Beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzisiaj leje i leje dlatego chyba tak jakos smutno. Zrobilam test negatywny.25 dzien cyklu, marne szanse na pozytywny, trudno. Moze jak wyreguluje hormony to sie uda, bo tarczyca jest paskudna, nie dosc ze schudnac sie nie da to jeszcze nastroj wariuje i ciazy. Pozytyw jest taki ze maz pomalowal mi przedpokoj i wreszcie jest jasno mimika tak mi przykro, razem zaczniemy nowy cykl. Moni ciekawe jak u Ciebie w tym cyklu :*Modle sie o Michasie
-
nick nieaktualnydominika.klos88 wrote:Dzisiaj leje i leje dlatego chyba tak jakos smutno. Zrobilam test negatywny.25 dzien cyklu, marne szanse na pozytywny, trudno. Moze jak wyreguluje hormony to sie uda, bo tarczyca jest paskudna, nie dosc ze schudnac sie nie da to jeszcze nastroj wariuje i ciazy. Pozytyw jest taki ze maz pomalowal mi przedpokoj i wreszcie jest jasno mimika tak mi przykro, razem zaczniemy nowy cykl. Moni ciekawe jak u Ciebie w tym cyklu :*
Ja mam 27 dzien cyklu... i tez negatyw. Trzymam kciuki, żebyś jednak się zaskoczyła w tym cyklu ♥️
-
parenka wrote:Ja mam 27 dzien cyklu... i tez negatyw. Trzymam kciuki, żebyś jednak się zaskoczyła w tym cyklu ♥️Starania od 2013
1cykl z Clo od 03.2018
04.2018 CB
12/2018 1 inseminacja:(
02/2019 2 inseminacja, ciąża biochemiczna
03/2019 3 inseminacja:(
Nasienie Męża ok -
Hej dziewczyny powiem wam że ja w lutym w 35 dc wyszedł test sikany negatywny. Dopiero 36dc wyszedł lekki pozytyw. Dlatego poszłam na bete, później Poroniłam ale dopóki nie macie @ jest nadzieja. A jak będzie @ to trzeba dalej próbować. Trzymajcie się dziewczyny. Ja dopiero 10dpo. Bez objawow. Ale jeszcze mam nadzieję
-
Czesc Dziewczyny;) najwazniejsze miec wsparcie jak ma sie podobne problemy a mozna wspolnie pogadac;) tak jest moc zbieramy sily niema co♡♡♡ tylko pogoda smeci za oknem.. gdzie to lato? Nie musi byc goraco aby slonko zaswiecilo. Ale dopoki niema u Was @ kciuki trzymam dalej♡
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2018, 17:11
Starania od 2013
1cykl z Clo od 03.2018
04.2018 CB
Nasienie Męża ok -
Po wizycie w poradni mam mętlik w głowie. Lekarz powiedział że w ciąży mam brać clexane, nawet już od etapu starań ale w sumie też powiedział żeby nie brać go np przez 3 miesiące a ciazy nie będzie. W każdym bądź razie żeby wziąć go jak najszybciej w przypadku ciąży żeby znów nie poronić. Korci mnie jutro rano zrobić test.
-
Czesc Dziewczyny. To trzymam kciuki za Wasze testowanie♡ u mnie nowy cykl sie rozpoczal @ przyszla 3 dni wczesniej. Wiec nabieram sil na nowy miesiac. Milego dnia Kochane.Starania od 2013
1cykl z Clo od 03.2018
04.2018 CB
Nasienie Męża ok -
Dominika u mnie tak samo negatyw, 11 dpo. Objawów już nie mam żadnych więc te nudności z początku tygodnia to chyba był psikus organizmu. Na okres jeszcze też całkiem się nie czuję. Mi też został jeszcze jeden test ale pewnie zostawię na przyszły miesiąc
-
Przykro mi Dziewczyny. Moniu ale 11dpo to wczesnie na test siusiany nie trac jeszcze nadzieji dopoki niema @
Moni** lubi tę wiadomość
Starania od 2013
1cykl z Clo od 03.2018
04.2018 CB
Nasienie Męża ok -
Wiem, nie tracę, sama pisałam, że dopóki nie ma @ to jest nadzieja Zostaje cierpliwie czekać. Mimika a Ty jak się czujesz?