X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Testy owulacyjne
Odpowiedz

Testy owulacyjne

Oceń ten wątek:
  • onalola Autorytet

Wysłany: 5 marca, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pod tym terminem rozumiem, że jednego cyklu pik mam w 13 dniu, owu w 14, a w następnym pik w 15 owu w 16 , mniej więcej. Ale to jest moje rozumowanie. I wtedy te pliki wychodzą w innych dniach cyklu pozytywnie

2 cs 11/24 cb 💔

03.2025 5cs 🙌

02.2025 czy owu w ogóle była ? 🤷
    11.03 konsultacja inny gin
    12.03 wizyta u gina prowadzącego

➡️Nowe suple (Inozytol + nac)

Pregna start , pregna DHA, Wit D 2000j, Magne b6 forte , inozytol needed , NAC
    Duphaston 2x1
  • Eedzia11 Autorytet

Wysłany: 5 marca, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmm czyli porównując kilka cykli mówimy wtedy o przesunięciu, bo wypadło w innym czasie niż w poprzednim cyklu? o to ci chodzi?

Wyczytałam w jakimś poradniku, a wcześniej tego nie wiedziałam, że w każdym cyklu ilość dni od owulacji do kolejnej miesiączki zawsze musi być taka sama. Wiedziałam, że przesunięta owulacja gwarantuje przesunięcie okresu ale to by znaczyło, że jak chodzisz na usg to bez problemu możesz wyliczyć termin nadchodzącej miesiączki bo ilość dni zawsze jest ta sama.

17f85ff66cc23ba0452b63730961e001.png

➡️ kwiecień 2021 pozytywny test ciążowy
    💔 maj 2021 - łyżeczkowanie (puste jajo)
    ➡️ 31 styczeń 2022 pozytywny test ciążowy
    ❤️ 11 październik 2022 - mamy synusia
    ➡️ 08 marzec 2024 pozytywny test ciążowy
    💔 11 kwiecień 2024 poronienie w domu (puste jajo)
  • onalola Autorytet

Wysłany: 5 marca, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, druga faza jest zazwyczaj taka sama w każdym cyklu. Ale faza 1 może byc już różna długością

2 cs 11/24 cb 💔

03.2025 5cs 🙌

02.2025 czy owu w ogóle była ? 🤷
    11.03 konsultacja inny gin
    12.03 wizyta u gina prowadzącego

➡️Nowe suple (Inozytol + nac)

Pregna start , pregna DHA, Wit D 2000j, Magne b6 forte , inozytol needed , NAC
    Duphaston 2x1
‹‹ 405 406 407 408 409
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ