Beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
Mimika to Ty masz fajna temp. Stala mam rozna, raz 36,6 raz 35,9 roznie. Sie zobaczy. Moni nie martw sie, w tak mlodym stafium nawet jesli jestes w ciazy to raczej watpie zeby cos sie zadzialo :* robie dzisiaj caly dzien pikle dla dzieciaczkow bo lubia.Modle sie o Michasie
-
Hej dziewczyny. U mnie oprócz zakwasów na brzuchu Doszly wczoraj okropne wzdęcia. Długo mi nie mogło przejść. Herbatek ziołowych się tyle opiłam. Dziś na razie ok ale wczoraj do 2 w nocy się męczyłam. Jak tam u Was?
-
Czesc Moniu. U mnie bez wiekszych zmiam plamienie skonczylo sie po 1.5 dnia temperatura 37.1 i nadal czekam.co z tego wszystkiego wyniknie. A dzis tak piekna pogoda ze chyba pojde troche na slonko zarzyc wit D;)Starania od 2013
1cykl z Clo od 03.2018
04.2018 CB
12/2018 1 inseminacja:(
02/2019 2 inseminacja, ciąża biochemiczna
03/2019 3 inseminacja:(
Nasienie Męża ok -
Kurcze taka wiadomosc napisalam i tylko kawalek sie dodalo.. hmm. Temp 36,7 takze bez rewelki. Teraz zmierzylam to mam 36,9 ale wieczorem zawsze rosnie. Zadnych wiecej objawow. Moni wzdecia mowisz, ja tam nic nie mam niestety. Ale ogolnie samopoczucie jest okiModle sie o Michasie
-
Czesc Dziewczyny:* u mnie jesli cos sie zadzialo to juz po wszystkim obudzilam sie rano zalana krwia skurcze brzucha i pare malutkicj skrzepow. Wiec to koniec w tym cyklu.. trzymam za Was mocno kciuki niech te bociany do Was przylecą♡ milego dniaStarania od 2013
1cykl z Clo od 03.2018
04.2018 CB
Nasienie Męża ok -
nick nieaktualny
-
Key, Mimika przykro mi. ale musimy dalej próbować. Ja wczoraj znów miałam wzdęcia, a dodatkowo miałam nudności wieczorem. Nie wymiotowałam bo nie umie nie dam rady więc się trochę męczyłam. Ale dziś już ok. Nie wiem czy to skutki uboczne leków czy o co chodzi. Bo raczej to za wcześnie żebym na ciąże tak reagowała jeśli w ogóle jestem...
-
Mimika tak mi przykro ;* key :* ja dzisiaj temp 36,8. Podbrzusze dalej boli, ponadto zadnych objawow. U mnie tez raczej nic z tego nie bedzie, razem bedziemy zaczynac nowy cykl.. Moni, no u Ciebie to mi m9ze i na ciqze wyglada.. myslicie ze jest sens robic test w 25 dc 10 dpo?Modle sie o Michasie
-
Dominika 10dpo to chyba za wcześnie, ja dopiero 8dpo. Więc wątpie żebym miała tak wcześnie objawy. Ja będę testować 12 dpo.
-
nick nieaktualny
-
Czesc Dziewczyny. Juz trace nadzieje 5 lat i nic jedna ciaza biochemiczna a od 3 miesiecy to samo co teraz:/ Key, przykro mi tulam♡ Moniu, Dominiczko trzymam mocno kciukasy&&&&&&Starania od 2013
1cykl z Clo od 03.2018
04.2018 CB
Nasienie Męża ok -
jejku Mimika, tak mi przykro, tak długo się starasz, zasługujesz na dzidziusia. Trzymaj się mocno! :*
mimika85 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mój dzisiejszy poziom progesteronu to 22,40 przy normie do 15,90. To dobrze?
-
nick nieaktualny
-
Aga9090 wrote:A który to dzień cyklu, bo to bardziej ciążowy progesteron
-
nick nieaktualny
-
Dzięki Aga. Dałaś mi nadzieję.
Aga9090 lubi tę wiadomość