9 dpo - macie już jakieś objawy?
-
WIADOMOŚĆ
-
agamemnon wrote:To zalezy. Ja w ciąży byłam dwa razy, z czego raz poroniłam i za każdym razem już po owulacji pojawiał mi się gęsty biało-kremowy sluz i było go b.dużo aż do terminu @ i później też. Każdy jest inny, czytałam, ze dziewczyny nic nie miały i były w ciązy.
Czyli nie mam sie co martwić moim brakiem śluzu...u mnie 9 dzien..podbrzusze boli, piersi też ..zrobilam sie nerwowa jak przed @..dobrze ze chociaz tempka nadal wysoko -
Tez dzisiaj wypada mi 9 dpo, i tak samo mam jak Ty Koja. Nie mam śluzu ale za to lekki ból piersi,ból lewego jajnika,ból krzyża aż do kości ogonowej nerwowość i zmęczenie. Wczoraj miałam takie dziwne uczucie jakby mnie dopadło zapalenie pęcherza. Nie bolało mnie jak chodziłam sikać tylko czułam ten ból tam w środku. Po godzinie przestało. I mam delikatne skurcze pochwy.
-
Dziewczyny mam pytanie owu miałam 5 stycznia. Od 10 stycznia miałam jakby skurcze macicy. Od 10.01 zaczęły mnie boleć piersi temperatura 37 i do 11.01 miałam ból brzucha i skurcze macicy. Wczoraj 13.01 bolał mnie strasznie lewy jajnik, ale wieczorem przestały mnie boleć zupełnie piersi. Dzisiaj rano wstałam i temperatura spadła mi do 36,9, piersi już niestety nie bolą. Co to może być? Wydawało mi się wcześniej, że mam twardy brzuchol. Teraz już jest jakby normalny zastanawia mnie to, czy któraś miała podobnie?
-
ja tez 9dpo- tylko lekkie pikanie jajnikow ale bardzo rzadko, lekkie mdlosci ale ja mam zawsze mdlosci przy owulacji i przed @ jak mi cos hormony skacza to od razu mdlosci... i cyce pelne, i nic wiecej...szyjka wysoko, miekka i zamknieta, sluzu duzo od wczoraj, bardzo lepki i bialy jak snieg. Bardzo gesty.
-
Hej ja tez 9dpo i sluz mam ale malo i wyglada jak kulki budyniu smietankowego:p przed owulacja zaczol bolec brzuch i boli do teraz i mam wrażliwą pochwe. Od dwoch dni czuje sie bardziej rzeska niz przedtem. Ale za to rano budzę się i mam ochotę dalej spac. Mdlosci, odbijanie. Pierwszy w zyciu moj pierwszy taki okres... Moze wrescie spelni sie moje marzenie:)
-
Dziewczyny mam taki problem który nie daje mi spokoju.Cykle mam zazwyczaj 28 dniowe. Jednak po poronieniu @ dostałam po 33 dniach wtedy rozpoczął się kolejny cykl i zaczeliśmy starania. Jak powinnam wyznaczać dni płodne i owulacje? Wg 28 dniowych cykli które mam zazwyczaj, czy tego ostatniego?enopka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny