Beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
wow, to z tego co się zdążyłam zorientować masz bardzo ładne bhcg sikańca robiłam 28.01 ale negatywny (albo za wcześnie albo całą ciążę sobie wymyśliłam:D). A zastanawiam się czy to nie ciąża, bo 21. miałam brązowe plamienia, co nie jest u mnie normalne, i od tamtego czasu pobolewa mnie podbrzusze, plecy, czuję się jakoś tak słabo i mi wiecznie zimno :p z tym, że mam pcos więc może to problemy hormonalne dają się we znaki i czekam z utęsknieniem, aż przyjdzie moment na zrobienie badania tak, żeby wynik był wiarygodny. Chociaż najchętniej bym to zrobiła już jutro
-
Ja też mam pcos to tak dla pocieszenia. Plamień nie było żadnych. Tylko cycki bolały jak by żyletkami pocięte i do tej pory bolą i zimno mi też było. sikańca robiłam 24 i wyszedł ok później 25 też pozytyw. Ale nie zawsze wychodzą u mnie kuzynka dopiero w 8 tyg ciąży miała pozytywnego sikańca (pamiątkowego) a wczeniej już wiedziała że będzie dzidzia i beta jej to pokazała. Każdy organizm jest różny. Najważnejsze się nie nakręcać. Ja mam takie obawy że coś będzie nie tak że nie śpię po nocach i czekam na wizyte u gin.
-
jestem trochę zdezorientowana... poszłam dzisiaj do przychodni umówić się do lekarza i przy okazji spytałam się o koszt badania krwi na beta hcg, pani odpowiedziała mi, że kosztuje to 110zł, a badanie na samo hcg - 32zł. Ktoś mi wyjaśni o co chodzi? :p
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AgacizdA wrote:zadam wam pytanie, może głupie ale muszę
Czy poziom progesteronu może świadczyc o ciąży??Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
Po roku starań nadszedł mój świt...
-
nick nieaktualny
-
NiecierpliwaKarolina wrote:Maciejowa mnie w 9dpo wyszedł test sikany, więc w 10dpo beta pewnie coś pokaże.Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."
-
Dzięki:) Pytam, bo jutro idę na betę i nie chciałabym się rozczarować jakby się okazało, że się pospieszylam. Teoretycznie @ powinnam dostać najwcześniej 13.02 a nawet 15.02, ale według obecnego wykresu i długości fl (12dni) już w najbliższą środę...Nie doczekasz świtu, nie odbywszy drogi przez noc."