Beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczyny. Proszę o poradę, bo chyba zaraz zwariuję. Cykle zazwyczaj mam 28 dniowe. Owulacja potwierdzona testem w 14dc i tego dnia wieczorem dostałam lekko różowego plamienia. Od tego czasu miałam ciągle bóle jajników. 9 dni po owu (wg testów) miałam taki przezroczysty śluz z krwawą 'nitką'. Po kilku dniach od owu zaczęła mnie boleć macica też, jak na okres, ale trochę inaczej, czasem tak jakby coś ciągnęło. W ogóle jakieś cuda się dzieją ze mną, bo zaczął uczulać mnie krem, którego zawsze używałam. O dziwo nie boli mnie głowa jak zazwyczaj przed @. Nie mam plamień na spadek progesteronu, bo często w poprzednich cyklach miałam plamienia przed. W tym cyklu zaczęłam brać koenzym q10. Dziś jest 27dc i poszłam zrobić betę oraz progesteron. Beta <0.2 a progesteron 10.93. Czy jest możliwość, że to za wcześnie i jeszcze beta może ruszyć? W poprzedniej ciąży pozytywne testy ciążowe były pozytywne dopiero po kilku dniach spodziewanej @ ale wiadomo, każda ciąża inna. Czy któraś z was miała podobnie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada, 22:06
Emma9889 -
Ana29 wrote:Progesteron dosyć niski.. myślę że niestety miesiączka się zbliża, mam nadzieje ze się mylę.
Zrob test jeszcze po terminie spodziewanej miesiączki
Zobaczymy w piątek, bo totalnie nie czuję się na @ w ogóle jakoś wszystko zaczęło mi mocniej pachnieć... 🤔 Ale może to biochemiczna, ciul wie... To czekanie jest najgorsze.Emma9889 -
Ana29 wrote:Progesteron dosyć niski.. myślę że niestety miesiączka się zbliża, mam nadzieje ze się mylę.
Zrob test jeszcze po terminie spodziewanej miesiączkiEmma9889 -
Hej dziewczyny, dziś mój 34 dzień cyklu, ostatnia miesiączka 10 października. Robiłam dziś betę i progesteron i mam betę 2032, a progesteron 27,40. Super fajnie, ale czy to nie ciąża mnoga 🫣🥰
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada, 22:29
onalola lubi tę wiadomość
-
Emma9889 wrote:Hej. Przyrost jest ważny, nie sama wartość trzeba powtórzyć po 48h.
Hej! Dzisiejsza beta 730.63 (37 dzien cyklu)
Dwa dni temu 339.82 (35dzien cyklu)
Przytulanie bylo tylko w 14 dc stad moje obawy ze ta beta mimo ze przyrasta prawidlowo jest za niska.
Co myslicie ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada, 11:41
Lusia3131, onalola lubią tę wiadomość
-
Anka657 wrote:Hej! Dzisiejsza beta 730.63 (37 dzien cyklu)
Dwa dni temu 339.82 (35dzien cyklu)
Przytulanie bylo tylko w 14 dc stad moje obawy ze ta beta mimo ze przyrasta prawidlowo jest za niska.
Co myslicie ?2018 Rysio♡♡♡♡♡ !!! 3590 38tc! ♡♡♡♡
2020 13 tydzień;( bliźniaki.. 😞
2021 11 tydzień
2021 5× ciąża biochemiczna
2022 2x ciąża biochemiczna
2023 Tadzio !! ♡♡♡♡ 3490 38tc♡♡♡♡♡
Lipiec 2024 starania o trzeciego maluszka ! -
Lusia3131 wrote:Niczym się nie stresuj. Skoro beta przyrasta prawidłowo, wszystko jest w normie. Możesz powtórzyć betę za dwa dni, czyli w sobotę, żeby mieć 3 pomiary, ale potem już usg.
Hej. Ja dzisiaj po wizycie u lekarza.
Jest pęcherzyk. Jeszcze pusty, ale lekarz mówi, że to ok.
Natomiast jest on blisko blizny po cesarce.
We wtorek mam się stawić do szpitala, żeby mógł to obejrzeć na lepszym sprzęcie.
Czy ktoś był w takiej sytuacji i skończyło się dobrze? -