Beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
Lillith wrote:No właśnie podobną... W 12dpo (wg obliczeń z ovu) zrobilam bete i wyszła ponizej 0.1
Jestem po terminie @ i nic się nie dzieje oprócz dużej ilości bialawego śluzu...
Nie chce sie łudzic,ale to dziwne troszke...
Póki nie przyjdzie @ jest nadzieja !!! Ile jestes po terminie @? Trzymam kciuki ! Powtórz bede tydz po ostatniej, mowie CiRoxie_eS lubi tę wiadomość
-
julianna wrote:dziewczyny a jak zrobi się betę pierwszą w 13dpo plus minus,to kiedy powinno się ją powtórzyć, po ilu dniach czy oby na pewno jest ok, mój wynik dzisiejszy 110, tes wczorajszy z sikania negatywny
Po dwóch dniach mozesz powtórzyc, ja tak zrobilam, uroslo dwukrotnie
julianna, kookana1987 lubią tę wiadomość
-
julianna wrote:dziewczyny a jak zrobi się betę pierwszą w 13dpo plus minus,to kiedy powinno się ją powtórzyć, po ilu dniach czy oby na pewno jest ok, mój wynik dzisiejszy 110, tes wczorajszy z sikania negatywny
Gratuluję! Ja jeszcze na posterunku, pewnie z tydzien jak nie więcej do testowaniajulianna lubi tę wiadomość
-
julianna wrote:dzięki dziewczyny, gratuluję wszystkim który beta skoczyła i życzę wszystkim takich wyników, oby nam się wszystko zdrowo rosło ja jutro z ciekawości zrobię test sikany rano, będzie konsternacja jak wyjdzie I krecha hehe
Będą IImagdam lubi tę wiadomość
-
Picia wrote:Gratulacje !!!!!!!!!! spokojnej ciązy !! Moja beta dzis 939.6 ostatnia w czwartek 166. Starsznie sie ciesze, stresowalam sie.
ja na swój też czekam mam nadzieję że też urosła pięknie!!!! -
Anette wrote:U mnie beta hcg z 5,41 spadla od poniedzialku ponizej 2.
Czyli ciazy nie ma (((Foto_Anna lubi tę wiadomość
-
Hej
Ja też byłam dzisiaj na beta HCG. Chociaż wynik poranny testu I kreska ale to ten mniej czuły (od 25) więc mam jeszcze nadzieję. Jestem jeszcze kilka dni przed terminem @.
Ag a Ty się tak nie martw, pamiętaj że teraz masz się dużo uśmiechać.Ag... lubi tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl