Zioła ojca Sroki
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie niestety też cykl bezowulacyjny... A wziązałam duże nadzieje z tymi ziołami 😓 lekarz po USG powiedział że może być ciężko z owulacjami bo jajniki mocno policystyczne. Załamka 😞20.11. Beta 280
22.11 Beta 711
4.12 Dwa serduszka na USG ❤️❤️
Termin: 29.07.2024 -
Milcia2397 wrote:U mnie niestety też cykl bezowulacyjny... A wziązałam duże nadzieje z tymi ziołami 😓 lekarz po USG powiedział że może być ciężko z owulacjami bo jajniki mocno policystyczne. Załamka 😞
-
Yasuole wrote:Już kiedyś były policystyczne czy to tak dopiero po ziołach o. Sroki się stało?
Były ale można powiedzieć że PCOS było wyciszone po kilku latach brania hormonów i Glucophage. Teraz znowu na jajnikach dużo pęcherzyków ale 100% pewności czy to przez zioła nie mam 🙁20.11. Beta 280
22.11 Beta 711
Milcia2397 wrote:Były ale można powiedzieć że PCOS było wyciszone po kilku latach brania hormonów i Glucophage. Teraz znowu na jajnikach dużo pęcherzyków ale 100% pewności czy to przez zioła nie mam 🙁
-
Milcia2397 wrote:U mnie niestety też cykl bezowulacyjny... A wziązałam duże nadzieje z tymi ziołami 😓 lekarz po USG powiedział że może być ciężko z owulacjami bo jajniki mocno policystyczne. Załamka 😞
O kurczę przykro mi 😔 widzisz ja też nie mam pewności czy pcos przez zioła,ale intuicyjnie czuję,że coś namieszały... Jakieś leczenie Ci lekarz teraz wdrożył? Ja mam wizytę za 2 dni w 11dc, więc coś już będzie wiadomo. Ciekawa jestem co wyjdzie, bo w tym miesiącu już jestem bez ziół. -
Yasuole dziękuję ❤️
Rita_ nie, zlecił jedynie znowu badania hormonów i dopiero później ewentualna stymulacja. Daj znać jak po Twojej wizycie, trzymam kciuki 😊✊Rita_ lubi tę wiadomość
20.11. Beta 280
22.11 Beta 711
Milcia2397 byłam dziś na wizycie, jest owulacja 🥳 pęcherzyk 18mm, w środę następne USG żeby zobaczyć czy pęknął dostałam jeszcze skierowanie na milion różnych badań.. i pobrał wymaz na ureaplasme, chlamydie itp. Tego się obawiam, mam nadzieję,że jest czysto.
Trzymam kciuki,żeby i u Ciebie wróciła owulacja 😊 -
Rita_ wrote:Milcia2397 byłam dziś na wizycie, jest owulacja 🥳 pęcherzyk 18mm, w środę następne USG żeby zobaczyć czy pęknął dostałam jeszcze skierowanie na milion różnych badań.. i pobrał wymaz na ureaplasme, chlamydie itp. Tego się obawiam, mam nadzieję,że jest czysto.
Trzymam kciuki,żeby i u Ciebie wróciła owulacja 😊
Super! To teraz ja z niecierpliwością czekam do kolejnego cyklu. Oby było lepiej 😊 Dałaś mi dużo nadziei bo już miałam lekką załamkę. Bierzesz teraz jakieś suplementy albo leki?20.11. Beta 280
22.11 Beta 711
Milcia, teraz biorę tylko Prenacaps zestaw Multi 1, witaminy plus DHA 😊 ale wdrożyliśmy z mężem dietę z Akademii Płodności, dużo płodnych produktów, przypraw na pcos itd i myślę,że to też ma bardzo dobry wpływ na owulację. Dziś byłam znów na monitoringu i pęcherzyk ma 21mm, lada dzień pęknie 🤞
-