Testy owulacyjne
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga.f wrote:A Ty KP? Czy MM? Bo może tak być, że np dostałaś raz a teraz znowu nie będziesz ileś tam miała podczas karmienia piersią.
Ale jak po 27dnaich wychodzi negatywny to możesz być spokojna i ciąży już nie będzie:)
My mm, poddałam się z kp tym bardziej przy 1,5 rocznej łatwiej mi jest z butelka
Poczekam do końca tygodnia co się zadzieje👩❤️💋👨 Przemek
❤️ Zuzia 29.09.2020
💙 Kuba 06.12. 2021 -
Bea wrote:Właśnie się zastanawiam jak to jest, czy pik LH pokazuje że już jest owulacja czy może dopiero organizm się do niej przygotowuje?
Hej ja też tak miałam w niedzielę robiłam test miałam negatywny w poniedziałek rano zrobiłam i był pozytywny przez cały dzień we wtorek zrobiłam i był negatywny -
Hej dziewczyny w tym miesiacu odpuszczam testowanie 😊co ma byc to bedzie bo wypadl mi niekontrolowany wyjazd jak narazie 6dc i jade akurat w dni plodne coz tak mialo byc 😃
Nika_we, Maliina lubią tę wiadomość
Starania od 01.21
On 40l🤵♂️
badania wszystkie w normie
Ona 33l👩💼
Badania ;
Hormony w normie
04.21 cp lewy jajowod zachowany laparaskopia
07.22 cp prawy jajowod usunięty
09.23 Udroznienie lewego jajowodu -
nick nieaktualnyBea wrote:Właśnie się zastanawiam jak to jest, czy pik LH pokazuje że już jest owulacja czy może dopiero organizm się do niej przygotowuje?
Dziewczyny testy owulacyjne pokazują, że w ciągu 24-36 godzin prawdopodobnie nastąpi owulacja. To czy ona faktycznie się odbędzie może potwierdzić jedynie USG. Tak więc u Basi owulacja wystąpiła najpewniej wczoraj a stosunek był 2 dni przed owulką. Szanse na ciążę są, plemniki żyją do 3 dni w drogach rodnych kobiety 🙂 -
nick nieaktualny
-
Nadzieja🤗 wrote:Hej dziewczyny w tym miesiacu odpuszczam testowanie 😊co ma byc to bedzie bo wypadl mi niekontrolowany wyjazd jak narazie 6dc i jade akurat w dni plodne coz tak mialo byc 😃
U mnie dalej brak @ 😭😭😭😭😭😭😭👩❤️💋👨 Przemek
❤️ Zuzia 29.09.2020
💙 Kuba 06.12. 2021 -
Aga.f wrote:Dziewczyny, czy to już w końcu to czy nadal nie? Dzisiaj 25dc więc owulacja powinna już chyba być
https://zapodaj.net/4fce273e466da.jpg.html👩❤️💋👨 Przemek
❤️ Zuzia 29.09.2020
💙 Kuba 06.12. 2021 -
Maliina wrote:Według mnie tak ❤️ i przy takim miałam objawy owulacyjne
Teraz pozytywny jak mąż na delegacje wyjechał 😐 najgorzeeej.
Współżyłam w Nd wieczorem więc już chyba szans nie maWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2022, 13:29
-
Aga.f wrote:Mnie wczoraj jajniki kuły i przedwczoraj, ale testy były negatywne.
Teraz pozytywny jak mąż na delegacje wyjechał 😐 najgorzeeej.
Współżyłam w Nd wieczorem więc już chyba szans nie maAga.f lubi tę wiadomość
👩❤️💋👨 Przemek
❤️ Zuzia 29.09.2020
💙 Kuba 06.12. 2021 -
Nika_we wrote:Hej, właśnie wróciłam od ginekologa .. ciąży brak a test pozytywny wyższego mi ponieważ mam cystę na jajnikuStarania od 01.21
On 40l🤵♂️
Ona 33l👩💼
Badania ;
Hormony w normie
04.21 cp lewy jajowod zachowany laparaskopia
07.22 cp prawy jajowod usunięty
09.23 Udroznienie lewego jajowodu -
Maliina wrote:Może w następnym ❤️❤️
U mnie dalej brak @ 😭😭😭😭😭😭😭Starania od 01.21
On 40l🤵♂️