Beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
Matkapolka wrote:Nie można w tak wczesnej ciąży włączać dźwięku... Ja tylko widziałam serduszko...
Nika mówiłam ze bedzie Oki??
Mówiłaś
dlatego usłyszałam może ze 3 uderzenia nie więcej ... to trwało dosłownie sekundę lub dwie max ... ale i tak coś cudownego
teraz czekam na kolejne wizyty jak zobaczę swojego maluszka
pamiętam że w poprzedniej ciąży z synem miałam ciągle krwawienia cod 6 tygodnia do 14 tyg... i USG robione co tydzień ... lekarze na każdym badaniu słuchali serca - chodziło o wychwycenie nieprawidłowości...ale zawsze robili to możliwie najkrócej jak się dało...
synek zdrowy i szczęśliwy teraz dokazuje mamusi
niedoczynność tarczycy - euthyrox 100mg 3x w tyg i 125 mg 4 x w tyg
moje pierwsze szczęście ma już ponad 4 latka i jest wesołym łobuziakiem -
Matkapolka wrote:Nie pamiętam dokładnie. Wiem tylko ze nie można bo te dźwięki nie są korzystne dla płodu. Ja idę 9.12 do giną. To już będzie 10 tc mam nadzieję że wszystko u maluszka ok.
na pewno będzie okWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2016, 13:33
niedoczynność tarczycy - euthyrox 100mg 3x w tyg i 125 mg 4 x w tyg
moje pierwsze szczęście ma już ponad 4 latka i jest wesołym łobuziakiem -
Witajcie kochane moja sytuacja wygląda tak ostatni @ zaczął się 27.10 jednak przyszedł spóźniony teraz znów @ się opóźnia miałam jedynie plamienia (taki brązowy śluz) beta hcg na 36dc(4 spodziewanej miesiączki) wynik 1.20 myślicie że mogę iść w poniedziałek lub czwartek sprawdzać czy rośnie czy bez sensu? Staramy się z mężem od marca
Zapomniałam dodać że lekarz u którego byłam nie zbadał mnie nawet bo stwierdził że przy takim wyniku ciąży nie maWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2016, 15:27
-
Czesc dziewczyny! 23 i 25 dnia od stosunku zrobilam bHCG - wynik <0.1...
nie wiem kiedy mialam owulacje,jeszcze nie mierzylam temp. Jednak patrzac na zywotnosc plemnikow moge byc jakos 18 dpo lub wzwyz. Możlwe zeby sie mylil i za pare dni bHCG byla wyzsza?? Powtorzyc? -
Cześć dziewczyny. Poradźcie co robić... Robiłam wczoraj betę i wynik wyszedł mi 2,09. Wczoraj był 26 dc. Cykle pomiędzy 28 a 30 dni. Chodziłam na monitoring i owulacja mogła być 15 lub 16 dc. Czy jest szansa że zrobiłam badanie za wcześnie? Czy nie ma się co łudzić? Biorę duphaston, ze względu na trochę niski progesteron i nie wiem teraz czy odstawić go czy powtórzyć badanie?
-
Hej dziewczyny. Pierwszy cykl z clo i pregnylem i mam wynik 0,7 na 12dpo. Jest sens powtarzać w poniedziałek? Dodam,że biorę luteinę i w zależności od wyniku mam brać dalej lub przestać dzisiaj i czekać na okres.trzy rzeczy pozostały z raju: gwiazdy, kwiaty i oczy dziecka
-
Jonia a wiesz kiedy była mniej więcej owulacja? Pierwsza beta wskazuje na hmm nie wiem, powiedzmy pierwszy dzień po zagnieżdżeniu
marianna - chodzi o zwykłe badanie hcg, to pierwsze, a b-hcg wolna podjednostka beta bata się przy podejrzeniu wad płodu w badaniach prenatalnych.12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Jonia - no beta choć niska, wzrosła prawidłowo, pozostaje czekać na wizytę u lekarza jeśli nic się nie będzie działo, w międzyczasie można powtórzyć. Nic nie poradzisz w tej chwili, trzeba czekać.12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016