Beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny długo mnie tu nie było.
Dziś właśnie jest ostatni dzień laby. Byłam z córką na turnusie rehabilitacyjnym i właśnie jutro się kończy.
Mimika bardzo mi przykro z powodu @ i problemów rodzinnych, tulę mocno.
Glass, ale mała rośnie- 9 tygodni już zleciało ale szybko.
Ja właśnie czekam na @. Miała być 5ego, a dalej jej nie ma. A mam bóle podbrzusza i uczucie mokrości. Ehhh dziś miałam kupić test ale się wytrzymałam bo wszystko może się zdarzyć. -
maryska2112 wrote:Cześć dziewczyny długo mnie tu nie było.
Dziś właśnie jest ostatni dzień laby. Byłam z córką na turnusie rehabilitacyjnym i właśnie jutro się kończy.
Mimika bardzo mi przykro z powodu @ i problemów rodzinnych, tulę mocno.
Glass, ale mała rośnie- 9 tygodni już zleciało ale szybko.
Ja właśnie czekam na @. Miała być 5ego, a dalej jej nie ma. A mam bóle podbrzusza i uczucie mokrości. Ehhh dziś miałam kupić test ale się wytrzymałam bo wszystko może się zdarzyć.Starania od 2013
1cykl z Clo od 03.2018
04.2018 CB
12/2018 1 inseminacja:(
02/2019 2 inseminacja, ciąża biochemiczna
03/2019 3 inseminacja:(
Nasienie Męża ok -
Hej dziewczyny pisze z takim zapytaniem, bo licze ze koze któraś z was miała podobnie i mi pomoże bo niedługo wyjdę z siebie i stanę obok
Mianowicie w grudniu 2017 roku odstawiłam tabletki po 8 latach brania od stycznia staramy sie z mężem o dzidziusia, niestety do tej pory bez skutku. Na początku czerwca dowiedziałam się, że choruje na hashimoto no i mam niewyregulowaną tarczyce, dzięki super Pani endykrynolog w miesiąc czasu unormowala moja niesforną tarczyce na dzień dzisiejszy wynik pokazuje 1.2 wiec można by powiedzieć idealny.Ale do sedna:
Po miesiącu od ostawienia tabletek byłam na wizycie u gin żeby sprawdził czy wszystko jest ok, stwierdzil po badaniu że podobno pęcherzyk rośnie i za kilka dni powinnam mieć owulacje. Super bałam się że może po odtawieniu tych tabletek zaniknie mi ta owul.czy coś - dzięki bogu nie. Moje cykle raczej wahają się między 31-35 dwa ostatnie były po 35. 31 sierpnia powinnam dostać @ do dnia dzisiejszego go nie ma ..
3.09 i 5.09 robiłam test - oby dwa negatywne 7.09 byłam na becie i jej wynik to <0.100 wiec ciazy nie stwierdzil ..
Moje pytanie brzmi czy jest możliwe że udało się może zajść w ciąże przed samamym @ poza owulacją i te testy i badanie krwi było robione a tyle szybko że nic nie wykazało ?
Co miesiąc czekałam na brak @ a ona przychodziła a teraz kiedy nie przyszła miała być radość a tu się okaże niedaj boże jakieś problemy zdrowotne ...dominika92 -
Hej dziewczynki:) mam problem... i niewiem co myśleć. @ powinnam dostać 14-15 września. Okres jak mi spóźnia to Max jeden dzień i dzień przed bądź w dzień dostania @ boli mnie brzuch... już jestem wtedy rozczarowana. A zapomniałam wspomnieć ze z staramy się o maluszka od stycznia:( i tu mój problem: dziś jest 9 a mnie boli brzuch... nigdy mi się to nie zdarzali. Ze dostawałam szybciej. Boli mnie brzuch przy podnoszeniu się z łóżka od jakiś 3 tyg mam dziwne zachciewajki, od jakiś 2 tyg ciagle bym jadła brzoskwinie i nektarynki! Dzisiaj rano dałabym się zabić i pokroić za loda! Co o tym myślicie? Robić jutro test czy dac sobie spokój i coś sobie wmawiam?Ollaaaaaa19
-
Witaj PaniEr. Marysia ma racje lepiej sprawdzic beta za 2 dni. Marysiu a kiedy powinnas miec @? Moze za wczesnie na testStarania od 2013
1cykl z Clo od 03.2018
04.2018 CB
Nasienie Męża ok -
maryska2112 wrote:Powtórz betę za 2 dni bo może tam już coś się dziać. Jak nic się nie dzieje to jest beta 0.1 A tu aż 1.3
Powodzenia.PCOS, hiperinsulinemia, wysoki testosteron i androstendion, AMH = 17,1
armia męża OK, jajowody drożne.
3 cykle z clo, obecnie 3 cykl z aromkiem i Bomfolą. -
PaniEr wrote:myślisz, żeby zrobić? może zrobię, ale dopiero w czwartek, bo nie mam możliowści szybciej. w sobotę ma przyjść @ ...
-
maryska2112 wrote:No to jak w sobotę ma być dopiero @ to wiadomo,że to za wcześnie ta beta robiona. Od 6 do 12dpo jest zagnieżdzenie zarodka, jak zarodek się zagnieździ to dopiero po jakiś 48 godz jest wytwarzany hormon beta hcg. Można zrobić sobie betę najwcześniej 10 dni po owulacji, a najlepiej 12.PCOS, hiperinsulinemia, wysoki testosteron i androstendion, AMH = 17,1
armia męża OK, jajowody drożne.
3 cykle z clo, obecnie 3 cykl z aromkiem i Bomfolą. -
maryska2112 wrote:Chyba zaraz spakuje manatki i pojadę na betę. Wieczorem pewnie będzie już wynik.
Jak Co to dam znaćStarania od 2013
1cykl z Clo od 03.2018
04.2018 CB
Nasienie Męża ok -
Cześć dziewczyny..
Czy miała któraś sytuacje,że beta slabo rosła a wszystko bylo ok?
W 12dpo mialam bete 34.33 i progesteron 18.8 a dzisiaj 5 dni pozniej beta 101.28 i progesteron 30.8.. czy szanse sa juz zerowe? Nie krwawie ale to pewnie przez ten progesteron.. -
przedszkolanka:) wrote:Cześć dziewczyny..
Czy miała któraś sytuacje,że beta slabo rosła a wszystko bylo ok?
W 12dpo mialam bete 34.33 i progesteron 18.8 a dzisiaj 5 dni pozniej beta 101.28 i progesteron 30.8.. czy szanse sa juz zerowe? Nie krwawie ale to pewnie przez ten progesteron..Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2018, 15:31
Starania od 2013
1cykl z Clo od 03.2018
04.2018 CB
Nasienie Męża ok