Wczesna owulacja
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Może być tak, że ten rozciągliwy jest podbarwiony jeśli pojawia się w ostatnich dniach@ a raczej już przy plamieniu? A może ten rozciągliwy to nie jest płodny?
Co sądzicie?LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago wrote:Może być tak, że ten rozciągliwy jest podbarwiony jeśli pojawia się w ostatnich dniach@ a raczej już przy plamieniu? A może ten rozciągliwy to nie jest płodny?
Co sądzicie?
Tak Saramago moze tak byc,pisalam o tym wczesniej,ze tak dokladnie mialam.Rano mialam rozciagliwy podbarwiony a popoludniu juz rozciagliwy ,rozmawialam z moim ginem i powiedzial,ze juz wtedy zaczely sie moje dni plodne.Wkurzajace to jest wiem,ale co my mozemy kochana
-
nick nieaktualny
-
Misia dzięki... zatem do bojuLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
misia00 wrote:Dzialaj kochana i serduszkuj ile wlezie,ja z mojego M wycisnelam wszystkie soki hihihi,teraz czekam na efekty
Musi być dobrze! Będzie! Trzymam kciuki!
U mnie pojawil się rozciągliwy, ale.... podbarwiony, jakby lekko brunatny. Nie wiem co myśleć. Nie miałam tak wcześniejmisia00 lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago wrote:Musi być dobrze! Będzie! Trzymam kciuki!
U mnie pojawil się rozciągliwy, ale.... podbarwiony, jakby lekko brunatny. Nie wiem co myśleć. Nie miałam tak wcześniej
Dzieki piekne kochana i ja za Ciebie trzymam mocno
Saramago z tego co wiem,to u niektorych kobiet moze sie pojawiac plamienie w dniach okoloowulacyjnych i nie jest to niczym zlym,nawet jesli przedtem nie wystepowalo.Ja tez w tym cylku mialam anomalia jakies dziwnie bo po @ mialam dzien ze sluz ladny kremowy a nastepne 2 dni plamienie,przez cale zycie nic takiego mi sie nie przytrafilo -
misia00 wrote:Dzieki piekne kochana i ja za Ciebie trzymam mocno
Saramago z tego co wiem,to u niektorych kobiet moze sie pojawiac plamienie w dniach okoloowulacyjnych i nie jest to niczym zlym,nawet jesli przedtem nie wystepowalo.Ja tez w tym cylku mialam anomalia jakies dziwnie bo po @ mialam dzien ze sluz ladny kremowy a nastepne 2 dni plamienie,przez cale zycie nic takiego mi sie nie przytrafilo
Tylko myślałam, że to plamienie to takie podobne do tego przed @ a u mnie to to jest śluz podbarwiony, ciemnokremowy... dzisiaj na papierze najpierw był taki włąśnie podbarwiony a za nim pięęęęęęęęęęęekny, dluuuuuuuuuuuuuuugie białko kurze O matko, ale to nienormalne żeby o tym pisac i tak sie ekscytowac, hehe. Dobrze, że mój chłop tego nie widzimisia00 lubi tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
misia00 wrote:Saramago oczywiscie,ze jest sie czym ekscytowac bo ten piekne i dlugie bialko kurze to polowa sukcesu Ja tez w tym cyklu taki mialam,ze ojej,cieszylam sie jak dziecko z zabawki haha
No to oby przyniósł nam dużą zieloną kropę Misiu :* ściskam ciepłomisia00 lubi tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
misia00 wrote:Jeszcze raz dziekuje kochana,i ja rowniez zycze Ci tego z calego serca,uda nam sie i juz Buziaczki i cieple usciski :*
Misiaczku, bo już sama nie wiem, test dzisiaj negatywny, ale śluz jeszcze rozciągliwy, sądziłam że wczoraj nastąpiła ovu... co myślisz?misia00 lubi tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago kochana spokojnie,wszystko jest ok Sluz plodny moze utrzymywac sie jeszcze przez dwa trzy dni mimo,ze sa juz dni nieplodne.Ja mam tak w kazdym cyklu,a uzywam monitora plodnosci ktory dokladnie mi wskazuje czy dni sa plodne czy nie i co miesiac mam tak,ze monitor wskazuje,ze juz po plodnych a sluz jeszcze jest rozciagliwy przez dwa dni Wiec nie stresuj sie sloneczko,wedlug mnie owulka byla wczoraj,jak jutro tempka Ci podskoczy to bedziemy mialy pewnosc na 100 %
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2013, 19:52
-
misia00 wrote:Saramago kochana spokojnie,wszystko jest ok Sluz plodny moze utrzymywac sie jeszcze przez dwa trzy dni mimo,ze sa juz dni nieplodne.Ja mam tak w kazdym cyklu,a uzywam monitora plodnosci ktory dokladnie mi wskazuje czy dni sa plodne czy nie i co miesiac mam tak,ze monitor wskazuje,ze juz po plodnych a sluz jeszcze jest rozciagliwy przez dwa dni Wiec nie stresuj sie sloneczko,wedlug mnie owulka byla wczoraj,jak jutro tempka Ci podskoczy to bedziemy mialy pewnosc na 100 %
co ja bym bez Ciebie zrobiła?misia00 lubi tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają