Testy owulacyjne
-
WIADOMOŚĆ
-
Ann35 wrote:Słowa mojej matki mnie już nie bolą , raczej irytują.
Ale dzięki wielkie ❤️
Terapia mi dużo dała i dzięki temu żyje swoim życiem a nie wyobrażeniami mojej matki 🙃
Matki mają ogromny wpływ na swoje dziecko, widzę to chociażby po mojej dobrej koleżance... Mówiłam jej też o terapii, ale ona chyba nie widzi w tym nic złego jak bardzo jej mama ingeruje w jej życie 🙈
Cieszę się, że sobie z tym poradziłaś, silna babka jesteś! 🔥Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego, 21:16
Ann35 lubi tę wiadomość
-
Pelasia30 wrote:O kurcze to faktycznie masakra 🫣 mój mąż ogólnie jest niewierzący i moja mama początkowo to tak nie bardzo do tego bo jest wierząca, co niedzielę w kościele i każde święta, ale już strawiła to wszystko, bardzo go lubi i mocno nam kibicuje. Jesteśmy po ślubie cywilnym i nawet sama wspiera nas w decyzji inseminacji czy in vitro jeśli będzie taka potrzeba. Jest dla mnie moja przyjaciółka. Wie o wszystkich problemach związanych z ciążą. Głównie ona.
Przykro mi, że macie takie niemiłe doświadczenie 😔
Za to teściowa, lubię ją ale niezbyt się interesuje co się dzieje 😅 być może dlatego, że nie jest "rodzinnym" człowiekiem, ale akceptuję ją jaka jest, życia też lekkiego nie miała.
Moja już zaczęła niby akceptować ale ciągle ma do powodzenia swoje 3 grosze.
Mam dwóch braci i to ja jestem czarna owca 😅
Oboje ochajtani z pierwszymi dziewczynami, wszystko po bożemu 🤭
A ja , stara panna z dzieciakami, tatuażami , problemami psychicznymi 😂😂 ( hihi w sumie już nie ) -
Pelasia30 wrote:Matki mają ogromny wpływ na swoje dziecko, widzę to chociażby po mojej dobrej koleżance... Mówiłam jej też o terapii, ale ona chyba nie widzi w tym nic złego jak bardzo jej mama ingeruje w jej życie 🙈
Cieszę się, że sobie z tym poradziłaś, silna babka jesteś! 🔥
Ale wróćmy na właściwe tory 😄
Który dc masz ? Jak temp ? -
Ann35 wrote:Moja już zaczęła niby akceptować ale ciągle ma do powodzenia swoje 3 grosze.
Mam dwóch braci i to ja jestem czarna owca 😅
Oboje ochajtani z pierwszymi dziewczynami, wszystko po bożemu 🤭
A ja , stara panna z dzieciakami, tatuażami , problemami psychicznymi 😂😂 ( hihi w sumie już nie )
Też mam dziarki, także piona! 😂❤️ -
Ann35 wrote:Dziękuję ❤️
Ale wróćmy na właściwe tory 😄
Który dc masz ? Jak temp ?
Właśnie miałam się Ciebie pytać i onaloli jak u Was sytuacja i który macie dzień i kiedy planujecie testować 😂 bo ładnie mnie dogoniłyście 😂
U mnie dziś jest 7-8dpo. Temperatura dzisiaj fajnie odbiła do góry i mam 36,81. Miałam przestać mierzyć, ale codziennie rano mnie kusi 😅 -
https://ibb.co/tPXz2CvJ
Tak wygląda wykres. Nie nakręcam się, jakaś bardziej opanowana jestem w tym cyklu. Okres powinnam dostać między 22-24 lutym. Jeśli nie dostanę to chyba zatestuje właśnie dopiero 24 lutego w dniu urodzin 😅 byłoby to 15-16dpo wtedy -
Ann35 wrote:2 godziny napewno nie pije i raczej nie siusiam 😄
Dziękować 👏🏻 mam nadzieję że kreseczki zaczną ciemniećAnn35 lubi tę wiadomość
PCOS cykle między 31 a 65 dni, hiperinsulinizm?, nadwaga, depresja, pod kontrolą onkologa
🔹️ cel na 2025 - schudnąć 7.5kg 💪🏻
🔹️badanie nasienia (ruchliwość): A - 49 %, B - 11 %, C - 8 %, D- 32 %, A+B - 60 %, A+B+C - 68 %
🔹️wizyta w klinice - przyjęci ✅️
🔹️krew, badanie przesiewowe, USG pod koniec marca
🔹️zalecenie dla M.: rzucenie papierosów, minimalnie 3 miesiące, po 3 miesiącach plan działań
🔹️ starania od 02.2024
🔸️ 3 lata na AH
🔸️ 07.2020 👨👩👦💙
🔸️ 29.11.2019 - serducho ❤️
🔸️ 20.11.2019 - widać kropkę 🥰
🔸️ 13.11.2019 - beta HCG 228
🔸️ 13.11.2019 - dwie kreski ⏸️
🔸️ 04.2018 - nowotwór 🦀 -
Pelasia30 wrote:https://ibb.co/tPXz2CvJ
Tak wygląda wykres. Nie nakręcam się, jakaś bardziej opanowana jestem w tym cyklu. Okres powinnam dostać między 22-24 lutym. Jeśli nie dostanę to chyba zatestuje właśnie dopiero 24 lutego w dniu urodzin 😅 byłoby to 15-16dpo wtedy
Synek 22.06.2010
AMH : 3,67
13.06.2024 Aniolek 10+3tc ciaza zatrzymana 8tc
28.09.2024 II
30.09.2024 Beta 150, Prog 15
02.10.2024 Beta 375 Prog 31
23.10.2024 serduszko bije 7+1 usg 7+3
Baby am Board 10.06.2025 czy sie tym razem uda??
Homocysteina 5,42 ( 4,44-13,56)
Zelazo 76 (50-170)
PT 10,2 (10,4-13)
INR 0,91 (0,85-1.15)
W. Protrombinowy 111,76 (80-120)
APTT 27,2 (25,9-36.6)
Wit. B12 567 (187-883) -
Pelasia30 wrote:Też mam dziarki, także piona! 😂❤️
-
Pelasia30 wrote:https://ibb.co/tPXz2CvJ
Tak wygląda wykres. Nie nakręcam się, jakaś bardziej opanowana jestem w tym cyklu. Okres powinnam dostać między 22-24 lutym. Jeśli nie dostanę to chyba zatestuje właśnie dopiero 24 lutego w dniu urodzin 😅 byłoby to 15-16dpo wtedy
Ejj ale ładnie poszło 🤩🤩🤩 trzymam kciuki mocno 😍
U mnie dzis owu dopiero , wczoraj pik także jeszcze poczekam 🤪 -
Malwinka14 wrote:Wyglada bardzo dobrze. 7dpo implantacja... oby szło do góry.
Nie nakręcam się bo i tak jak dobrze pamiętacie spisywałam cykl na straty 😂 tym razem obiecałam sobie nie testować za wcześnie choć nie wiem czy na weekend mnie nie podkusi, żeby wiedzieć czy mogę się napić alko😂 -
Pelasia30 wrote:A mąż mi robił bo miał swój okres gdzie trochę dziaral, teraz póki co przestał. Kilka na ręce, na udzie 😂
Ja mam wlepki na rękach -
Pelasia30 wrote:To miałaś pik równo tydzień po mnie 🤭😅 planujesz testować wcześniej jak w dniu spodziewanej miesiączki?
Mam nadzieję, że nie ale jak to mawia Zenek :
Zobaczymy, zobaczymy , czas pokaże 😂😂 -
Zakładając że owu była w czwartek to dziś już mam aż 4dpo. Jadę na dupku, może w czwartek pójdę na proga, bo mówiliście że dupek nie wpływa na wyniki z krwi , ale się waham. Z dupa biorę od soboty, więc testować będę w przyszły poniedziałek.
Uchu się nie zatkało póki co, nie wiem czemu czuje jajnik i macice. Nie wkręcam sobie absolutnie nic, ale teraz się obudziłam żeby mu dać coś na gorączkę, i tak odczuwam je jakoś 🤷
Kolejna noc , syn rozgrzany jak piekarnik 🤡 kuwa dramat.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego, 00:44
2 cs 11/24 cb 💔
03.2025 5cs 🙌
02.2025 czy owu w ogóle była ? 🤷
11.03 konsultacja inny gin
12.03 wizyta u gina prowadzącego
➡️Nowe suple (Inozytol + nac)
Pregna start , pregna DHA, Wit D 2000j, Magne b6 forte , inozytol needed , NAC
Duphaston 2x1 -
Ale pięknie mi skoczyło 🥹
Czyli wczoraj owu była ?onalola lubi tę wiadomość
-
Narzekanie pomaga, jak widać
Tylko nie w chorobach 😪
Miłego dnia dla was , u nas kolejny dzień o przetrwanie z pacjentem2 cs 11/24 cb 💔
03.2025 5cs 🙌
02.2025 czy owu w ogóle była ? 🤷
11.03 konsultacja inny gin
12.03 wizyta u gina prowadzącego
➡️Nowe suple (Inozytol + nac)
Pregna start , pregna DHA, Wit D 2000j, Magne b6 forte , inozytol needed , NAC
Duphaston 2x1