And the Oscar goes to… - czyli lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Maria87 wrote:Hmm no właśnie nie wiem dokładnie, kiedy pęknięcie, ale prawdopodobnie w ciągu tygodnia (tak mówiła lekarka). W środę miały chyba z 13mm, ale pewna nie jestem, akurat to mnie wtedy średnio interesowało.
Kojarzycie kanał Po Cudzemu? Arlena nagrała filmik o niepłodności. Cieszy mnie, że coraz więcej znanych osób o tym mówi.
Wielkie brawa dla niej za poruszenie tego tematu 👏😁Salome lubi tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Agge wszystkiego najpiękniejszego z okazji rocznicy ❤️
I dla Was wszystkich cudownych walentynek😉❤️agge lubi tę wiadomość
32 lata | starania od stycznia 2017
IUI - 3.02.2021 ❌ 3.03.2021 ❌
💉Szczepienia limfocytami
12.01.2022 Allo-mlr 54,5%
06.2022 - start IVF
21.07 - punkcja - 10🥚dojrzałych, 8 zapłodnionych (ICSI), 3 blastocysty
26.07 - ET 1🐣 4AA (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, luteina, duphaston)🤰
8tc 💔 3.09.2022 🖤
27.10 - FET 1❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP, zivafert) ❌️😓
22.11 - Transfer ostatniej ❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP) 🤰
6dpt - beta 15 mlU
8dpt - beta 32 mlU
10dpt - beta 91,19 mlU
13dpt - beta 358,61 mlU
17dpt - beta 2064 mlU
20dpt - beta 7348 mlU, wieczorem krwawienie - krwiak podkosmówkowy. Poronienie.
6tc💔 -
Agge kolejnych szczęśliwych lat!
Maria kiedyś pisałaś że w Waszym wypadku lepiej częściej się seksić bo plemniory się nie zdąża zepsuć więc chyba gorący tydzień przed Wami😋 oby tylko stary dał radę 😁🙈
Madziandzia moja kumpela leczy się na starynkiewicza i bardzo chwali tego gościa. W programie 7 metrów pod ziemią jest z nim wywiad, obejrzyj sobie, brzmi naprawdę spoko. Kciukam✊
Mildred cudny widok ❤❤
Co do ciuchów też mnie wkurzam że nie idzie ubrać dziewczynki w nieróżowe
Dziewczyny z endomendą mialyscie takie kłujące bóle na zasadzie takich napadów kilkuminutowych o różnym nasileniu w trakcie? Usg brzucha i ginekologiczne oki, crp <1 co wyklucza wyrostek a tu czasem jest tak że mocno zakłuje jak chodzę czy prowadzę auto ale i nieraz starczy że chłop się na mnie położy i mam takie uczucie jakby mi na coś nagniatał
A! Mam tak tylko z prawej stronyWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2020, 16:27
Salome, Madziandzia, agge lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMildred coś wspaniałego!!! Super dzidziuś!! Ciekawe czy uda się do końca nie wiedzieć jaka płeć
O ciuszki się nie martwcie, to tylko na pierwszy rzut oka tak wygląda, że dla dziewczynek są tylko różowe ten kolor po prostu jest intensywny i rzuca się w oczy...moja siostra ubierała swoją córeczkę i też omijała różowe, dało radę znaleźć fajne rzeczy w kremowych, białych, szarych itp. kolorach no w każdym razie mała nie wyglądała jak cukierek
Agge kolejnych szczęśliwych lat razem😘
Miłego popołudnia laseczki.Mildred, agge lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja tam marzę o tych różach i słodyczach 😍 jak w pierwszej ciąży mówiłam, że jeśli jednak dziewczynka-choć od samego początku czułam, że chłopiec, to w życiu nie będzie chodzić w tych różach,kotkach, opaseczkach itd. Przy drugiej ciąży już mi przeszło 😝
Jak tam Wasze walentynki? My tak świętujemy, że odwołaliśmy spotkanie ze znajomymi, bo mąż ma grypę żołądkową, starszak stan podgorączkowy, a junior wisi na cycku,a w przerwach płacze... Także no. Święto! Trzech chłopów chorych...
Magddullina2 lubi tę wiadomość
-
Frez współczuję. Chory chłop to przepis na katastrofę a trzech chorych to już chyba koniec świata 😂
Mój mąż jest trenerem piłki nożnej i właśnie pojechał na trening juniorski, więc jak na razie samotne walentynki 😂. Ja ogarniam dom, kupiłam łososia na kolację, będzie ze szpinakiem w cieście francuskim i może zrobię churros na deser. Rano mu podrzuciłam Rafaello do samochodu 😉 ale nastrój mam jakiś nie-walentynkowy, także chyba sobie zapodam lampeczkę wina na wyluzowanie 😄
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2020, 17:16
szona lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
nick nieaktualny
-
frezyjciada wrote:Co to churros? 😶
Pyszny meksykański deser Ale zupełnie nie wiem jak sie go robi w warunkach domowychWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2020, 17:28
-
szona wrote:Pyszny meksykański deser Ale zupełnie nie wiem jak sie go robi w warunkach domowych
https://youtu.be/AmMieT6242ESuszarka, szona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mialam wielkie plany, a po antybiotyku dostalam biegunki i tak o Pobieglam do sklepu obok, ale jedyne, co zdazylam zlapac jako prezent to czekolada. Tyle czekalam na eMka, ze czesc tej czekolady zjadlam 🙈 Glupio mi bylo wreczac mu pol opakowania, no ale coz...
kittinka, moni05, agge, GrubAsia, Magddullina2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sasanka55. wrote:Ja mialam wielkie plany, a po antybiotyku dostalam biegunki i tak o Pobieglam do sklepu obok, ale jedyne, co zdazylam zlapac jako prezent to czekolada. Tyle czekalam na eMka, ze czesc tej czekolady zjadlam 🙈 Glupio mi bylo wreczac mu pol opakowania, no ale coz...
Sasanka55., agge, szona, GrubAsia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ElfiaKsiężniczka wrote:zawsze możesz wydrukować kupon na 🍦🍦🍦
Ps. Pozdrowienia znad kieliszka wina 🍷 Wczoraj zrobiłam Emkowi jego ulubione tiramisu, żeby miał dzisiaj do walentynkowej kawy 😋 W pracy kolega się zastanawiał gdzie takie dobre żony można znaleźć, bo on to na ciasto od swojej to raczej nie liczy 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2020, 19:51
kittinka, Fiore, Nuch2, Sasanka55., Madziandzia, szona, Iseko lubią tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
nick nieaktualnyKittinko, dziekuje i wzajemnie :*
MonikA, to ja od razu z grubej rury wyskoczylam po pomysle Elfiej, a teraz zaluje Jestem tak starym dziadem, ze nawet tego mi sie juz nie chce.
Co do tiramisu- co roku je dostaje od eMka, a on od kolezanki z pracy. Nie przepadam za nia, ale ciasto pochlaniam jak zla, no bo czemu ono winnekittinka, Ochmanka, frezyjciada, Madziandzia, MonikA_89!, Iseko, agge, GrubAsia lubią tę wiadomość
-
Ochmanka wrote:Agge kolejnych szczęśliwych lat!
Maria kiedyś pisałaś że w Waszym wypadku lepiej częściej się seksić bo plemniory się nie zdąża zepsuć więc chyba gorący tydzień przed Wami😋 oby tylko stary dał radę 😁🙈
Madziandzia moja kumpela leczy się na starynkiewicza i bardzo chwali tego gościa. W programie 7 metrów pod ziemią jest z nim wywiad, obejrzyj sobie, brzmi naprawdę spoko. Kciukam✊
Mildred cudny widok ❤❤
Co do ciuchów też mnie wkurzam że nie idzie ubrać dziewczynki w nieróżowe
Dziewczyny z endomendą mialyscie takie kłujące bóle na zasadzie takich napadów kilkuminutowych o różnym nasileniu w trakcie? Usg brzucha i ginekologiczne oki, crp <1 co wyklucza wyrostek a tu czasem jest tak że mocno zakłuje jak chodzę czy prowadzę auto ale i nieraz starczy że chłop się na mnie położy i mam takie uczucie jakby mi na coś nagniatał
A! Mam tak tylko z prawej strony
Frez a może te Twoje wymioty to był wirus skoro wszyscy w domu chorują? -
To która wysika kolejnego oskara?
Udanego weekendu!24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..."