testy owulacyjne??
-
WIADOMOŚĆ
-
hejka, mam do Was pytanko, chce zaczac uzywac testow owulacyjnych i bylam dzis w aptece ale jakos zadnego nie kupilam, bo pani farmaceutka mowila mi o ich roznej skutecznosci i chcialabym sie poradzic jakie najlepiej kupic i mniej wiecej w jakiej okolicy cenowej one sa, bo te ktore mi polecila byly strasznie drogie
licze na Wasza pomoc i rade
PozdrawiamEwaWobula lubi tę wiadomość
Szczęśliwа -
Hej dziewczyny, jestem tu nowa .
Od tego cyklu zaczęłam mierzenie temperatury, robię tez testy owulacyjne .
Dzieje sie bardzo dziwna rzecz, wszystko wskazuje na to, ze dzisiaj mam owulację ( śluz , ból jajnika, ból piersi) a testy wykazują dni niepłodne , również temperatura jest stała a dzisiaj spadła.
Ma ktoś jakiś pomysł o co moze chodzić ? -
Oleczka123 wrote:Hej dziewczyny, jestem tu nowa .
Od tego cyklu zaczęłam mierzenie temperatury, robię tez testy owulacyjne .
Dzieje sie bardzo dziwna rzecz, wszystko wskazuje na to, ze dzisiaj mam owulację ( śluz , ból jajnika, ból piersi) a testy wykazują dni niepłodne , również temperatura jest stała a dzisiaj spadła.
Ma ktoś jakiś pomysł o co moze chodzić ?
Testy nie zawsze wychodzą, jak jest to Twój pierwszy cykl z temperatura itd. To po prostu musisz ten pierwszy cykl poobserwować. U mnie np. Jest spadek temperatury w dniu owulacji, i od kolejnego dnia już temperatura wzrasta. Jeśli korzystasz z wykresu na ovufriend, bądź w jakiejś aplikacji, to na pewno będzie pomocne w interpretacji tego wszystkiego. Powodzenia! -
nick nieaktualny
-
Kupowałam w Rossman DOMOWE LABORATORIUM LH Test (7 szt w opakowaniu) za niecałe 20 zł
AMH 1,11-grudzien 2018
AMH 0,67-pazdziernik 2019
Mutacja MTHFR heterozygota
04.2019 ciąża naturalna-poronienie 7 tc.
10.2019 ciąża naturalna
21.11.2019 bije serduszko ♥️
04.07.2020 Pola jest już z Nami 3480 g 52 cm -
Hej dziewczyny! Dziś tj. 11dc zrobiłam testy owulacyjne 2 różnych firm, jeden wyszedł pozytywny ( dwie tak samo ciemne kreski) na drugim kreska testowa jest bledsza. Oba testy maja ten sam poziom czułości. Nie wiem jak dodać zdjęcie:p Co o tym myśleć?
-
nick nieaktualny
-
Tak, jednocześnie. Byłam dziś na monitoringu. 12dc Endometrium 1.0cm i pęcherzyki 1.62cm 1.22 cm. W sumie doktor nie powiedział czy to ok, kazał przyjść w piątek na kolejne usg. Nie wiem czy np. Euthyrox ma wpływ na wyniki testu ? Zadnych innych leków oprócz kwasu foliowego i wit. B6 nie zażywam.