Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Zioła ojca Sroki
Odpowiedz

Zioła ojca Sroki

Oceń ten wątek:
  • Rita_ Znajoma

Wysłany: 14 kwietnia 2023, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia, może jak masz możliwość to pójdź na monitoring? Wtedy będzie wiadomo. Dziwnie podobna Twoja sytuacja do mojej, mam nadzieję,że Tobie też zioła nie namieszały :(

• Milcia2397 Ekspertka

Wysłany: 14 kwietnia 2023, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie się zapisałam na przyszły tydzień i zobaczę 😊

20.11. Beta 280
    22.11 Beta 711
    4.12 Dwa serduszka na USG ❤️❤️
    Termin: 29.07.2024
  • Rita_ Znajoma

Wysłany: 14 kwietnia 2023, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daj znać jak poszło :)

Milcia2397 lubi tę wiadomość

• Milcia2397 Ekspertka

Wysłany: 20 kwietnia 2023, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie niestety też cykl bezowulacyjny... A wziązałam duże nadzieje z tymi ziołami 😓 lekarz po USG powiedział że może być ciężko z owulacjami bo jajniki mocno policystyczne. Załamka 😞

20.11. Beta 280
    22.11 Beta 711
  • Yasuole Znajoma

Wysłany: 21 kwietnia 2023, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia2397 wrote:
    U mnie niestety też cykl bezowulacyjny... A wziązałam duże nadzieje z tymi ziołami 😓 lekarz po USG powiedział że może być ciężko z owulacjami bo jajniki mocno policystyczne. Załamka 😞
    Już kiedyś były policystyczne czy to tak dopiero po ziołach o. Sroki się stało?

• Milcia2397 Ekspertka

Wysłany: 21 kwietnia 2023, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yasuole wrote:
    Już kiedyś były policystyczne czy to tak dopiero po ziołach o. Sroki się stało?

Były ale można powiedzieć że PCOS było wyciszone po kilku latach brania hormonów i Glucophage. Teraz znowu na jajnikach dużo pęcherzyków ale 100% pewności czy to przez zioła nie mam 🙁

20.11. Beta 280
    22.11 Beta 711
  • Yasuole Znajoma

Wysłany: 22 kwietnia 2023, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia2397 wrote:
    Były ale można powiedzieć że PCOS było wyciszone po kilku latach brania hormonów i Glucophage. Teraz znowu na jajnikach dużo pęcherzyków ale 100% pewności czy to przez zioła nie mam 🙁
    Rozumiem.. życzę Ci, aby wszystko się szybko unormowało 🌸

• Rita_ Znajoma

Wysłany: 22 kwietnia 2023, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia2397 wrote:

O kurczę przykro mi 😔 widzisz ja też nie mam pewności czy pcos przez zioła,ale intuicyjnie czuję,że coś namieszały... Jakieś leczenie Ci lekarz teraz wdrożył? Ja mam wizytę za 2 dni w 11dc, więc coś już będzie wiadomo. Ciekawa jestem co wyjdzie, bo w tym miesiącu już jestem bez ziół.

• Milcia2397 Ekspertka

Wysłany: 22 kwietnia 2023, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yasuole dziękuję ❤️

Rita_ nie, zlecił jedynie znowu badania hormonów i dopiero później ewentualna stymulacja. Daj znać jak po Twojej wizycie, trzymam kciuki 😊✊

Rita_ lubi tę wiadomość

20.11. Beta 280
    22.11 Beta 711
  • Rita_ Znajoma

Wysłany: 24 kwietnia 2023, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia2397 byłam dziś na wizycie, jest owulacja 🥳 pęcherzyk 18mm, w środę następne USG żeby zobaczyć czy pęknął :) dostałam jeszcze skierowanie na milion różnych badań.. i pobrał wymaz na ureaplasme, chlamydie itp. Tego się obawiam, mam nadzieję,że jest czysto.
    Trzymam kciuki,żeby i u Ciebie wróciła owulacja 😊

• Milcia2397 Ekspertka

Wysłany: 25 kwietnia 2023, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rita_ wrote:
    Milcia2397 byłam dziś na wizycie, jest owulacja 🥳 pęcherzyk 18mm, w środę następne USG żeby zobaczyć czy pęknął :) dostałam jeszcze skierowanie na milion różnych badań.. i pobrał wymaz na ureaplasme, chlamydie itp. Tego się obawiam, mam nadzieję,że jest czysto.
    Trzymam kciuki,żeby i u Ciebie wróciła owulacja 😊

Super! To teraz ja z niecierpliwością czekam do kolejnego cyklu. Oby było lepiej 😊 Dałaś mi dużo nadziei bo już miałam lekką załamkę. Bierzesz teraz jakieś suplementy albo leki?

20.11. Beta 280
    22.11 Beta 711
  • Rita_ Znajoma

Wysłany: 26 kwietnia 2023, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia, teraz biorę tylko Prenacaps zestaw Multi 1, witaminy plus DHA 😊 ale wdrożyliśmy z mężem dietę z Akademii Płodności, dużo płodnych produktów, przypraw na pcos itd i myślę,że to też ma bardzo dobry wpływ na owulację. Dziś byłam znów na monitoringu i pęcherzyk ma 21mm, lada dzień pęknie 🤞

• Milcia2397 Ekspertka

Wysłany: 26 kwietnia 2023, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To zostało Wam teraz tylko działać i dbać o siebie 😊 mam nadzieję, że uda Wam się tym razem ✊❤️

Rita_ lubi tę wiadomość

20.11. Beta 280
    22.11 Beta 711
  • Rita_ Znajoma

Wysłany: 26 kwietnia 2023, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia2397 wrote:
    To zostało Wam teraz tylko działać i dbać o siebie 😊 mam nadzieję, że uda Wam się tym razem ✊❤️

Dziękuję bardzo za wsparcie ❤️

1 2 3 4
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ