X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Testy owulacyjne
Odpowiedz

Testy owulacyjne

Oceń ten wątek:
  • Nika_we Przyjaciółka

Wysłany: 18 lutego 2022, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja🤗 wrote:
    Negatywny, poczekaj tydzień zobaczymy co wtedy test pokaże, trzymam kciuki 🤗🤗🍀🍀

We wtorek mam termin do ginekologa. Nie wiem czemu, ale byłam na 100% że jestem w ciąży… i wydawało mi się że widzę jakiś cień na teście.

• Maliina Przyjaciółka

Wysłany: 18 lutego 2022, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika_we wrote:
    https://zapodaj.net/8dde7e4bcc646.jpg.html

Co o tym myślicie ?
    To ciążowy? 😁😁

👩‍❤️‍💋‍👨 Przemek
    ❤️ Zuzia 29.09.2020
    💙 Kuba 06.12. 2021
  • Maliina Przyjaciółka

Wysłany: 18 lutego 2022, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga.f wrote:
    https://zapodaj.net/51ec7b7dcc01a.jpg.html

Chyba teraz się udało:)
    Tylko Kurcze ja jeden też miałam taki ze ta druga kreska jednak była dość mocno wyraźna i miałam objawy typowo jak owulacja 🤷‍♀️ bolało mnie tak że nie umiałam siedzieć, dużo sluzu, nie wiem jak z temp bo u mnie te pomiary chyba nie działają :/ ale normalnie czułam że to owulacja, więc zglupiec można przez te testy :/

👩‍❤️‍💋‍👨 Przemek
    ❤️ Zuzia 29.09.2020
    💙 Kuba 06.12. 2021
  • Maliina Przyjaciółka

Wysłany: 18 lutego 2022, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika_we wrote:
    https://zapodaj.net/8dde7e4bcc646.jpg.html

Co o tym myślicie ?
    Kurcze a ja tam coś widzę 🙈 ale to jest takie doszukiwanie się 😁

👩‍❤️‍💋‍👨 Przemek
    ❤️ Zuzia 29.09.2020
    💙 Kuba 06.12. 2021
  • Maliina Przyjaciółka

Wysłany: 18 lutego 2022, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja🤗 wrote:
    Raczej stres tak działa bo moja też się przesunęła a testy wychodziły negatywne więc nic się nie martw 🤗🤗

Mnie juz codziennie głowa boli z tego wszystkiego, co chwilę biegam do łazienki sprawdzić czy @ przyszła 🙄 mam ochotę na męża a się powstrzymuje żeby nic nie robić 🤦‍♀️

👩‍❤️‍💋‍👨 Przemek
    ❤️ Zuzia 29.09.2020
    💙 Kuba 06.12. 2021
  • Bakalia Ekspertka

Wysłany: 18 lutego 2022, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :) na forum jestem od niedawna. Staram się o rodzeństwo dla mojego prawie 3latka od lipca zeszłego roku.

Chodzę i rozglądam się po forum czytam posty.

Dzisiaj startuje z 1dc :)

Chciałabym się zapytać jakie polecacie paski owulacyjne?:) Jest tego multum poczynając od najnowszych postów zaczynając od starszych.

Doczytałam się że polecacie te z rossmanna? Czy na świeżo waszym zdaniem warto je kupić?? Kiedyś próbowałam z paskami z apteki, ale chyba nie byłam sumienna żeby wyłapać ovu. Tym razem postanowiłam sumiennie robić cały miesiąc i w razie ewentualności poradzić się doświadczonych was :) będę wdzięczna za odpowiedzi :)

04.2019 👶💙
    04.2022 7/8 tc 💔 łyżeczkowanie
    22.08.2022 9dpo II kreski 😍
    24.10.2022 💙 66.1mm
    1.12.2022 💙 223g
    20.12.2022 💙 391g 20+3
  • Nika_we Przyjaciółka

Wysłany: 18 lutego 2022, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maliina wrote:
    To ciążowy? 😁😁

Tak

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2022, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, dawno mnie tutaj nie bylo.

Nika_we ja widze lekki cien, powtorz test najlepiej jutro rano, wtedy bedziesz miec wieksza pewnosc, ze to nie jest fabryczna. Trzymam kciuki🍀 jak bedzie lekko kreska to lec na bete☺️

Mam dziwne pytanie, ale czy ktoras wie z autopsji jak lepiej postapic. Dzis rano typowo pozytywny test owulacyjny, maz pracuje na dwie zmiany bo jego pracownik jest chory i wraca do domu o 23 i teraz pytanie kiedy lepiej sie przytulac Waszym zdaniem? Nie chce naciskac na dwa dni pod rzad, normalnie to nie byl problem, ale teraz wyjatkowa sytuacja. Najlepiej - dzis wieczorem, jutro rano, czy jutro wieczorem? 😅

• Nika_we Przyjaciółka

Wysłany: 18 lutego 2022, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdak wrote:
    Hej dziewczyny, dawno mnie tutaj nie bylo.

Nika_we ja widze lekki cien, powtorz test najlepiej jutro rano, wtedy bedziesz miec wieksza pewnosc, ze to nie jest fabryczna. Trzymam kciuki🍀 jak bedzie lekko kreska to lec na bete☺️

Mam dziwne pytanie, ale czy ktoras wie z autopsji jak lepiej postapic. Dzis rano typowo pozytywny test owulacyjny, maz pracuje na dwie zmiany bo jego pracownik jest chory i wraca do domu o 23 i teraz pytanie kiedy lepiej sie przytulac Waszym zdaniem? Nie chce naciskac na dwa dni pod rzad, normalnie to nie byl problem, ale teraz wyjatkowa sytuacja. Najlepiej - dzis wieczorem, jutro rano, czy jutro wieczorem? 😅

Powtórzę sobie test.

Hmm ja bym naciskała im więcej tym większa szansa 🙈

Magdak lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2022, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki, chyba tak postaram sie zrobic. Na pewno dzis wieczorem i sprobujemy jutro wieczorem.

Jak na zlosc kurde bo tydzien temu mial mnostwo czasu, ze nawet nie notowalam wszyztkich przytylan przed dniami plodnymi, a jest poza domem od 9 do 23. Wymysle jakas latwa pozycje dla niego🙄
    Lewy to moj szczesliwy jajnik bo z nim udalo mi sie zajsc dwa miesiac temu wiec licze na powtorke tylko aby nic sie nie stalo tym razem🍀

• Nika_we Przyjaciółka

Wysłany: 18 lutego 2022, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdak wrote:
    Dzieki, chyba tak postaram sie zrobic. Na pewno dzis wieczorem i sprobujemy jutro wieczorem.

Jak na zlosc kurde bo tydzien temu mial mnostwo czasu, ze nawet nie notowalam wszyztkich przytylan przed dniami plodnymi, a jest poza domem od 9 do 23. Wymysle jakas latwa pozycje dla niego🙄
    Lewy to moj szczesliwy jajnik bo z nim udalo mi sie zajsc dwa miesiac temu wiec licze na powtorke tylko aby nic sie nie stalo tym razem🍀

Najlepiej na nim 😂🙈 powodzenia 🤗🍀

• Nadzieja🤗 Ekspertka

Wysłany: 18 lutego 2022, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika_we wrote:
    Tak
    Prawda jest taka że najlepiej zrobić betę może poprostu na test jest za wcześnie i nie pokazuje tej ciąży, trzymam kciuki że będzie fasolka

Nika_we lubi tę wiadomość

Starania od 01.21
    On 40l🤵‍♂️
    badania wszystkie w normie
    Ona 33l👩‍💼
    Badania ;
    Hormony w normie
    04.21 cp lewy jajowod zachowany laparaskopia
    07.22 cp prawy jajowod usunięty
    09.23 Udroznienie lewego jajowodu
  • Nadzieja🤗 Ekspertka

Wysłany: 18 lutego 2022, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdak wrote:

Działaj i się nie zastanawiaj im więcej tym lepiej, mój już jest starszy i niestety możemy tylko co drugi dzień bo jak to on powiedział nie jestem przecież nastolatkiem, może dlatego się nie udaje ale nie łamie się co ma być to będzie dziewczyny zawsze jest nadzieja 🤗🍀

Starania od 01.21
    On 40l🤵‍♂️
    Ona 33l👩‍💼
    Badania ;
    Hormony w normie
  • Nadzieja🤗 Ekspertka

Wysłany: 18 lutego 2022, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bakalia wrote:
    Cześć dziewczyny :) na forum jestem od niedawna. Staram się o rodzeństwo dla mojego prawie 3latka od lipca zeszłego roku.

Chodzę i rozglądam się po forum czytam posty.

Dzisiaj startuje z 1dc :)

Chciałabym się zapytać jakie polecacie paski owulacyjne?:) Jest tego multum poczynając od najnowszych postów zaczynając od starszych.

Doczytałam się że polecacie te z rossmanna? Czy na świeżo waszym zdaniem warto je kupić?? Kiedyś próbowałam z paskami z apteki, ale chyba nie byłam sumienna żeby wyłapać ovu. Tym razem postanowiłam sumiennie robić cały miesiąc i w razie ewentualności poradzić się doświadczonych was :) będę wdzięczna za odpowiedzi :)
    Ja kupiłam na ebay bo były dużo tańsze i u mnie działają bardzo dobrze pokazują pik LH ale myślę że to indywidualna sprawa gdyż każdy ma inny poziom hormonów 🤗Jeśli chcesz mieć pewność żeby pokazal kup te droższe jeśli chcesz pobrowac kup tańsze ale wtedy nie masz pewności że Tobie pokażą pozdrawiam

Starania od 01.21
    On 40l🤵‍♂️
    Ona 33l👩‍💼
    Badania ;
    Hormony w normie
  • Nadzieja🤗 Ekspertka

Wysłany: 18 lutego 2022, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maliina wrote:
    Mnie juz codziennie głowa boli z tego wszystkiego, co chwilę biegam do łazienki sprawdzić czy @ przyszła 🙄 mam ochotę na męża a się powstrzymuje żeby nic nie robić 🤦‍♀️
    Też mnie bolała glowa przed miesiączką i spadła temperatura z 36,7 na 36,2 tuż przed miesiączką zawsze można sobie sprawdzać bardzo pomocne

Starania od 01.21
    On 40l🤵‍♂️
    Ona 33l👩‍💼
    Badania ;
    Hormony w normie
  • Nika_we Przyjaciółka

Wysłany: 18 lutego 2022, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja🤗 wrote:
    Prawda jest taka że najlepiej zrobić betę może poprostu na test jest za wcześnie i nie pokazuje tej ciąży, trzymam kciuki że będzie fasolka

We wtorek idę 🙈

Nadzieja🤗 lubi tę wiadomość

• Kika1994r Przyjaciółka

Wysłany: 18 lutego 2022, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej możecie mi powiedzieć czy któryś z tych testów owulacyjny jest pozytywny

http

https://www.babyboom.pl/forum/attachments/img_20220218_161251-jpg.1370968/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2022, 17:27

Staranie się o 2 Dzieciątko

Marcelina 12.01.2018
  • Nika_we Przyjaciółka

Wysłany: 18 lutego 2022, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kika1994r wrote:
    Hej możecie mi powiedzieć czy któryś z tych testów owulacyjny jest pozytywny

http

https://www.babyboom.pl/forum/attachments/img_20220218_161251-jpg.1370968/

Wszystkie negatywne

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2022, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja🤗 wrote:
    Działaj i się nie zastanawiaj im więcej tym lepiej, mój już jest starszy i niestety możemy tylko co drugi dzień bo jak to on powiedział nie jestem przecież nastolatkiem, może dlatego się nie udaje ale nie łamie się co ma być to będzie dziewczyny zawsze jest nadzieja 🤗🍀

Oj moj tez juz przed 40 dlatego wiek i praca na dwie zmiany mu nie sprzyja na pewno. Mam nadzieje, ze sie uda z naszymi nie nastolatkami😅 Jak nie uda sie do wiosny to pojdziemy na badanie nasienia.
    Tez zycze powodzenia🍀

Hahah, Nika_we ja tez sie leniwa zrobilam z wiekiem🤣 ale cos tam wymysle mam nadzieje.

Nika_we lubi tę wiadomość

• Maliina Przyjaciółka

Wysłany: 18 lutego 2022, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja🤗 wrote:
    Też mnie bolała glowa przed miesiączką i spadła temperatura z 36,7 na 36,2 tuż przed miesiączką zawsze można sobie sprawdzać bardzo pomocne
    A kiedy najlepiej zmierzyć? 😁
    Mi dziś chyba cycki wybuchną🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

👩‍❤️‍💋‍👨 Przemek
    ❤️ Zuzia 29.09.2020
    💙 Kuba 06.12. 2021
‹‹ 126 127 128 129 130 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ