Beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
anemic wrote:11 dpt beta 17.590 i plamienie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2017, 16:04
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Invisible90 wrote:W sumie jakbym miała nawet ciąże biochemiczna to bym przynajmniej wiedziała, ze w ta ciąże zachodzę. A od 10 cykli nawet nie było namiastki ciąży. A niby wszystko w porządku i nasienie super i hormony okej.
-
Jejku alez emocje.... ja dopiero testuje 12 lipca.... nie wiem jak wytrzymam do tego czasu...
05.2016, 10.2016 - ciąże pozamaciczne
07.2016 - 5 tc. c.b.
30.10.2017 -I IMSI- 2 x 3dniowe - c.b.
11.12.2017 - crio - 2 x 3dniowe- c.b.
04.2018 - ciąża naturalna - CUDZIE TRWAJ
04.01.2019 - nasze marzenie się spełniło - synek -
Witam Was
Jestem tu nowa, piszę do Was ponieważ potrzebuję pomocy - porady.
W tym miesiącu odstawiłam tabletki anty, myślałam iż mój cykl będzie taki jak zawsze tzn 33 dni, owu w 16 dc. Jednakże chyba przez tabletki cykl mi się skrócił do 25 dni. W 10 dniu po owulacji zrobiłam bhcg i jej wynik to 1.13 (myślę że było zrobione do 12h po zapłodnieniu)
Jaka powinna być wartość bhcg dzisiaj tzn 48h po ostatnim badaniu aby stwierdzić że jestem w ciąży - wiem że powyżej 5 jest ciąża ale w moim przypadku musiałabym jeszcze chyba tydzień poczekać....
A ja tu się strasznie niecierpliwie...
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny. Staramy się z mężem 3cykl. Cykle mam 26/27 dniowe. Około 6dpo miałam przez chwile różowy śluz z kropelkami krwi 7dpo znowu przez chwilę był taki. Pomyślałam że mogło być to plamienie implantacyjne. Wieczorem 7dpo trafiłam do szpitala,tam zrobiono betę i wyszła <0.01 domyślam się że mogło to być szybko. Ale czy jeżeli doszło do zagnieżdżenia 6dpo to czy 24h później nie powinno być chociaż w okolicach 1? Na razie testu sikanego nie robiłam,jestem 10dpo. Nie wiem czy jest w ogóle sens robić test? Objawy to często siusiam, bolą piersi,głowa i podbrzusze, często mam zawroty głowy,temperatura jest ciągle ok. 37stopni. Nie wiem jednak czy to po prostu nie jakaś infekcja,w poprzednim cyklu brałam antybiotyk.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2017, 19:41
Małuk -
nick nieaktualnyDziewczyny a sytuacja jak pęcherzyk jest w macicy wszystko ok tylko przyrost raczej mniej niż 66 % zazwyczaj ok 45-55% ale rośnie ciągle progresteron 21,63 i tak się trzyma.. Teraz beta ponad 1200, zero plamień, tylko ten przyrost słaby ciągle.. Czy nie ma co wierzyć w cuda?
-
nick nieaktualnyBatmanka wrote:Dziewczyny a sytuacja jak pęcherzyk jest w macicy wszystko ok tylko przyrost raczej mniej niż 66 % zazwyczaj ok 45-55% ale rośnie ciągle progresteron 21,63 i tak się trzyma.. Teraz beta ponad 1200, zero plamień, tylko ten przyrost słaby ciągle.. Czy nie ma co wierzyć w cuda?
-
nick nieaktualnyMałuk wrote:Hej dziewczyny. Staramy się z mężem 3cykl. Cykle mam 26/27 dniowe. Około 6dpo miałam przez chwile różowy śluz z kropelkami krwi 7dpo znowu przez chwilę był taki. Pomyślałam że mogło być to plamienie implantacyjne. Wieczorem 7dpo trafiłam do szpitala,tam zrobiono betę i wyszła <0.01 domyślam się że mogło to być szybko. Ale czy jeżeli doszło do zagnieżdżenia 6dpo to czy 24h później nie powinno być chociaż w okolicach 1? Na razie testu sikanego nie robiłam,jestem 10dpo. Nie wiem czy jest w ogóle sens robić test? Objawy to często siusiam, bolą piersi,głowa i podbrzusze, często mam zawroty głowy,temperatura jest ciągle ok. 37stopni. Nie wiem jednak czy to po prostu nie jakaś infekcja,w poprzednim cyklu brałam antybiotyk.
Małuk lubi tę wiadomość
-
Witam,
28.07 miałam transfer jednego zarodka. Oczywiście nie czekałam do 14 dpt tylko już wczoraj ( 11 dpt) zrobiłam test z krwi. Wynik wyszedł 164. Mam takie pytanie czy to nie za dużo jak na ten dzień? Tabele z normami mówią zupełnie o innych wartościach. Jutro i tak zrobię bete ponownie.
-
nick nieaktualnyTośka wrote:Witam,
28.07 miałam transfer jednego zarodka. Oczywiście nie czekałam do 14 dpt tylko już wczoraj ( 11 dpt) zrobiłam test z krwi. Wynik wyszedł 164. Mam takie pytanie czy to nie za dużo jak na ten dzień? Tabele z normami mówią zupełnie o innych wartościach. Jutro i tak zrobię bete ponownie. -
nick nieaktualnyLexo24 wrote:Hej hej u mnie dalej dziwny ciąg wydarzeń bhcg wzrosła do 1.6 a na usg widać ciałko żółte, ktoś wie co to znaczy?
-
Mam zamiar tak zrobić. Wizyta u ginekologa w poniedziałek. Wczoraj byłam na sorze robili usg i nic nie wykazało poza ciałkiem żółtym.
Teraz martwię się bo to dziwne mieć hcg podwyższone później spadło i teraz znów podwyższone? Plus to ciałko żółte według mnie owulacje miałam 18.07...a nie dwa dni temu... Ja naprawdę już wariuje... -
Lexo24 wrote:Mam zamiar tak zrobić. Wizyta u ginekologa w poniedziałek. Wczoraj byłam na sorze robili usg i nic nie wykazało poza ciałkiem żółtym.
Teraz martwię się bo to dziwne mieć hcg podwyższone później spadło i teraz znów podwyższone? Plus to ciałko żółte według mnie owulacje miałam 18.07...a nie dwa dni temu... Ja naprawdę już wariuje...
a badania robiłaś w tym samym laboraorium?
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26