Testy owulacyjne
-
WIADOMOŚĆ
-
Aniulka1992 wrote:A czy możliwe jest żebym dostała plamienia ale nie wygląda to na plamienie krwią tylko taka jasno różowa wydzielina troszkę się przestraszyłam 🙁
Ja tez ostatnio tak miałam, to mogą być plamienia owulacyjne albo również implantacyjne. Zrób za 48h test ciążowy. -
Nika_we wrote:Na plamienia implantacyjne faktycznie za szybko. Możliwe ze to krwawienia owulacyjne były.
Robiłam test na owulację i od wczoraj wychodzi negatywny .
Ale od soboty miałam testy lekka czerwona kreskę w niedzielę była już bardziej czerwona natomiast e poniedziałek była bardzo czerwona .Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2022, 12:41
-
Oczekiwania kolejnego cyklu przyprawiają mnie o nerwy testy ciążowe negatywne a małpy jak nie było tak nie maStarania od 01.21
On 40l🤵♂️
badania wszystkie w normie
Ona 33l👩💼
Badania ;
Hormony w normie
04.21 cp lewy jajowod zachowany laparaskopia
07.22 cp prawy jajowod usunięty
09.23 Udroznienie lewego jajowodu -
Ja wg nie wiem co myśleć.. miałam lekkie krwawienia wieczorem 12.02, 14.02 zrobiłam test wyszedł on negatywny. Mam obrzmiałe piersi i brak śluzu.. mam nadzieje że to nic zdrowotnego, podbrzusze boli mnie jak na @ a do niej mam jeszcze sporo czasu. Myślałam ze to może owulacja ale brak śluzu.. nie wiem o co chodzi 🙄
-
Nika_we wrote:Ja wg nie wiem co myśleć.. miałam lekkie krwawienia wieczorem 12.02, 14.02 zrobiłam test wyszedł on negatywny. Mam obrzmiałe piersi i brak śluzu.. mam nadzieje że to nic zdrowotnego, podbrzusze boli mnie jak na @ a do niej mam jeszcze sporo czasu. Myślałam ze to może owulacja ale brak śluzu.. nie wiem o co chodzi 🙄👩❤️💋👨 Przemek
❤️ Zuzia 29.09.2020
💙 Kuba 06.12. 2021 -
Ja dziś jestem przerażona 😪😪 29 dzień cyklu @ brak... Znów wróciły te bóle aż promieniuje mi do odbytu ze tak powiem... Dodatkowo ból krzyża, bardzo mokro... Już po prostu płacze bo nie wiem co myśleć... Ból jest okropny wzięłam ketonal i 2 nospy, nigdy tak nie miałam na @.....👩❤️💋👨 Przemek
❤️ Zuzia 29.09.2020
💙 Kuba 06.12. 2021 -
Cześć dziewczyny, jestem początkująca jeśli chodzi o testy owulacyjnego. Moje cykle są różne, ale przeważnie są między 35-39 dni. Dzisiaj mam 19dc zakładając,że będzie trwał 39 dni i na dzisiaj przypada owulacja wg aplikacji.
Pierwszy testy robiłam w pn, 2 kolejne w środę i 2 kolejne dzisiaj. Czy któryś z tych testów uznalibyście za pozytywny? Chodzi mi tu bardziej o nr 3, kolor jest bardzo zbliżony do Lini kontrolnej i sama nie wiem. Wstawię zdj w linku
https://photos.google.com/photo/AF1QipOUslW2-xotgQkELJFVtIEGbFlsAEO3IVB-Wux1 -
Aga.f wrote:Cześć dziewczyny, jestem początkująca jeśli chodzi o testy owulacyjnego. Moje cykle są różne, ale przeważnie są między 35-39 dni. Dzisiaj mam 19dc zakładając,że będzie trwał 39 dni i na dzisiaj przypada owulacja wg aplikacji.
Pierwszy testy robiłam w pn, 2 kolejne w środę i 2 kolejne dzisiaj. Czy któryś z tych testów uznalibyście za pozytywny? Chodzi mi tu bardziej o nr 3, kolor jest bardzo zbliżony do Lini kontrolnej i sama nie wiem. Wstawię zdj w linku
https://photos.google.com/photo/AF1QipOUslW2-xotgQkELJFVtIEGbFlsAEO3IVB-Wux1
Przykro mi się umiem otworzyć strony. -
Aga.f wrote:Skopiować link i do przeglądarki
Wyskakuje błąd, wgraj zdjęcie przez stronę zapodaj.net 😉19.02 ⏸
21.02 BetaHCG 63,2 💚
23.02 BetaHCG 223 💚💚
7+5 8,5 mm i bijące serduszko ❤️
11+6 badania genetyczne ✅ chyba chłopiec 💙
14+6 kilkanaście centymetrów zdrowego chłopaka! 💙
18+6 Ok. 274 g 💙
06.07 badania połówkowe ✊🏻
Planowany termin: 03.11.2022 💚 -
Aga.f wrote:Cześć dziewczyny, jestem początkująca jeśli chodzi o testy owulacyjnego. Moje cykle są różne, ale przeważnie są między 35-39 dni. Dzisiaj mam 19dc zakładając,że będzie trwał 39 dni i na dzisiaj przypada owulacja wg aplikacji.
https://photos.google.com/photo/AF1QipOUslW2-xotgQkELJFVtIEGbFlsAEO3IVB-Wux1
Tak jak pisałam wyżej, wgrać zdjęcie jeszcze raz. Ale obstawiam, ze aplikacja źle wyznaczyła owulacje, jeśli masz cykle uśredniając około 37 dni to trochę wcześnie 19 dc na owulacje.
Ja mam cykle około 35 dni i owulacje mam w okolicach 21/22 dc
19.02 ⏸
21.02 BetaHCG 63,2 💚
23.02 BetaHCG 223 💚💚
7+5 8,5 mm i bijące serduszko ❤️
11+6 badania genetyczne ✅ chyba chłopiec 💙
14+6 kilkanaście centymetrów zdrowego chłopaka! 💙
18+6 Ok. 274 g 💙
06.07 badania połówkowe ✊🏻
Planowany termin: 03.11.2022 💚 -
Cześć,
Ja też oczekuje na owu, powinna być w ndz ale wczoraj i przedczoraj testy zdecydowanie negatywne. Zobaczę jak dziś wyjdą.
Do tej pory zawsze mi wychodziły...
Co prawda moje AMH ok 9 sugeruje pcos, ale zawsze miałam w miarę regularne 30 dniowe cykle.
Muszę przyznać że w ostatni pt też byłam na imprezie której skutki odczuwałam w sb i ndz... Jakie jest prawdopodobieństwo że będzie to skutkować opóźnieniem lub brakiem owu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2022, 10:37
przed 30
starania od 9.21
eutyrox + duphaston/luteina
cykle owulacyjne
on: morfologia 3%, ruch postępowy 6%