X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie 9 dpo - macie już jakieś objawy?
Odpowiedz

9 dpo - macie już jakieś objawy?

Oceń ten wątek:
  • Caribbean Przyjaciółka

Wysłany: 19 marca 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, u mnie dzisiaj 9dpo i żadnych objawów nie mam, zazwyczaj już w tym okresie piersi zaczynały boleć a tu zupełnie nic. Na dodatek rano dopadła mnie biegunka, mam nadzieję, że to nie jakiś wirus (teraz już jest ok, więc oby to było jednorazowe :))

2fwarjjgjx3lpg1h.png
  • Kokilka Przyjaciółka

Wysłany: 19 marca 2014, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie dzisiaj 10 albo 11 dpo. Dzisiaj czuję kłucie w macicy. Ale już takie uczucie miewałam. W dodatku odebrałam dzisiaj wyniki:

Progesteron 38,18 normy:
    faza folikularna 0,2-1,5
    faza owulacyjna: 0,8-3,0
    faza lutealna: 1,7-27,0
    menopauza: 0,1-0,8

Prolaktyna: 33,48 norma: 5,00-23,00

No i nie wiem co mam myśleć, a jakoś boję się testować. Może zrobię test jutro rano.

• aaniluap Autorytet

Wysłany: 22 marca 2014, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2016, 13:19

02502cdf1c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to nasz 7 cykl staran trwaja 28 dni kazdy za jakies 5 dni powinnam dostac planowo miesiaczke jedyne co zauwazylam z objawow to to ze praktycznie od dni plodnych w polowie mies caly czas mam wrazenie jak na okres czyli nabrzmiale podbrzusze czasem klucie , zawsze tak mialam jakies 2 dni przed a nie 2 tyg przed to dziwne ale w sumie to tez moze byc calkiem cos innego aha i dziwnie czasem mam wrazliwe sutki a nigdy tak nie mialam oczywiscie nie wytrzymalam i zrobilam test niedawno tydzien przed mies! i moim zdaniem pokazal slaba rozowa 2 kreske potem na chwile znikla a potem znow sie pojawila i juz jest na stale, wiec niewiem co to oznacza heheh test powtorze za 5 dni a ten narazie trzymam bo wrazie jakby sie okazalo najlepsze to bym miala pamiatke a jak sie okaze ze znow sie nie udalo to wywale go:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zylki na piersiach widze ale to akurat u mnie normalne czesto je widze wiec niezaliczam to do objawow

• Picia Przyjaciółka

Wysłany: 25 marca 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, u mnie dzis 9 dni po owulacji. Zrobiłam beta HCG i wyszło 0.075 :( niestety. To pierwszy msc jak staramy sie o dziecko, a mialam juz nadzieje ze sie uda. Mam od tygodnia nabrzmiałe piersi, widoczne żyłki na nich. Dodam, iz nie wiem czy mialam je wczesniej ( nie zwracalam uwagi). Mam wzdęcia, jestem ospała, ale moze to pogoda, wczoraj dotknelam podburze i doslownie czułam jajniki. Dni plodne mialam od 10-tego, owulacja 14-tego. Myslicie ze za wczesnie zrobilam beta HCG ? prosze o odpowiedz:)

• Picia Przyjaciółka

Wysłany: 25 marca 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    owulacja 16-tego, przepraszam. Tak wyliczyla mi polozna

• Picia Przyjaciółka

Wysłany: 25 marca 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaaaaaaa i dodam ze caly czas boli mnie brzuch

• Kkjs Debiutantka

Wysłany: 24 lutego 2019, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, czy ktoś jeszcze tu zaglada ?
    Może któraś z was mi poradzi, ostatnia miesiączkę miałam 26.01.2019, dni płodne które mogłam zaobserwować na podstawie śluzu były 11,12,13 lutego ( wtedy śluz był najbardziej rozciągliwy ). Cykle mam zwykle mało regularne. Ostatnie odbywały się co około 29-30 dni. W tym cyklu odbył się stosunek bez zabezpieczenia, ale przerywany, jednak wiem, ze coś w środku mogło pozostać.
    Od 7 dnia po domniemanej owulacji mam kłucia lewego jajnika ( zwykle trwa chwile - lecz jest bardzo silne i zaraz przechodzi - zdarza się to kilka razy w ciągu dnia, teraz czuje jakby ćmiły delikatnie ), bol sutków oraz pojawienie się niewielkich żyłek oraz dzisiaj tj. 9 dzień po domniemanej owulacji wstałam rano i jest mi niedobrze. Boje się, ze większość objawów sobie wmawiam ( w poprzednich cyklach tez miałam podobnie, ale zawsze pojawiała się @ ). Jedyne co odróżnia ten cykl od pozostałych to te piersi. Testować się boje, bo już kiedyś jeden test pokazał 2 kreski a w ciąży nie byłam ...
    dziewczyny dajcie znać co o tym myślicie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2019, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Też to znam wmawianie sobie objawów a później i tak @ :/ co do objawów to ja w poprzedniej ciąży właśnie największą uwagę zwrocilam na sutki tak mnie bolaly że aż mnie wykrecalo. Ale niestety ciąża stracona rok temu. Piszesz o cyklach nieregularnych według mnie masz bardzo regularne :)

‹‹ 5 6 7 8 9
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ