Beta HCG
-
WIADOMOŚĆ
-
Adusia13562 wrote:Jakoś mnie zmartwiło to że jest taka niska 😒 powtórzę za dwa dni i zobaczę przyrost . Ty będziesz jeszcze raz sprawdzała betę?
Ja wariuję ze strachu, bo w marcu miałam ciążę biochemiczną. Badałaś progesteron?03/2016 👦🏼
03/2025 💔 -
MinnieMouse wrote:Tak, w piątek powtórzę badanie.
Ja wariuję ze strachu, bo w marcu miałam ciążę biochemiczną. Badałaś progesteron?
Nie badałam. Powiem Ci że mam 3 dzieci i jakoś nie miałam problemu z zajściem w ciążę. W ostatnim czasie staraliśmy się 5 miesięcy i zaczęłam tu zaglądać i czytać . I kiedy dałam sobie spokój wczoraj zrobiłam test i tam wyszła taka bladziutka jedna . Myślałam że mam omamy już. Ja polecę w sobotę zrobię. Nie myśl o tym bądźmy dobrej myśli i myślmy pozytywnie . ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja, 20:30
-
Adusia13562 wrote:Nie badałam. Powiem Ci że mam 3 dzieci i jakoś nie miałam problemu z zajściem w ciążę. W ostatnim czasie staraliśmy się 5 miesięcy i zaczęłam tu zaglądać i czytać . I kiedy dałam sobie spokój wczoraj zrobiłam test i tam wyszła taka bladziutka jedna . Myślałam że mam omamy już. Ja polecę w sobotę zrobię. Nie myśl o tym bądźmy dobrej myśli i myślmy pozytywnie . ❤️
Koniecznie pochwal się kolejnym wynikiem bety! U mnie testy coraz ciemniejsze 🥹 Progesteron tylko wyszedł mi w dolnej granicy normy, ale już od wczoraj włączyłam 2x100mg i mam nadzieję, że będzie dobrze. 🤞Adusia13562 lubi tę wiadomość
03/2016 👦🏼
03/2025 💔 -
MinnieMouse wrote:Trzymam kciuki za nas obie! ❤️🤞
Koniecznie pochwal się kolejnym wynikiem bety! U mnie testy coraz ciemniejsze 🥹 Progesteron tylko wyszedł mi w dolnej granicy normy, ale już od wczoraj włączyłam 2x100mg i mam nadzieję, że będzie dobrze. 🤞
Będzie dobrze ❤️❤️❤️ również trzymam za Nas kciuki ❤️❤️ też się pochwal kolejną betą 😊😊 Ja mam zamiar zrobić Ją w sobote bo nie wiem czy jutro jest sens . ? Jak myślisz. ? -
Adusia13562 wrote:Będzie dobrze ❤️❤️❤️ również trzymam za Nas kciuki ❤️❤️ też się pochwal kolejną betą 😊😊 Ja mam zamiar zrobić Ją w sobote bo nie wiem czy jutro jest sens . ? Jak myślisz. ?03/2016 👦🏼
03/2025 💔 -
Adusia13562 wrote:No dobra to lecimy jutro razem na betę 🙈😊❤️ najgorsze że w tym alabie czeka się aż do 20 na wyniki a Ja po prostu dostaje wariacji 🙈🤣
U mnie to bardzo różnie, wczoraj dostałam wynik już po godzinie 13, ale czasami są dopiero wieczorem.03/2016 👦🏼
03/2025 💔 -
MinnieMouse wrote:Nie dziwię się 🙈
U mnie to bardzo różnie, wczoraj dostałam wynik już po godzinie 13, ale czasami są dopiero wieczorem.
Ja wczoraj dopiero po 19 myślałam że jajko zniosę 🤣🙈 daj jutro znac jaki wyniki bety ❤️MinnieMouse lubi tę wiadomość
-
Adusia13562 wrote:Ja wczoraj dopiero po 19 myślałam że jajko zniosę 🤣🙈 daj jutro znac jaki wyniki bety ❤️
Teraz pora na Ciebie! ❤️Adusia13562, Barborka28 lubią tę wiadomość
03/2016 👦🏼
03/2025 💔 -
MinnieMouse wrote:Adusia, ja właśnie odebrałam swój dzisiejszy wynik - 17,78 mIU/ml, czyli przyrost o 142.9% w 48h - w normie 🥹 Kamień z serca! 🙏🏻
Teraz pora na Ciebie! ❤️
Ooooo ❤️❤️❤️❤️ cieszę się razem z Tobą ❤️❤️❤️❤️ Ja jeszcze wyników nie mam 😒 tylko będą i dam znać ❤️MinnieMouse lubi tę wiadomość
-
MinnieMouse wrote:Adusia, ja właśnie odebrałam swój dzisiejszy wynik - 17,78 mIU/ml, czyli przyrost o 142.9% w 48h - w normie 🥹 Kamień z serca! 🙏🏻
Teraz pora na Ciebie! ❤️
Mam wyniki mój wynik to 32,20mlU/ml przyrost o 383.3% to nie jest za dużo. ?Barborka28 lubi tę wiadomość
-
Adusia13562 wrote:Mam wyniki mój wynik to 32,20mlU/ml przyrost o 383.3% to nie jest za dużo. ?
Adusia13562 lubi tę wiadomość
29lat
Iprocedura✖️
II procedura
❄️4.1.1 8tydzien💔
❄️ 4.2.2. CB💔
Kir AA✖️ MTHFR✖️ Pai✖️ Ferrytyna✔️
NK✔️ CD138✔️ witD,B12 i inne✔️Homocysteina✔️Przeciwciała p.plemnikowe✔️h.pyroli✔️allo mlr✔️ cross match✔️ ana✔️
34lat
Słabe parametry nasienia✖️ -
Teraz pora na Ciebie! ❤️Adusia13562, MinnieMouse lubią tę wiadomość
29lat
Iprocedura✖️
II procedura
❄️4.1.1 8tydzien💔
❄️ 4.2.2. CB💔
Kir AA✖️ MTHFR✖️ Pai✖️ Ferrytyna✔️
NK✔️ CD138✔️ witD,B12 i inne✔️Homocysteina✔️Przeciwciała p.plemnikowe✔️h.pyroli✔️allo mlr✔️ cross match✔️ ana✔️
34lat
Słabe parametry nasienia✖️ -
Barborka28 wrote:Gratuluje i trzymam mocne kciuki za Twojego kropka🍀✊️
@Adusia13562, będziesz jeszcze powtarzała betę?Adusia13562 lubi tę wiadomość
03/2016 👦🏼
03/2025 💔 -
MinnieMouse wrote:Dziękuję! Mam nadzieję, że mimo tych niskich wartości przyrosty będą dalej w normie i wszystko tym razem skończy się dobrze 🫠 Ale nie ukrywam, boję się jak cholera.
@Adusia13562, będziesz jeszcze powtarzała betę?
Będzie wszystko dobrze nie bój się ❤️❤️❤️ trzymam kciuki aby było wszystko dobrze ❤️
Właśnie się nad tym zastanawiam a Ty .?MinnieMouse lubi tę wiadomość
-
Adusia13562 wrote:Będzie wszystko dobrze nie bój się ❤️❤️❤️ trzymam kciuki aby było wszystko dobrze ❤️
Właśnie się nad tym zastanawiam a Ty .?Adusia13562 lubi tę wiadomość
03/2016 👦🏼
03/2025 💔