9 dpo - macie już jakieś objawy?
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam... U mnie wyjątkowo brak objawów przedmiesiączkowych. Zawsze praktycznie od przypuszczalnej owulacji odczuwałam silny ból piersi, ból jajników i brzucha, teraz piersi nie bolą mnie w ogóle, ból w podbrzuszu także nie dokucza mi, jak w poprzednich cyklach. Dziś jest mój 26 dc (teoretycznie 10 dpo). Nie wytrzymałam - pierwszy raz w życiu poszłam na bete z krwi pewnie trochę za wcześnie, ale czekam z nadzieją na wyniki. To nasz 7 miesiąc starań. 7 miesiąc niepewności i oczekiwań.
malutka1989571 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymunirka wrote:Witam... U mnie wyjątkowo brak objawów przedmiesiączkowych. Zawsze praktycznie od przypuszczalnej owulacji odczuwałam silny ból piersi, ból jajników i brzucha, teraz piersi nie bolą mnie w ogóle, ból w podbrzuszu także nie dokucza mi, jak w poprzednich cyklach. Dziś jest mój 26 dc (teoretycznie 10 dpo). Nie wytrzymałam - pierwszy raz w życiu poszłam na bete z krwi pewnie trochę za wcześnie, ale czekam z nadzieją na wyniki. To nasz 7 miesiąc starań. 7 miesiąc niepewności i oczekiwań.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny co się odwlecze to nie uciecze. Jak mówi nam przysłowie. Mnie dziś tak rwie prawy jajnik że aż noga mnie boli, nie mam za to bólu jak przed okresem, ale się nie nakręcam bo okaże się że jednak dostanę. Ale cóż, jak nie ten to następny okres może okaże się bardziej szczęśliwy.
-
Hej Dziewczyny :*
Już nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć. Może Wy coś pomożecie. Jestem 5 dni po terminie kiedy powinna wyskoczyć małpa @. Małpy nie ma, dziwnie pobolewają mnie jajniki, odrobinę senna się zrobiłam a do tego dzisiaj (w piątym dniu) wyskoczyło bardzo małe, lekkie, delikatne, prawie niewidoczne plamienie koloru jasnej czerwieni). Jak myślicie?burzaZpiorunami -
nick nieaktualny
-
burzaZpiorunami wrote:Hej Dziewczyny :*
Już nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć. Może Wy coś pomożecie. Jestem 5 dni po terminie kiedy powinna wyskoczyć małpa @. Małpy nie ma, dziwnie pobolewają mnie jajniki, odrobinę senna się zrobiłam a do tego dzisiaj (w piątym dniu) wyskoczyło bardzo małe, lekkie, delikatne, prawie niewidoczne plamienie koloru jasnej czerwieni). Jak myślicie?
Myślę, że możesz spokojnie zatestować. Nadzieje są spore z tego co piszesz:) Powodzenia! Daj znać3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
munirka wrote:Odebrałam wynik.. zero.. totalne zero.. czyli chyba nawet nie mam się co łudzić, że może zbyt wcześnie zrobiłam test.. 8 miesiąc starań przed nami.. trzymam kciuki za Was dziewczęta..3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualny
-
zAgatka wrote:Dzisiaj jest mój 8 dpo i bardzo bolą mnie piersi, od czasu do czasu boli mnie podbrzusze. Dzisiaj Sylwester a ja jestem senna. W sumie tylko tyle z objawów
Oby pojawiły się kolejne;) Powodzenia!zAgatka lubi tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Sylvka lepiej się nie nastawiać i potem cieszyć niż co miesiąc przeżywać rozczarowanie... A tak naprawdę sama nie wierzę w to, co piszę.. Można sobie tylko wmawiać i tak gadać, że człowiek się nie nastawia itp. itd. a tak naprawdę każda z nas w głębi duszy ma nadzieję do samego końca. To tak, jak z losem na loterii, czy totolotkiem - nikt nie nastawia się na wygraną, ale dreszczyk emocji i nadzieja podczas sprawdzania losu towarzyszy każdemu..
zAgatka, GUSIA13 lubią tę wiadomość