X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Testy owulacyjne
Odpowiedz

Testy owulacyjne

Oceń ten wątek:
  • onalola Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nadunia2903 wrote:
    Hej dziewczyny jestem nowa na tym wątku, trochę was poczytałam. Postanowiliśmy z mężem postarać się o rodzeństwo dla naszej sześciolatki. 3 miesiące temu odstawiłam anty. Mierze temperature codziennie rano, zamówiłam zioła ojca nr 3, olej z wiesiołka, witaminki.. no i chce się wspomóc testami od przyszłego cyklu. I nie wiem które zamówić. Herion 50szt czy domowe laboratorium 25szt. Cena wiadomo za herion 2 razy lepsza ale chodzi o jakość faktycznego wykrywania piku.

Wszystko zależy od organizmu, i jakie masz LH. Tak naprawdę trzeba próbować. Jednej spasują te a innej tamte.. ja byłam na dl, horieny obecnie mam, jest pik, widać , facelle z rosmana też testowałam, są ok, ale drogo wychodzi
    Rób testy 2x dziennie, żeby nie przegapić to napewno. A firma... No musisz sama coś wybrać i metodą prób i błędów trochę

2 cs 11/24 cb 💔

2025 ??

Pregna start , pregna DHA, Wit D 2000j, Magne b6 forte , inozytol needed
    Luteina 1x1

👨
    Obniżona ruchliwość , morfologia 1%, agregacja..
    30.06 androlog -> mówi że wyniki super
    Worek supli
‹‹ 414 415 416 417 418
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ