9 dpo - macie już jakieś objawy?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja dziś jestem w 8 dpo. Co do objawów to okropne zmęczenie i senność, piersi zrobiły się pełniejsze, cięższe, lekko bolą; sutki wrażliwe, lekkie rozdrażnienie. Boże jakbym chciała żeby @ nie przyszła ... oddałabym wszystko za dwie kreseczki i malutką istotkę za 9 miesięcy na mojej piersi ...
-
Mychaa22 wrote:ja 4 dpo -wcześnie, ale dziwnie mnie bola piersi i sutki. Od 2 dni bolą jajniki bardziej lewy. @ przychodzi za 12 dni. Kiedy najszybciej można testować?
Moim zdaniem najlepiej w dniu spodziewanej @. Nie wiem jak długą masz fazę lutealną. Moim zdaniem 13-14 dzień. Ja robiłam test dziś 10 dpo. Niestety nic. W 13 dniu idę na betę ...Mychaa22 lubi tę wiadomość
-
a czy któraś z was miała tak, że czuła kłucie jajnika, tak jakby ktoś gwózdek w niego wbijał? ja mam mocne zaparcie od 5 dni, i dzisiaj mnie co jakiś czas jajnik porządnie zakłuje, lewy dokładnie i tam miałam owulkę, bo lekarz mi to potwierdził, że z lewego jajnika była... objawów na @ narazie nie mam, w zeszłym cyklu już mnie porządnie bolał brzuch na okres, a teraz raczej nic albo bardzo delikatnie.... no nie wiem i jeszcze ten spadek tempki... zobaczymy co jutro przyniesie tempka....
-
Tak, rzeczywiście stresujące jest testowanie... W dodatku człowiek sobie zaobserwuje takie objawy, jakie tylko mają być, dlatego staram się nie przywiązywać do nich wagi, ale nadzieja i tak wielka... Coś mi się we łbie ubzdurało, że to musi być ten cykl i już...
-
Goplana wrote:Tak, rzeczywiście stresujące jest testowanie... W dodatku człowiek sobie zaobserwuje takie objawy, jakie tylko mają być, dlatego staram się nie przywiązywać do nich wagi, ale nadzieja i tak wielka... Coś mi się we łbie ubzdurało, że to musi być ten cykl i już...
Coś w tym musi być, bo po suwaczku widać że się udało - Gratulacje! Ja chyba zaanektuję ten styl myśleniaInsanity: doing the same thing over and over again and expecting different results. (anonim) -
nick nieaktualnyhej dziś jest mój 10 dpo, ale jakoś żadnych objawów nie zaobserwowałam oprócz dużej ilości kremowego śluzu od dnia owulacji, piersi mnie nie bolą. Detektor Ciąży pokazuję mi 35% na ciąże. Jak myślicie poczekać jeszcze chwilę z testowaniem??
Brak niku lubi tę wiadomość