Beta HCG
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTyslawa wrote:Cześć dziewczyny, jestem tu nowa. 25 dc robiłam bhcg i wyszło 3.4, dziś tzn 28 dc wyszło 57.8 czy to dobrze bo nie umiem rozszyfrować tych wszystkich norm.
-
topa42 wrote:u mnie niestety wystąpiło krwawienie więc nawet nie ma sensu iść na betę - fasolka się nie utrzymała
LAURA -
I ja rowniez poprosze i wasza pomoc. Owu mialam w 22 ew 23 dc, miesiaczke powinnam dostac w 36dc. Dzien wczesniej tj w 35dc zobaczylam bladziocha i polecialam zrobic bete i progesteron. Beta 12, progesteron 14. Dodam ze obu dwa wyniki byly na 3 dzien po zagniezdzeniu- tak przypuszczam bo mialam prawdopodobnie plamienie implantacyjne. Czy z tego cos jeszcze bedzie? Czy nie robic sobie nadziei?;(I IUI 12.2018
Aniolki 6tc (**), cp blizniacza lipiec 2017
Aniołek 6tc(*) maj 2018
MTHFR homozygota
Hiperhomocysteinemia
Hiperprolaktynemia czynnosciowa,
Nawracające polipy macicy
Mąż super
"Nienarodzone dzieci nie odchodza, one tylko zmieniaja swoja date przyjscia na swiat" -
LenaAnna wrote:I ja rowniez poprosze i wasza pomoc. Owu mialam w 22 ew 23 dc, miesiaczke powinnam dostac w 36dc. Dzien wczesniej tj w 35dc zobaczylam bladziocha i polecialam zrobic bete i progesteron. Beta 12, progesteron 14. Dodam ze obu dwa wyniki byly na 3 dzien po zagniezdzeniu- tak przypuszczam bo mialam prawdopodobnie plamienie implantacyjne. Czy z tego cos jeszcze bedzie? Czy nie robic sobie nadziei?;(
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Witam się z Wami Dziewczyny i proszę o pomoc. Czy spotkałyście się może z za wysoką betą? Był podany jeden zarodek czterodniowy.
12 dpt 654
14 dpt 1713
16 dpt 3191
21 dpt 16449
25 dpt 42928 beta hcg
Na usg jest zarodek, serduszko mrugnęło, ale dr zanim zaczął mnie badać powiedział, że beta b.wysoka i oby to nie był zaśniad, a po badaniu powiedział, że na 90% to nie zaśniad i teraz ciągle o tym myślę... czy ktoś miał podobną betę? Kolejną wizytę mam za tydzień i zwariuje do tej poryJesteśmy rodzicami cudownego synka
Wracamy i walczymy dalej... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
4g@ wrote:Hej dziewczyny zrobiłam dzisiaj betę wynik 417, na usg widac jajko bez zarodka trochę mnie to martwi...
Pęcherzyk jest za mały i za tydz powinno coś widać.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie jestem tu nowa ale mam pytanko ,oczywiście najważniejsza wizyta u lekarza ale ta dopiero w przyszłym tygodniu , a więc tak ostatnią @miałam 26 czerwca , 26 lipca zrobiłam test ciążowy od razu wyszły 2 kreski , 28 lipca poszłam na betę wynik 1326 , kolejna 31 lipca wynik 4066 , moje pytanie czy ten przyrost jest prawidłowy ?> Pozdrawiam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJUSTA62 wrote:Witajcie jestem tu nowa ale mam pytanko ,oczywiście najważniejsza wizyta u lekarza ale ta dopiero w przyszłym tygodniu , a więc tak ostatnią @miałam 26 czerwca , 26 lipca zrobiłam test ciążowy od razu wyszły 2 kreski , 28 lipca poszłam na betę wynik 1326 , kolejna 31 lipca wynik 4066 , moje pytanie czy ten przyrost jest prawidłowy ?> Pozdrawiam