Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Beta hcg

Oceń ten wątek:
  • Lisiakitka Debiutantka

Wysłany: Dzisiaj, 04:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta.R. wrote:
    Rzeczywiście dziwne, no ale wyglada, ze urosło, zobaczysz jaki wynik dziś, powodzenia
    Beta 632 a progesteron 13 ale juz mam luteinę dopochwowa. Mylisz że się uda podnieś progesteron?

• Marisol2025 Znajoma

Wysłany: Dzisiaj, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lisiakitka bierz luteinę, i musisz uzbroić się w cierpliwość. Skoro ciąża rozwija się do takich wysokich wartości bety to to nie jest cb, a więc biorąc luteinę zwiększasz szanse na dobry rozwój sytuacji, dopóki pilka jest w grze to nie trać nadziei. Powodzenia !

⏳2023
    Endometrioza,PCOS
    2024: 💔7tc, 2xcb
    2025: 💔8 tc
  • Lisiakitka Debiutantka

Wysłany: Dzisiaj, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marisol2025 wrote:
    Lisiakitka bierz luteinę, i musisz uzbroić się w cierpliwość. Skoro ciąża rozwija się do takich wysokich wartości bety to to nie jest cb, a więc biorąc luteinę zwiększasz szanse na dobry rozwój sytuacji, dopóki pilka jest w grze to nie trać nadziei. Powodzenia !
    Nie dziękuję.. narazie nie mam plamienia ani nic za bardzo mnie nie boli.. czasami tylko jakieś delikatne bóle i nic poza tym.. miejmy nadzieję że będzie dobrze…

• Marisol2025 Znajoma

Wysłany: Dzisiaj, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę że jeśli nie masz plamień to to jest dobry znak. A poziom progesteronu u jednej kobiety nie daje takich samych skutków u innej przy tym samym progu. Np. Oglądałam webinaria z tygodnia dla płodności gdzie było powiedziane że przy endometriozie do powodzenia ciąży poziom proga powinien być większy niż u kobiety bez. Nie pamiętam dokładnych widełek, ale np prog 18 u kobiety bez endometriozy będzie na początku ciąży ok, ale u kobiety z Endo to za mało.

⏳2023
    Endometrioza,PCOS
    2024: 💔7tc, 2xcb
    2025: 💔8 tc
  • Lisiakitka Debiutantka

Wysłany: Dzisiaj, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czuję się po prostu „ciążowo” . Na szczęście nic takiego się nie dzieje i oby tak zostało.. a już to już moja 3 ciąża.. syn zmarł a druga biochem.

‹‹ 240 241 242 243 244
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ