Testy owulacyjne
-
WIADOMOŚĆ
-
Nika_we wrote:Wszystkie są negatywne
Powiedzcie mi kiedy wy zaczynacie robić testy przy nieregularnym miesiączkowaniu? Bo robić cały miesiąc to za drogi interes trochę...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2022, 15:18
-
U mnie małpa nadeszła ale się nie poddaje dziewczyny kiedyś musi się udać 😘😘😘Starania od 01.21
On 40l🤵♂️
badania wszystkie w normie
Ona 33l👩💼
Badania ;
Hormony w normie
04.21 cp lewy jajowod zachowany laparaskopia
07.22 cp prawy jajowod usunięty
09.23 Udroznienie lewego jajowodu -
U mnie właśnie od wtorku mam takie plamienie jasnoczerwone i nie wiem czy to okres czy też może coś dzieje ale chyba raczej będzie to okres ale dziwne troszkę bo miałam 28 stycznia ale może to też przez to że biorę miovelie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2022, 21:55
-
Maliina wrote:Oooo u ciebie przyszła, ale w końcu się uda ❤️❤️
Ja dalej czekam 😭😭Starania od 01.21
On 40l🤵♂️
Ona 33l👩💼
Badania ;
Hormony w normie
Aniulka1992 wrote:U mnie właśnie od wtorku mam takie plamienie jasnoczerwone i nie wiem czy to okres czy też może coś dzieje ale chyba raczej będzie to okres ale dziwne troszkę bo miałam 28 stycznia ale może to też przez to że biorę miovelie.👩❤️💋👨 Przemek
❤️ Zuzia 29.09.2020
💙 Kuba 06.12. 2021 -
Nadzieja🤗 wrote:Przyszła i Twoja też przyjdzie jakoś nie tęskniłam za nią 🥴🥴🥴strasznie wkurzające są te skurcze brrr👩❤️💋👨 Przemek
❤️ Zuzia 29.09.2020
💙 Kuba 06.12. 2021 -
Maliina wrote:I jak jednak to okres?
Dziwne to troszkę czytałam na forach ale to różnie o tym piszą . Nie którzy mówią że mogło dojść do zapłodnienia i że dlatego takie plamienie może sie stać i być nawet 3 dni inni piszą że może też być takie plamienie przed owulacja . -
Maliina wrote:Ja już nie wiem co myśleć... To 31 dzień cyklu, ginekolog nie stwierdził ciąży, testy negatywne więc nie wiem o co chodzi, czy stres ml przesuwa czy po porodzie się wszystko popieprzyło
Moim zdaniem przez cały stres przesunął ci się cykl. 😕 -
Nika_we wrote:https://zapodaj.net/8dde7e4bcc646.jpg.html
Co o tym myślicie ?Starania od 01.21
On 40l🤵♂️
Ona 33l👩💼
Badania ;
Hormony w normie
Maliina wrote:Ja już nie wiem co myśleć... To 31 dzień cyklu, ginekolog nie stwierdził ciąży, testy negatywne więc nie wiem o co chodzi, czy stres ml przesuwa czy po porodzie się wszystko popieprzyło
Maliina lubi tę wiadomość
Starania od 01.21
On 40l🤵♂️
Ona 33l👩💼
Badania ;
Hormony w normie
09.23 Udroznienie lewego jajowodu