Testy owulacyjne
-
WIADOMOŚĆ
-
Kluska95 wrote:Cześć dziewczyny, testuje od wczoraj horienami, bo od kilku dni bolą mnie jajniki i byłam ciekawa czy to tak na miesiączkę, czy na owulację (w styczniu byłam w ciąży pozamacicznej i od spadku bety do zera minęło właśnie 4tyg.) Pobrałam sobie aplikacje premom, polecaną tu w kilku wątkach, ale widziałam, że dziewczyny mają na jednej stronie kilka zdjęć testow dla porównania, a ja nie umiem tego włączyć 🤣 czy używa któraś tej aplikacji i podpowiedziała by mi, jak włączyć taki podgląd? 😃
Oj ja nie znam tej aplikacji więc nie pomogę, może któraś koleżanka tutaj zna?Kluska95 lubi tę wiadomość
👩❤️💋👨 Przemek
❤️ Zuzia 29.09.2020
💙 Kuba 06.12. 2021 -
Maliina wrote:Jesteście dziewczyny? Prawie całą noc nie spałam z nerwów
Głowa do góry ! Wydaje mi się że to tylko stres 🤗 nie powinnaś się martwić o ciąże tym bardziej ze testy wychodziły negatywne. Wszystko jest napewno w porządku, tylko przestań się tyle stresować !!! ☺️Aga.f, Maliina lubią tę wiadomość
-
Hej kochane 🌷🌷 brak ciąży i już się nie pojawi chyba że mój mąż zapladnia wzrokiem 😂 mój lekarz stwierdził że mam wyluzować otworzyć sobie flaszkę i czekać 😂 ze po prostu stres i po porodzie musi się wszystko unormować a stres to największy wróg, powiedział że jakbym tyle nie czytała i nie myślała to już dawno może by okres przyszedł i miała bym spirale założona a tak sama zrobiłam sobie krzywdę 🤷♀️
Czekamy 2 tygodnie jak się nie pojawi to przyjść i da tabletki na wywołanie👩❤️💋👨 Przemek
❤️ Zuzia 29.09.2020
💙 Kuba 06.12. 2021 -
nick nieaktualnyGosia84 wrote:Hej dziewczyny dziś mam pewnie owulacje bo straszny ciągnący się śluz taka galaretka przezroczysta . Dziś nie ma szans na przytulanie jeśli jutro wieczorem będzie to jeszcze zdążę ?
Jajeczko po uwolnieniu z pęcherzyka żyje 24 h. Może zdążycie 🙂❤️. Jak mąż wróci to od razu działajcie ❤️ -
nick nieaktualnyAniulka1992 wrote:Chyba jednak nie ten cykl dla mnie . Nie wiem albo dostałam okresu albo to plamienie bo dziś rano się obudziłam i tak jak bym miała skąpy okres ale nie leci mi jak przy okresie. Czy robić test ciążowy jutro czy nie ?
Aniulka ile dni po owulacji jesteś? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny u mnie 9dc i moje pytanie bo wstałam ze strasznym bólem głowy czy wy też macie migreny i jak sobie z nimi radzicie?Starania od 01.21
On 40l🤵♂️
badania wszystkie w normie
Ona 33l👩💼
Badania ;
Hormony w normie
04.21 cp lewy jajowod zachowany laparaskopia
07.22 cp prawy jajowod usunięty
09.23 Udroznienie lewego jajowodu -
Hej dziewczyny, wracam po kilku dniach. Mam 28dc, około 18-20 miałam owulacje. Współżyłam wtedy co 2 dni. Od wczoraj mam kłucie prawego jajnika i do tego dziwny sluz taki wodnisty kremowy, trochę lepki. Pierwszy raz taki zauważyłam po owulacji. Coś może to oznaczać, czy nie robić sobie nadziei. Z testem poczekam jeszcze 2-3 dni
-
Ja myślałam, że w tym cyklu nie doczekam owulacji. Z totalną rezygnacją zrobiłam test sprzątając łazienkę. I ku mojemu zdziwieniu PIK jak nigdy! 17 DC to o dwa dni później niż zawsze. Czyli jest tak ,że owulacja się przesuwa gdy endo jest też niewystarczające i LH dłużej się zbiera. Szyjka miękka i otwarta. Wysokość zaburzoną tyłozgięcie.Jajniki szaleją. Tylko brak widocznego śluzu rozciągliwego. Za to mega dużo wodnistego. W tym cyklu próbujemy żel conceive plus. Po wypróbowaniu przed wczoraj stwierdzam że jest spoko.
-
Dziewczyny przyszła miesiączka ❤️❤️❤️❤️ zakładam spirale w poniedziałek ☺️
Także kochane stres to największy wróg!! Nie stresujcie się zarówno przy staraniach jak i nie przy staraniu
Ściskam was ❤️ mam mega dobry humor!!Nadzieja🤗 lubi tę wiadomość
👩❤️💋👨 Przemek
❤️ Zuzia 29.09.2020
💙 Kuba 06.12. 2021 -
Maliina wrote:Dziewczyny przyszła miesiączka ❤️❤️❤️❤️ zakładam spirale w poniedziałek ☺️
Także kochane stres to największy wróg!! Nie stresujcie się zarówno przy staraniach jak i nie przy staraniu
Ściskam was ❤️ mam mega dobry humor!!Starania od 01.21
On 40l🤵♂️
badania wszystkie w normie
Ona 33l👩💼
Badania ;
Hormony w normie
04.21 cp lewy jajowod zachowany laparaskopia
07.22 cp prawy jajowod usunięty
09.23 Udroznienie lewego jajowodu