Beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
Iamka dziękuję. Właśnie lekarz gdybym nie zaproponowala to w ogóle by mi nie kazal jej powtarzać w czwartek. Nastawiony jest na piątkowe usg.. owulacja byla pozno,może za słabe to wszystko bylo.. krwawienia nie ma bo domyślam sie,że przez ten progesteron?
-
nick nieaktualny
-
Jestem,ale jednak coś jest nie tak..
Usg mialam w czwartek w 12dpo i lekarz dokładnie ogladal lewa i prawą strone i tam gdzie miałam owu (lewa) mowil,że na upartego można ujrzeć (pokazal mi) tworząy się pecherzyk ale to tak wczesny etap że musimy czekać. To.co on tam mogl widzieć? Dodam,že śluz,endometrium itp.bylo jak na ten etap ok.. -
Umów się tak żeby wizytę mieć po 3 miesiącach od poprzedniej miesiączki. Tylko pamiętaj, że brak miesiączki to zwykle brak owulacji, a wywoływanie jej progesteronem to tylko maskowanie problemu. Raz czy dwa można,po to żeby endometrium nie przerosło, później trzeba znaleźć przyczynę inaczej nici z ciąży . Tak było u mnie, duphaston na pół roku a później... Jeszcze więcej duphastonu. W Holandii dopiero się tym zajęli i zbadali hormony.
-
nick nieaktualny
-
lamka wrote:Przedszkolanka jemu pewnie chodziło o ciałko żółte. Na takim etapie nie ma szans żeby było widać pęcherzyk czy cokolwiek innego. Musisz poczekać. U mnie około 3tyg po owulacji było widać pęcherzyk w macicy.
-
Glass wrote:Umów się tak żeby wizytę mieć po 3 miesiącach od poprzedniej miesiączki. Tylko pamiętaj, że brak miesiączki to zwykle brak owulacji, a wywoływanie jej progesteronem to tylko maskowanie problemu. Raz czy dwa można,po to żeby endometrium nie przerosło, później trzeba znaleźć przyczynę inaczej nici z ciąży . Tak było u mnie, duphaston na pół roku a później... Jeszcze więcej duphastonu. W Holandii dopiero się tym zajęli i zbadali hormony.
Zauważyłam przed godziną, że @ przyszła. Teraz patrzę i stwierdzam, że chyba sobie poszła.
Będę czekać czy się rozkręci -
Bardzo mi przykro Przedszkolanko:* z tego co mi lekarz mowil samoistne poronienie przed uplywem 6tygodni. Trzymaj sie cieplo Kochana♡
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Starania od 2013
1cykl z Clo od 03.2018
04.2018 CB
12/2018 1 inseminacja:(
02/2019 2 inseminacja, ciąża biochemiczna
03/2019 3 inseminacja:(
Nasienie Męża ok -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dawno mnie tu nie było. Beta w 28dc wyszła mi 8. Owulacja była chyba między 14-15dc. Czy ta beta była robiona wcześnie i jeszcze urośnie czy już raczej spada? Jak myślicie? Martwię się trochę.
-
Lilka chciałabym mieć taką 13dpo