Beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
Lisiakitka bierz luteinę, i musisz uzbroić się w cierpliwość. Skoro ciąża rozwija się do takich wysokich wartości bety to to nie jest cb, a więc biorąc luteinę zwiększasz szanse na dobry rozwój sytuacji, dopóki pilka jest w grze to nie trać nadziei. Powodzenia !⏳2023
Endometrioza,PCOS
2024: 💔7tc, 2xcb
2025: 💔8 tc -
Nie dziękuję.. narazie nie mam plamienia ani nic za bardzo mnie nie boli.. czasami tylko jakieś delikatne bóle i nic poza tym.. miejmy nadzieję że będzie dobrze…Marisol2025 wrote:Lisiakitka bierz luteinę, i musisz uzbroić się w cierpliwość. Skoro ciąża rozwija się do takich wysokich wartości bety to to nie jest cb, a więc biorąc luteinę zwiększasz szanse na dobry rozwój sytuacji, dopóki pilka jest w grze to nie trać nadziei. Powodzenia !
-
Myślę że jeśli nie masz plamień to to jest dobry znak. A poziom progesteronu u jednej kobiety nie daje takich samych skutków u innej przy tym samym progu. Np. Oglądałam webinaria z tygodnia dla płodności gdzie było powiedziane że przy endometriozie do powodzenia ciąży poziom proga powinien być większy niż u kobiety bez. Nie pamiętam dokładnych widełek, ale np prog 18 u kobiety bez endometriozy będzie na początku ciąży ok, ale u kobiety z Endo to za mało.⏳2023
Endometrioza,PCOS
2024: 💔7tc, 2xcb
2025: 💔8 tc -