Beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bardzo bym chciała żeby się ufalo. Ale nie chcę się nakręcać. Ostatnio też miałam tydzień radości a potem wszystko poszło nie tak.
-
Zaczęliśmy w czerwcu tamtego roku i od razu przydażyła nam się ta ciąża pozamaciczna. Później wciąż się staraliśmy i w styczniu się znów cieszyłam ale krótko. Beta 81 po dwóch dniach 50. Później wyszły te mutacje genetyczne, laparoskopia i znów próbowaliśmy ale się nie udawało w tym cyklu dostałam leki i zastrzyk na wywołanie owulacji. Mam duże nadzieje z tym związane.
-
Po tej ciąży biochemicznej lekarz ginekolog zasugerował że to może być związane z tymi mutacjami. Więc zrobiłam i wyszły. Także teraz wycieczki do genetyka i hematologa doszły. Suplementacja. Ale mam nadzieję że w końcu wychodzę na prostą.
-
Moni** wrote:Po tej ciąży biochemicznej lekarz ginekolog zasugerował że to może być związane z tymi mutacjami. Więc zrobiłam i wyszły. Także teraz wycieczki do genetyka i hematologa doszły. Suplementacja. Ale mam nadzieję że w końcu wychodzę na prostą.Starania od 2013
1cykl z Clo od 03.2018
04.2018 CB
12/2018 1 inseminacja:(
02/2019 2 inseminacja, ciąża biochemiczna
03/2019 3 inseminacja:(
Nasienie Męża ok -
O jejku dziewczyny tak mi przykro . Naprawdę myślałam, że to będzie ten miesiąc. Tak nas natura oszukała, że szansa w miesiącu jest jedna i trzeba być cierpliwym, ale to takie trudne.
Teraz Mimika zaczynasz z grubej rury . A nuż to ten cykl. Ja jak zmieniłam leki to też byłam sceptyczna. -
Moni moja przyjaciolka miala cykl z jakimis tabletkami na owulacje i zaszla w pierszym cyklu wiec szanse sa duze
A jakies objawy masz? Mimika nasze cykle beda nastepne, nie smutaj sie. Wiem ze to juz denerwuje, ze pragnie sie dziecka, dlugo sie staracie i kazdy nastepny cykl jest dobijajacy... teraz jest taka medycyna ze niedlugo bedziesz w ciazy :*Modle sie o Michasie -
Dziekuje Wam Kochane Moje. Trzymam za Nas Wszystkie mocno kciuki. Wkoncu musi sie udac:*
Glass lubi tę wiadomość
Starania od 2013
1cykl z Clo od 03.2018
04.2018 CB
Nasienie Męża ok -
Mimika, robiłam caly pakiet badań po poronieniu. Mutacje odpowiadające za nadkrzepliwosc, MTHFR, PAI. To jest próbka śliny i niezależnie kiedy sie zrobi i w jakim dniu cyklu. Tylko minus taki że drogie. Ale dużo mi to dało. Mogę Ci wyslac namiary jak byś chciała.
Ja mam już drugi cykl z tabletkami ale teraz dodatkowo z zastrzykiem. -
Dominika mam to samo, czuję napięcie przedmiesiączkowe, ciekawe czy zdąże się przetestować przed @.
-
Czesc Dziewczyny. Oby to nie @. Ja dalej za Was trzymam kciuki. Moniu jak bys mogla wyslij mi namiary na te badania jesli masz ochote to maila [email protected] czy u Was tez taka deszczowa pogoda?Starania od 2013
1cykl z Clo od 03.2018
04.2018 CB
Nasienie Męża ok -
Deszczowo... Mimika wysłałam Ci link.
mimika85 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mówcie co u Was? Jutro jadę odebrać wyniki do poradni hematologicznej i się trochę stresuje. Więc lepiej mówicie co u Was jak się czujecie?
-
Czesc Moniczko. Ja dzis bylam na wynikach robilam hormony i przy okazji zrobilam bhcg ale tak jak.myslalam <0.1 wiec czekam na nastepny cykl. Jutro czeka mnie.stomatolog troche sie stresuje bo zabki trzeba miec zdrowe bo tez moga wynikac poronienia. Pogoda brzydka, nastroj sredni ale trzeba szukac pozytywow:)Starania od 2013
1cykl z Clo od 03.2018
04.2018 CB
Nasienie Męża ok -
nick nieaktualny