Beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny powiedzcie mi taką rzecz. Czy mieliście przed terminem @ 2 rodzaje śluzu?
Albo mam taki biały (widać go tylko podczas podcierania) albo mam taki jakby przed owulacją i też podczas podcierania. Trochę mnie to dziwi bo nigdy tak nie miałam. -
nick nieaktualnymaryska2112 wrote:Dziewczyny powiedzcie mi taką rzecz. Czy mieliście przed terminem @ 2 rodzaje śluzu?
Albo mam taki biały (widać go tylko podczas podcierania) albo mam taki jakby przed owulacją i też podczas podcierania. Trochę mnie to dziwi bo nigdy tak nie miałam.maryska2112 lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny za słowa wsparcia, jakbym mogła to bym z siebie skórę zdjęła. Chyba małża jutro wyślę po jakiś wentylator.
Ja to w sumie nie wiem jak to z tym śluzem jest, bo moje okresy były może co dwa miesiące albo i pół roku. Wszystko co jest odstępstwem od normy może być dobrym znakiem .Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2018, 19:57
-
Zazdroszczę . To miałaś przyjemną ciążę. Co wcale nie oznacza, że druga też taka będzie
Ja jeszcze zanim zrobiłam test, krótko po implantacji byłam bardzo zmęczona. Na l4 poszłam w 6 tygodniu, bo tak się nie dało funkcjonować. Tylko spałam i jadłam przez pierwsze 4 miesiące. A jadłam niewiele, bo miałam kompletny jadłowstręt, zero mięsa, wszystko smakowało jak mydło, schudłam 5 kilo. Nie wymiotowałam, ale mnie mdliło. Przez co my kobiety musimy przechodzić dla tych naszych kijanek... -
Hej Dzieczyny
Jestem po badaniach bety i moj wynik to 10,97
Czy to ok???
Czy sie udalo???
Dzwonilam do mojego gin -bo ma dzis wolne, i mi powiedzial ze ponizej 20-tu to wynik ujemny :'( ale przy pobieraniu krwi powiedzieli ze musi byc powyzej 5 ! (W tamtym miesiacu mialam 1.2)
Prosze doradzcie jak to jest ...??12/02/2019
SZYMEK
-
Glass wrote:Pewnie wcześnie zrobiony . Nie stresuj się tylko powtórz za dwa dni. Zadbaj o siebie i czekaj cierpliwie. Mój pierwszy był 19,1. Po dwóch dniach było już 65.
Poryczalam sie ze szczesciaGlass, mimika85 lubią tę wiadomość
12/02/2019
SZYMEK
-
Jak się bardzo stresujesz kup sobie dwa testy takiej samej firmy o czułości 10, i rób rano dzień po dniu. Mi się podobało jak widziałam, że ciemnieją (pierwsze pozytywne testy w moim życiu) . Na pierwszym kreskę widziałam tylko ja, a na drugim małż już coś dojrzał.
MałaMała lubi tę wiadomość
-
Glass wrote:Jak się bardzo stresujesz kup sobie dwa testy takiej samej firmy o czułości 10, i rób rano dzień po dniu. Mi się podobało jak widziałam, że ciemnieją (pierwsze pozytywne testy w moim życiu) . Na pierwszym kreskę widziałam tylko ja, a na drugim małż już coś dojrzał.
Glass lubi tę wiadomość
12/02/2019
SZYMEK