Beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
Hcg zrobiłam 10 dni po owu i było 38.2. Ale zagnieżdżenie było prawdopodobnie w 6 dniu, bo test sikany wyszedł już w 8 dniu. Ale nie martw się bo pierwszym dzieckiem test wyszedł mi dopiero w 13 dniu po owu, a drugim w 14.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aaniluap wrote:Dołączam do oczekujących na wynik. U mnie dziś 15dpo (2 dni do @), sikańce negatywne, chociaż dzisiejszy pepino 10, po kilku godzinach od zrobienia i wielkich chęciach z mojej strony (czyt. namolnym wpatrywaniu się i wizualizowaniu kreski) ukazał coś na kształt cienia cienia cienia. Beta zrobiona. Wyniki po południu lub jutro rano. O taaaak się stresuję.
Trzymam kciuki kochana!
I gratulacje dla Milci i Kiary! -
Witajcie. Wczoraj w 14 dpo robiłam betę i wyszła 100,6. To był ostatni dzień drugiego tygodnia. Według norm mojego laboratorium jest: 2 tydzień : 100-1000, a 3 tydzień 500-1000. I tu mój strach. Wczoraj kończyłam drugi tydzień i byłam na dolnej granicy, a dziś tak jakby zaczęłam 3 i na pewno nie mam 500. Podobno patrzy się na wartości według swojego laboratorium, ja się w nich nie mieszczę. Czy wszystko jest ok ?
-
nick nieaktualny
-
Zagnieżdżenie to ciężko określić. Oni liczą od owulacji. Tylko że te normy wszędzie w necie są bardziej rozbieżne, prawdopodobnie ze względu na możliwość zagnieżdżenia w różnym czasie, a u mnie to jakieś dziwne te normy. Nigdzie w necie takich nie ma.
-
nick nieaktualnyaniluap: właśnie miałam Ci napisać, ze skoro pepino 10 nie wyszedł (po takim czasie i do tego cień cienia sie nie liczy wcale), to beta na pewno nie wyjdzie, a tu widzę, że już przedzwoniłaś. Więc albo impantacja była później, albo nici z tego
moje lab liczy jakoś inaczej. Wczorajsza beta 35,6 a pasuje według moich norm na 3-4tc, więc zapewne oni liczą od 1 dnia ostatniej @ tak jakby. -
U mnie na pewno liczą od owulacji bo normy dla 1 tygodnia są 6 - 100, a dla 2 100-1000, więc to na pewno nie od @, bo w pierwszych 2 tygodniach nie dochodzi jeszcze do zapłodnienia z reguły. No i moja według wszystkich norm pasuje, tylko nie mojego labo.
-
nick nieaktualnyRobiłam dziś powtórną betę i... WYNIK BETY 132,8!! piękny! Przyrosło o 371% w ciągu 45,5h (poprzednia 35,6). Mam aktualnie 12dpo
taaaaaaaaaaaak się cieszę
w pon jeszcze raz beta i po południu doktorekWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2014, 17:05
M4DZI4, Ewelcia, Foto_Anna lubią tę wiadomość