie kreski a dziś rano już nic nie pokazywało ? Czy to oznacza ze testy źle pokazywały ?
Testy owulacyjne nie pokazują kiedy jest owulacja ale w przybliżeniu może ci pokazać kiedy mniej więcej szanse są największe, a testy owulacyjne wychodzą również pozytywny z powód zdrowotnych. Jeżeli test pokazał co w ciągu jednego dnia bardzo wyraźną kreskę to była to największa szansa na ciąże ale niestety 100% pewności nie ma.Maliina lubi tę wiadomość
-
Nika_we wrote:Testy owulacyjne nie pokazują kiedy jest owulacja ale w przybliżeniu może ci pokazać kiedy mniej więcej szanse są największe, a testy owulacyjne wychodzą również pozytywny z powód zdrowotnych. Jeżeli test pokazał co w ciągu jednego dnia bardzo wyraźną kreskę to była to największa szansa na ciąże ale niestety 100% pewności nie ma.
Tak pokazał mi wyraźna kreskę natomiast dziś już jest negatywny test . Wczoraj robiłam rano test i później w południe i wieczorem i kreska była wyraźna -
Nika_we wrote:Maliina i jak tam u lekarza ? Mam nadzieje że wszystko się wyjaśniło.
Byłam u lekarza i nie stwierdził ciąży więc teoretycznie o to mi chodziło , stwierdził że jestem 2 miesiące po porodzie i po prostu wszystko może tak boleć 🤷♀️ widział pęcherzyk ten który przygotowuje się na @
Ale ja jestem panikara i wszystkie objawy sobie wkręcam 🤦♀️
Bolą mnie cycki, krzyż i mam bardzoooo dużo sluzu a sluzu przed @ raczej nie powinno być
Być tu człowieku mądry 🤦♀️ ten kobiecy cykl jest taki skomplikowany..👩❤️💋👨 Przemek
❤️ Zuzia 29.09.2020
💙 Kuba 06.12. 2021 -
Maliina wrote:Byłam u lekarza i nie stwierdził ciąży więc teoretycznie o to mi chodziło , stwierdził że jestem 2 miesiące po porodzie i po prostu wszystko może tak boleć 🤷♀️ widział pęcherzyk ten który przygotowuje się na @
Ale ja jestem panikara i wszystkie objawy sobie wkręcam 🤦♀️
Bolą mnie cycki, krzyż i mam bardzoooo dużo sluzu a sluzu przed @ raczej nie powinno być
Być tu człowieku mądry 🤦♀️ ten kobiecy cykl jest taki skomplikowany..
Czemu śluzu przez @ nie powinno być? 😉 to akurat żaden objaw
Wrzuć na luzjuż lepszego potwierdzenia jie możesz mieć jak wizyta u gina, ewentualnie jeśli masz nadal wątpliwości to idź na krew i zbadaj poziom betaHCG to Ci rozwieje wątpliwości na 100% 😉
Maliina lubi tę wiadomość
19.02 ⏸
21.02 BetaHCG 63,2 💚
23.02 BetaHCG 223 💚💚
7+5 8,5 mm i bijące serduszko ❤️
11+6 badania genetyczne ✅ chyba chłopiec 💙
14+6 kilkanaście centymetrów zdrowego chłopaka! 💙
18+6 Ok. 274 g 💙
06.07 badania połówkowe ✊🏻
Planowany termin: 03.11.2022 💚 -
Ely wrote:Hej, dołączę się do Was:)
Trzymam mocno kciuki za każdy owulak 🤞niech niesie za sobą kolejne ⏸️ na teście ciążowym👩❤️💋👨 Przemek
❤️ Zuzia 29.09.2020
💙 Kuba 06.12. 2021 -
Vanilliowaczekolada wrote:Czemu śluzu przez @ nie powinno być? 😉 to akurat żaden objaw
Wrzuć na luzjuż lepszego potwierdzenia jie możesz mieć jak wizyta u gina, ewentualnie jeśli masz nadal wątpliwości to idź na krew i zbadaj poziom betaHCG to Ci rozwieje wątpliwości na 100% 😉
Dobrze ze na stare lata (30) zaczęłam się interesować swoim cyklem haha
Lepiej późno niż wcale 🙈👩❤️💋👨 Przemek
❤️ Zuzia 29.09.2020
💙 Kuba 06.12. 2021 -
Nika_we wrote:Możliwe ze hormon już się zmniejszył i dlatego testy wychodzą już negatywne
A czy możliwe jest żebym dostała plamienia ale nie wygląda to na plamienie krwią tylko taka jasno różowa wydzielina troszkę się przestraszyłam 🙁Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2022, 08:22
-
Hej dziewczyny 🙂
Jak wasze samopoczucie ?? cos tu cichutko ostatnio się zrobiło ☹
Bylam dzisiaj zrobic progesteron, po 16 maja być wyniki. Od wczoraj taka jestem senna ze nie mogę sobie poradzić caly czas ziewam i najchętniej to przespałabym caly dzień.
Trzymam za was kciuki 🤩 za pieknie tusciutkie kreseczki na teścikach ciążowych i owulacyjnych 🙂🙂 Miłego dnia 😀