9 dpo - macie już jakieś objawy?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatka ja też mam dziś 9 dpo i jedyny objaw jaki mam to PMS
Żarty żartami ale czy się jest w ciązy czy jednak jest się przed okresem to działa progesteron i objawy są praktycznie takie same niestetyVeri, rumburak, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Ja się kiedyś nakręcałam, że mam objawy, bo mnie mdliło z rana, a potem sobie uświadomiłam, że bez sensu łykałam tabletki z cynkiem na pusty żołądek i tak się wyjasniły po 3 dniach moje poranne mdłości.
Kota, migotka, MILA, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNat-ko wydaje mi sie że to nie jest przewrażliwienie a po prostu silna chęć zostania matką. Ja w tym miesiącu przyjmę wszystko na klate, jeśli będzie ciąża to super a jeśli nie to nie będę rozpaczać :)po prostu luzik
Manieczka86 lubi tę wiadomość
-
Anoolka wrote:Natka ja też mam dziś 9 dpo i jedyny objaw jaki mam to PMS
Żarty żartami ale czy się jest w ciązy czy jednak jest się przed okresem to działa progesteron i objawy są praktycznie takie same niestety -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykażda matka kocha swe dzieci,
ja udaję, że nic się nie dzieje i jeszcze te 6 dni do @ odczekałabym, ale nakłada się na wizytę lekarską i spróbuję przesunąć termin, bo męża zbadają, a mojego endometrium (tak się pisze?) nie, jak pogodzić pracę ze staraniem się, badaniami? tylko tu są kobiety z podobnym bólem, trzymajmy się, ja zajęłam się jogą i pomaga... ale pewnie innej co innego pomoże