Testy owulacyjne
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga.f wrote:https://zapodaj.net/51ec7b7dcc01a.jpg.html
Chyba teraz się udało:)ale normalnie czułam że to owulacja, więc zglupiec można przez te testy
👩❤️💋👨 Przemek
❤️ Zuzia 29.09.2020
💙 Kuba 06.12. 2021 -
Nadzieja🤗 wrote:Raczej stres tak działa bo moja też się przesunęła a testy wychodziły negatywne więc nic się nie martw 🤗🤗
Mnie juz codziennie głowa boli z tego wszystkiego, co chwilę biegam do łazienki sprawdzić czy @ przyszła 🙄 mam ochotę na męża a się powstrzymuje żeby nic nie robić 🤦♀️👩❤️💋👨 Przemek
❤️ Zuzia 29.09.2020
💙 Kuba 06.12. 2021 -
Cześć dziewczyny
na forum jestem od niedawna. Staram się o rodzeństwo dla mojego prawie 3latka od lipca zeszłego roku.
Chodzę i rozglądam się po forum czytam posty.
Dzisiaj startuje z 1dc
Chciałabym się zapytać jakie polecacie paski owulacyjne?Jest tego multum poczynając od najnowszych postów zaczynając od starszych.
Doczytałam się że polecacie te z rossmanna? Czy na świeżo waszym zdaniem warto je kupić?? Kiedyś próbowałam z paskami z apteki, ale chyba nie byłam sumienna żeby wyłapać ovu. Tym razem postanowiłam sumiennie robić cały miesiąc i w razie ewentualności poradzić się doświadczonych wasbędę wdzięczna za odpowiedzi
04.2019 👶💙
04.2022 7/8 tc 💔 łyżeczkowanie
22.08.2022 9dpo II kreski 😍
24.10.2022 💙 66.1mm
1.12.2022 💙 223g
20.12.2022 💙 391g 20+3 -
nick nieaktualnyHej dziewczyny, dawno mnie tutaj nie bylo.
Nika_we ja widze lekki cien, powtorz test najlepiej jutro rano, wtedy bedziesz miec wieksza pewnosc, ze to nie jest fabryczna. Trzymam kciuki🍀 jak bedzie lekko kreska to lec na bete☺️
Mam dziwne pytanie, ale czy ktoras wie z autopsji jak lepiej postapic. Dzis rano typowo pozytywny test owulacyjny, maz pracuje na dwie zmiany bo jego pracownik jest chory i wraca do domu o 23 i teraz pytanie kiedy lepiej sie przytulac Waszym zdaniem? Nie chce naciskac na dwa dni pod rzad, normalnie to nie byl problem, ale teraz wyjatkowa sytuacja. Najlepiej - dzis wieczorem, jutro rano, czy jutro wieczorem? 😅 -
Magdak wrote:Hej dziewczyny, dawno mnie tutaj nie bylo.
Nika_we ja widze lekki cien, powtorz test najlepiej jutro rano, wtedy bedziesz miec wieksza pewnosc, ze to nie jest fabryczna. Trzymam kciuki🍀 jak bedzie lekko kreska to lec na bete☺️
Mam dziwne pytanie, ale czy ktoras wie z autopsji jak lepiej postapic. Dzis rano typowo pozytywny test owulacyjny, maz pracuje na dwie zmiany bo jego pracownik jest chory i wraca do domu o 23 i teraz pytanie kiedy lepiej sie przytulac Waszym zdaniem? Nie chce naciskac na dwa dni pod rzad, normalnie to nie byl problem, ale teraz wyjatkowa sytuacja. Najlepiej - dzis wieczorem, jutro rano, czy jutro wieczorem? 😅
Powtórzę sobie test.
Hmm ja bym naciskała im więcej tym większa szansa 🙈Magdak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzieki, chyba tak postaram sie zrobic. Na pewno dzis wieczorem i sprobujemy jutro wieczorem.
Jak na zlosc kurde bo tydzien temu mial mnostwo czasu, ze nawet nie notowalam wszyztkich przytylan przed dniami plodnymi, a jest poza domem od 9 do 23. Wymysle jakas latwa pozycje dla niego🙄
Lewy to moj szczesliwy jajnik bo z nim udalo mi sie zajsc dwa miesiac temu wiec licze na powtorke tylko aby nic sie nie stalo tym razem🍀 -
Magdak wrote:Dzieki, chyba tak postaram sie zrobic. Na pewno dzis wieczorem i sprobujemy jutro wieczorem.
Jak na zlosc kurde bo tydzien temu mial mnostwo czasu, ze nawet nie notowalam wszyztkich przytylan przed dniami plodnymi, a jest poza domem od 9 do 23. Wymysle jakas latwa pozycje dla niego🙄
Lewy to moj szczesliwy jajnik bo z nim udalo mi sie zajsc dwa miesiac temu wiec licze na powtorke tylko aby nic sie nie stalo tym razem🍀
Najlepiej na nim 😂🙈 powodzenia 🤗🍀 -
Nika_we wrote:Tak
Nika_we lubi tę wiadomość
Starania od 01.21
On 40l🤵♂️
badania wszystkie w normie
Ona 33l👩💼
Badania ;
Hormony w normie
04.21 cp lewy jajowod zachowany laparaskopia
07.22 cp prawy jajowod usunięty
09.23 Udroznienie lewego jajowodu -
Magdak wrote:Dzieki, chyba tak postaram sie zrobic. Na pewno dzis wieczorem i sprobujemy jutro wieczorem.
Lewy to moj szczesliwy jajnik bo z nim udalo mi sie zajsc dwa miesiac temu wiec licze na powtorke tylko aby nic sie nie stalo tym razem🍀Starania od 01.21
On 40l🤵♂️
Ona 33l👩💼
Badania ;
Hormony w normie
Bakalia wrote:Cześć dziewczyny
na forum jestem od niedawna. Staram się o rodzeństwo dla mojego prawie 3latka od lipca zeszłego roku.
Chodzę i rozglądam się po forum czytam posty.
Dzisiaj startuje z 1dc
Chciałabym się zapytać jakie polecacie paski owulacyjne?Jest tego multum poczynając od najnowszych postów zaczynając od starszych.
Doczytałam się że polecacie te z rossmanna? Czy na świeżo waszym zdaniem warto je kupić?? Kiedyś próbowałam z paskami z apteki, ale chyba nie byłam sumienna żeby wyłapać ovu. Tym razem postanowiłam sumiennie robić cały miesiąc i w razie ewentualności poradzić się doświadczonych wasbędę wdzięczna za odpowiedzi
Starania od 01.21
On 40l🤵♂️
Ona 33l👩💼
Badania ;
Hormony w normie
Maliina wrote:Mnie juz codziennie głowa boli z tego wszystkiego, co chwilę biegam do łazienki sprawdzić czy @ przyszła 🙄 mam ochotę na męża a się powstrzymuje żeby nic nie robić 🤦♀️Starania od 01.21
On 40l🤵♂️
Ona 33l👩💼
Badania ;
Hormony w normie
Hej możecie mi powiedzieć czy któryś z tych testów owulacyjny jest pozytywny
http
https://www.babyboom.pl/forum/attachments/img_20220218_161251-jpg.1370968/Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2022, 17:27
Staranie się o 2 Dzieciątko
Marcelina 12.01.2018 -
nick nieaktualnyNadzieja🤗 wrote:Działaj i się nie zastanawiaj im więcej tym lepiej, mój już jest starszy i niestety możemy tylko co drugi dzień bo jak to on powiedział nie jestem przecież nastolatkiem, może dlatego się nie udaje ale nie łamie się co ma być to będzie dziewczyny zawsze jest nadzieja 🤗🍀
Oj moj tez juz przed 40 dlatego wiek i praca na dwie zmiany mu nie sprzyja na pewno. Mam nadzieje, ze sie uda z naszymi nie nastolatkami😅 Jak nie uda sie do wiosny to pojdziemy na badanie nasienia.
Tez zycze powodzenia🍀
Hahah, Nika_we ja tez sie leniwa zrobilam z wiekiem🤣 ale cos tam wymysle mam nadzieje.Nika_we lubi tę wiadomość
-
Nadzieja🤗 wrote:Też mnie bolała glowa przed miesiączką i spadła temperatura z 36,7 na 36,2 tuż przed miesiączką zawsze można sobie sprawdzać bardzo pomocne
Mi dziś chyba cycki wybuchną🤦♀️🤦♀️🤦♀️👩❤️💋👨 Przemek
❤️ Zuzia 29.09.2020
💙 Kuba 06.12. 2021