9 dpo - macie już jakieś objawy?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyzAgatka wrote:Do kitu jest to czekanie... boje się jutrzejszego pomiaru temperatury... jak znowu mi spadnie to już nie będę miała złudzeń, że się nie udało.
Jeszcze do wczoraj bolały mnie piersi, a dzisiaj już nic. Ból minął i ani objawów na @ ani na ciąże
-
Witajcie kochane, moje obiawy są już obiawami @... brzuch wzdęty, lekko pobolewające podbrzusze + jajniki i piersi jak balony - ale tak mam zawsze przed @ apetyt tez mam
jovi81 lubi tę wiadomość
K
Mój Aniołek 29.10.2013 [*] 6tc
Mój Aniołek 7.05.2016 [*] 9 tc
-
nick nieaktualny
-
ja nie wytrzymałam, zrobiłam test 10 dpo. Wynik negatywny ale ja jakoś mam ogromne przeczucie ze jestem w ciąży. od 4 albo 5 dni boli mie podbrzusze, jajniki, ciągnie mnie tam .. ból jak na okres. wg ovu okres mam miec dopiero w sobote a z rguły jak miałam ból jak na okres to następnego dnia juz był. Dziewczyy zerknijcie na mój wykres. Jak myślicie czy moge miec jakas nadzieje
-
Ja albo na dzisiaj, albo na jutro ma termin @. Od momentu owulacji cycki mnie bolą. Na dobre rozkręciły się około tygodnia po owu, od tamtego czasu z każdym dniem bolą coraz bardziej i są coraz większe - co akurat jest wielkim plusem, bo zwykle ze świeczką szukałam ich w staniku... W ogóle nie czuję się jakbym miała dostać okres. Nie wiem, dzisiaj robiłam rano test i negatywny... może jeszcze za wcześnie.... niby to 14 dpo, ale kto to tam wie?! Narazie czekam sobie na @....
-
XxMoniaXx wrote:ja nie wytrzymałam, zrobiłam test 10 dpo. Wynik negatywny ale ja jakoś mam ogromne przeczucie ze jestem w ciąży. od 4 albo 5 dni boli mie podbrzusze, jajniki, ciągnie mnie tam .. ból jak na okres. wg ovu okres mam miec dopiero w sobote a z rguły jak miałam ból jak na okres to następnego dnia juz był. Dziewczyy zerknijcie na mój wykres. Jak myślicie czy moge miec jakas nadzieje
Monia pewnie , że mozesz mieć! I trzymam kciuki mocno!! Ja tez już pogodzona że @ przyjdzie bo dziś masakrycznie się już czuję, ale + tego będzie taki, że to będzi emój nieliczny taki krótki cykl...bo normalnie to ok 40 dni miałam, a czuje ze jutro rano mnie dopadnie małpiata...K
-
agaW wrote:czekam i czekam i już mnie skręca, poszłabym jutro zrobić bete ale chyba za wcześnie jeszcze?
Beta po 8 dniach u mnie wyszła pozytywna, więc jak nie mozesz wytrzymać to idź, bedziesz wiedziała na czym stoisz
Ja już poprzysięgłam, że do termimu @ nie testuję...K
-
nick nieaktualnyK4lina wrote:Beta po 8 dniach u mnie wyszła pozytywna, więc jak nie mozesz wytrzymać to idź, bedziesz wiedziała na czym stoisz
Ja już poprzysięgłam, że do termimu @ nie testuję...
dziś wytrzymałam ale jutro już idę będzie jasne, abo tak albo nie.
poprzednio w 10 dpo z krwi miałam pozytywny, teraz też mam cichą nadzieję...K4lina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Koja wrote:Eh a u mnie dopiero 7 dzień i zaczynam sie bać, że zaraz bedzie koniec
Dziewczyny jak to jest z tym śluzem po owulacji...ja mam go jakieś mikroskopijne ilość....na ciąże to lepiej żeby był czy żeby go nie było?Agis lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Waniulka wrote:ja też na betę chyba polecę jutro bo mnie trafi... ale mam jakieś dobre przeczucie kochane ze się udało
No ja trzymam kciuki Kochana. Ja już poprzysięgłam, że robię betę w poniedziałek, bo na weekend mnie nie będzie i nie będe miała gdzie zrobić..a z siuśków nie wyjdzie jeszcze.. (ciekawe czy wytrzymam) hihiK
-
agaW wrote:byłam dziś, wynik <1, do tego spadła temp, więc raczej klops do tego żadnych objawów. a taką miałam nadzieję, że się tym razem uda i będzie ok
ściska ściskam i przytulam!!!K
-
Hej kobietki! Jestem kilka dni po owulacji i 3 dzień boli mnie lewy jajnik, dziś to już jest nie do wytrzymania kłuje okropnie ciężko chodzić a przy siusianiu to już nie wspominam;/ do tego jestem wzdęta - brzuch jak balon. Jestem po poronieniu i w tym cyklu postaraliśmy się o dzidziusia jesli to objaw wczesnej ciąży to jestem w stanie wytrzymać każdy ból! Czy któraś z was ma lub miała podobnie?enopka